Aini departemangu haldusüksuste loend

Allikas: Vikipeedia
Jump to navigation Jump to search

Aini departemangu haldusüksuste loetelu toob ära Aini departemangu haldusüksused. Loetelus on toodud alldepartemangud, kantonid ja vallad vastavalt nende kuuluvusele. Vallad Bourg-en-Bresse ja Oyonnax on jagatud mitme kantoni vahel. Igasse kantonisse mille vahel on vald jagatud kuulub ka kindel territoriaalne osa vallast.

Belley ringkond[muuda | muuda lähteteksti]

  1. Ambérieu-en-Bugey kanton
    1. L'Abergement-de-Varey vald
    2. Ambérieu-en-Bugey vald
    3. Ambronay vald
    4. Bettanti vald
    5. Château-Gaillardi vald
    6. Douvresi vald
    7. Saint-Denis-en-Bugey vald
    8. Saint-Maurice-de-Rémensi vald
  2. Belley kanton
    1. Ambléoni vald
    2. Andert-et-Condoni vald
    3. Arbignieu vald
    4. Belley vald
    5. Brégnier-Cordoni vald
    6. Brensi vald
    7. Chazey-Bonsi vald
    8. Colomieu vald
    9. Conzieu vald
    10. Cressin-Rocheforti vald
    11. Izieu vald
    12. Lavourse vald
    13. Magnieu vald
    14. Massignieu-de-Rivesi vald
    15. Murs-et-Gélignieuxi vald
    16. Nattagesi vald
    17. Parvesi vald
    18. Peyrieu vald
    19. Pollieu vald
    20. Prémeyzeli vald
    21. Saint-Boise vald
    22. Saint-Champi vald
    23. Saint-Germain-les-Paroissesi vald
    24. Virignini vald
  3. Champagne-en-Valromey kanton
    1. Artemare vald
    2. Belmont-Luthézieu vald
    3. Béoni vald
    4. Brénazi vald
    5. Champagne-en-Valromey vald
    6. Chavornay vald
    7. Lochieu vald
    8. Lompnieu vald
    9. Ruffieu vald
    10. Songieu vald
    11. Sutrieu vald
    12. Talissieu vald
    13. Vieu vald
    14. Virieu-le-Petiti vald
  4. Hauteville-Lompnesi kanton
    1. Aranci vald
    2. Corlieri vald
    3. Cormaranche-en-Bugey vald
    4. Hauteville-Lompnèsi vald
    5. Prémillieu vald
    6. Thézillieu vald
  5. Lagnieu kanton
    1. Ambutrixi vald
    2. Blyesi vald
    3. Chazey-sur-Aini vald
    4. Lagnieu vald
    5. Leymenti vald
    6. Loyettesi vald
    7. Sainte-Julie vald
    8. Saint-Sorlin-en-Bugey vald
    9. Saint-Vulbasi vald
    10. Sault-Brénazi vald
    11. Souclini vald
    12. Vaux-en-Bugey vald
    13. Villeboisi vald
  6. Lhuisi kanton
    1. Bénoncesi vald
    2. Briordi vald
    3. Groslée vald
    4. Innimondi vald
    5. Lhuisi vald
    6. Lompnasi vald
    7. Marchampi vald
    8. Montagnieu vald
    9. Ordonnazi vald
    10. Saint-Benoîti vald
    11. Seillonnazi vald
    12. Serrières-de-Briordi vald
  7. Saint-Rambert-en-Bugey kanton
    1. Arandasi vald
    2. Argisi vald
    3. Chaley vald
    4. Cleyzieu vald
    5. Conandi vald
    6. Évosgesi vald
    7. Hostiazi vald
    8. Nivollet-Montgriffoni vald
    9. Oncieu vald
    10. Saint-Rambert-en-Bugey vald
    11. Tenay vald
    12. Torcieu vald
  8. Seysseli kanton
    1. Angleforti vald
    2. Chanay vald
    3. Corbonodi vald
    4. Culoze vald
    5. Seysseli vald
    6. Virieu-le-Grandi kanton
    7. Armixe vald
    8. La Burbanche vald
    9. Ceyzérieu vald
    10. Cheignieu-la-Balme vald
    11. Contrevozi vald
    12. Cuzieu vald
    13. Flaxieu vald
    14. Marignieu vald
    15. Pugieu vald
    16. Rossilloni vald
    17. Saint-Martin-de-Baveli vald
    18. Virieu-le-Grand' vald
    19. Vongnesi vald

Bourg-en-Bresse'i ringkond[muuda | muuda lähteteksti]

  1. Bâgé-le-Châteli kanton
    1. Asnières-sur-Saône vald
    2. Bâgé-la-Ville vald
    3. Bâgé-le-Châteli vald
    4. Dommartini vald
    5. Feillensi vald
    6. Manziati vald
    7. Replongesi vald
    8. Saint-André-de-Bâgé vald
    9. Saint-Laurent-sur-Saône vald
    10. Vésinesi vald
  2. Bourg-en-Bresse-Ida kanton
    1. Bourg-en-Bresse vald
  3. Bourg-en-Bresse-Lõuna kanton
    1. Bourg-en-Bresse vald
  4. Bourg-en-Bresse-Põhja-Kesk kanton
    1. Bourg-en-Bresse vald
  5. Ceyzériati kanton
    1. Ceyzériati vald
    2. Cize vald
    3. Dromi vald
    4. Grand-Corenti vald
    5. Hautecourt-Romanèche vald
    6. Jasseroni vald
    7. Bohas-Meyriat-Rignati vald
    8. Ramasse vald
    9. Revonnasi vald
    10. Simandre-sur-Surani vald
    11. Villereversure vald
  6. Chalamonti kanton
    1. Chalamonti vald
    2. Châtenay vald
    3. Châtillon-la-Paludi vald
    4. Cransi vald
    5. Le Plantay vald
    6. Saint-Nizier-le-Déserti vald
    7. Versailleuxi vald
    8. Villette-sur-Aini vald
    9. Châtillon-sur-Chalaronne kanton
  7. L'Abergement-Clémenciati vald
    1. Biziati vald
    2. Chanoz-Châtenay vald
    3. Châtillon-sur-Chalaronne vald
    4. Chaveyriati vald
    5. Condeissiati vald
    6. Dompierre-sur-Chalaronne vald
    7. Mézériati vald
    8. Neuville-les-Damese vald
    9. Romansi vald
    10. Saint-André-le-Bouchouxi vald
  8. Saint-Georges-sur-Renoni vald
    1. Saint-Julien-sur-Veyle vald
    2. Sandransi vald
    3. Sulignati vald
    4. Vonnasi vald
  9. Coligny kanton
    1. Beauponti vald
    2. Bény vald
    3. Coligny vald
    4. Domsure vald
    5. Marbozi vald
    6. Pirajouxi vald
    7. Salavre vald
    8. Verjoni vald
    9. Villemotieri vald
  10. Meximieuxi kanton
    1. Bourg-Saint-Christophe vald
    2. Charnoz-sur-Aini vald
    3. Faramansi vald
    4. Joyeuxi vald
    5. Meximieuxi vald
    6. Le Montellieri vald
    7. Pérougesi vald
    8. Rignieux-le-Franci vald
    9. Saint-Éloi vald
    10. Saint-Jean-de-Niosti vald
    11. Saint-Maurice-de-Gourdansi vald
    12. Villieu-Loyes-Molloni vald
  11. Miribeli kanton
    1. Beynosti vald
    2. Miribeli vald
    3. Neyroni vald
    4. Saint-Maurice-de-Beynosti vald
    5. Thili vald
  12. Montlueli kanton
    1. Balani vald
    2. Béligneuxi vald
    3. La Boisse vald
    4. Bressollesi vald
    5. Dagneuxi vald
    6. Montlueli vald
    7. Niévrozi vald
    8. Pizay vald
    9. Sainte-Croixi vald
  13. Montrevel-en-Bresse kanton
    1. Attignati vald
    2. Béréziati vald
    3. Confrançoni vald
    4. Cras-sur-Reyssouze vald
    5. Curtafondi vald
    6. Étrezi vald
    7. Foissiati vald
    8. Jayati vald
    9. Malafretazi vald
    10. Marsonnasi vald
    11. Montrevel-en-Bresse vald
    12. Saint-Didier-d'Aussiati vald
    13. Saint-Martin-le-Châteli vald
    14. Saint-Sulpice vald
  14. Péronnase kanton
    1. Lenti vald
    2. Montagnati vald
    3. Montracoli vald
    4. Péronnase vald
    5. Saint-André-sur-Vieux-Jonci vald
    6. Saint-Justi vald
    7. Saint-Rémy vald
    8. Servasi vald
  15. Pont-d'Aini kanton
    1. Certinesi vald
    2. Dompierre-sur-Veyle vald
    3. Druillati vald
    4. Journanse vald
    5. Neuville-sur-Aini vald
    6. Pont-d'Aini vald
    7. Priay vald
    8. Saint-Martin-du-Monti vald
    9. Tossiati vald
    10. La Tranclière vald
    11. Varamboni vald
  16. Pont-de-Vauxi kanton
    1. Arbigny vald
    2. Boissey vald
    3. Boze vald
    4. Chavannes-sur-Reyssouze vald
    5. Chevrouxi vald
    6. Gorrevodi vald
    7. Ozani vald
    8. Pont-de-Vauxi vald
    9. Reyssouze vald
    10. Saint-Bénigne vald
    11. Saint-Étienne-sur-Reyssouze vald
    12. Sermoyeri vald
  17. Pont-de-Veyle kanton
    1. Bey vald
    2. Cormoranche-sur-Saône vald
    3. Crotteti vald
    4. Cruzilles-lès-Mépillati vald
    5. Griègesi vald
    6. Laizi vald
    7. Perrexi vald
    8. Pont-de-Veyle vald
    9. Saint-André-d'Huiriati vald
    10. Saint-Cyr-sur-Menthoni vald
    11. Saint-Genis-sur-Menthoni vald
    12. Saint-Jean-sur-Veyle vald
  18. Reyrieuxi kanton
    1. Ars-sur-Formansi vald
    2. Civrieuxi vald
    3. Massieuxi vald
    4. Mionnay vald
    5. Misérieux' vald
    6. Parcieux' vald
    7. Rancé vald
    8. Reyrieux' vald
    9. Saint-André-de-Corcy vald
    10. Sainte-Euphémie vald
    11. Saint-Jean-de-Thurigneux' vald
    12. Toussieux' vald
    13. Tramoyesi vald
  19. Saint-Trivier-de-Courtesi kanton
    1. Cormozi vald
    2. Courtesi vald
    3. Curciat-Dongaloni vald
    4. Lescheroux' vald
    5. Mantenay-Montlini vald
    6. Saint-Jean-sur-Reyssouze vald
    7. Saint-Julien-sur-Reyssouze vald
    8. Saint-Nizier-le-Bouchoux' vald
    9. Saint-Trivier-de-Courtesi vald
    10. Servignati vald
    11. Vernoux' vald
    12. Vescoursi vald
  20. Saint-Trivier-sur-Moignansi kanton
    1. Ambérieux-en-Dombesi vald
    2. Baneinsi vald
    3. Chaleinsi vald
    4. Chaneinsi vald
    5. Fareinsi vald
    6. Francheleinsi vald
    7. Lurcy vald
    8. Messimy-sur-Saône vald
    9. Relevanti vald
    10. Sainte-Olive vald
    11. Saint-Trivier-sur-Moignansi vald
    12. Savigneux' vald
    13. Villeneuve vald
  21. Thoissey kanton
    1. Garneransi vald
    2. Genouilleux' vald
    3. Guéreinsi vald
    4. Illiati vald
    5. Mogneneinsi vald
    6. Montceaux' vald
    7. Montmerle-sur-Saône vald
    8. Peyzieux-sur-Saône vald
    9. Saint-Didier-sur-Chalaronne vald
    10. Saint-Étienne-sur-Chalaronne vald
    11. Thoissey vald
    12. Valeinsi vald
  22. Treffort-Cuisiati kanton
    1. Chavannes-sur-Surani vald
    2. Corveissiati vald
    3. Courmangoux' vald
    4. Germagnati vald
    5. Meillonnase vald
    6. Pouillati vald
    7. Pressiati vald
    8. Saint-Étienne-du-Bois' vald
    9. Treffort-Cuisiati vald
  23. Trévouxi kanton
    1. Beauregardi vald
    2. Fransi vald
    3. Jassans-Riottieri vald
    4. Saint-Bernardi vald
    5. Saint-Didier-de-Formansi vald
    6. Trévoux' vald
  24. Villars-les-Dombesi kanton
    1. Birieux' vald
    2. Bouligneux' vald
    3. La Chapelle-du-Châtelardi vald
    4. Lapeyrouse vald
    5. Marlieux' vald
    6. Monthieux' vald
    7. Saint-Germain-sur-Renoni vald
    8. Saint-Marceli vald
    9. Saint-Paul-de-Varax' vald
    10. Villars-les-Dombesi vald
  25. Viriati kanton
    1. Buellasi vald
    2. Montceti vald
    3. Polliati vald
    4. Saint-Denis-lès-Bourg' vald
    5. Vandeinsi vald
    6. Viriati vald

Gexi ringkond[muuda | muuda lähteteksti]

  1. Collongesi kanton
    1. Challexi vald
    2. Chézery-Forensi vald
    3. Collonges vald
    4. Conforti vald
    5. Fargesi vald
    6. Lancransi vald
    7. Léazi vald
    8. Péroni vald
    9. Pougny vald
    10. Saint-Jean-de-Gonville vald
  2. Ferney-Voltaire kanton
    1. Ferney-Voltaire vald
    2. Ornexi vald
    3. Prévessin-Moënsi vald
    4. Saint-Genis-Pouilly vald
    5. Sauverny vald
    6. Sergy vald
    7. Thoiry vald
    8. Versonnexi vald
  3. Gexi kanton
    1. Cessy vald
    2. Chevry vald
    3. Crozeti vald
    4. Divonne-les-Bainsi vald
    5. Échenevexi vald
    6. Gexi vald
    7. Grilly vald
    8. Lélexi vald
    9. Mijouxi vald
    10. Segny vald
    11. Vesancy vald

Nantua ringkond[muuda | muuda lähteteksti]

  1. Bellegarde-sur-Valserine kanton
    1. Bellegarde-sur-Valserine vald
    2. Billiati vald
    3. Champfromieri vald
    4. Châtillon-en-Michaille vald
    5. Gironi vald
    6. Injoux-Génissiati vald
    7. Lhôpitali vald
    8. Montangesi vald
    9. Plagne vald
    10. Saint-Germain-de-Jouxi vald
    11. Surjouxi vald
    12. Villesi vald
  2. Brénodi kanton
    1. Brénod vald
    2. Champdor vald
    3. Chevillard vald
    4. Condamine vald
    5. Corcelles vald
    6. Le Grand-Abergement vald
    7. Hotonnes vald
    8. Izenave vald
    9. Lantenay vald
    10. Outriaz vald
    11. Le Petit-Abergement vald
    12. Vieu-d'Izenave vald
  3. Izernore kanton
    1. Bolozoni vald
    2. Ceignesi vald
    3. Izernore vald
    4. Leyssardi vald
    5. Matafelon-Grangesi vald
    6. Nurieux-Volognati vald
    7. Peyriati vald
    8. Samognat vald
    9. Serrières-sur-Aini vald
    10. Sonthonnax-la-Montagne vald
  4. Nantua kanton
    1. Apremonti vald
    2. Brioni vald
    3. Charixi vald
    4. Béard-Géovreissiati vald
    5. Lalleyriati vald
    6. Maillati vald
    7. Montréal-la-Cluse vald
    8. Nantua vald
    9. Les Neyrollesi vald
    10. Le Poizati vald
    11. Port vald
    12. Saint-Martin-du-Frêne vald
  5. Oyonnax-Põhja kanton
    1. Arbenti vald
    2. Belleydouxi vald
    3. Dortani vald
    4. Échalloni vald
    5. Oyonnaxi vald
  6. Oyonnax-Lõuna kanton
    1. Bellignati vald
    2. Géovreisseti vald
    3. Groissiati vald
    4. Martignati vald
    5. Oyonnaxi vald
  7. Poncini kanton
    1. Boyeux-Saint-Jérôme vald
    2. Cerdoni vald
    3. Challes-la-Montagne vald
    4. Jujurieuxi vald
    5. Labalme vald
    6. Mérignati vald
    7. Poncini vald
    8. Saint-Albani vald
    9. Saint-Jean-le-Vieuxi vald