Belgia linnade loend

Allikas: Vikipeedia

Siin on loetletud Belgia linnu.[1]


# A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S Š Z Ž T U V W Õ Ä Ö Ü X Y

A[muuda | redigeeri lähteteksti]

Aalst - Andenne - Antoing - Antwerpen - Arlon - Ath - Audenarde

B[muuda | redigeeri lähteteksti]

Bastogne - Beaumont - Beauraing - Beersel - Beringen - Bilzen - Binche - Blankenberge - Bouillon - Braine-le-Comte - Bree - Brugge - Brüssel

C[muuda | redigeeri lähteteksti]

Charleroi - Châtelet - Chièvres - Chimay - Chiny - Ciney - Comines-Warneton - Couvin

D[muuda | redigeeri lähteteksti]

Damme - Deinze - Diest - Dilsen-Stokkem - Dinant - Dixmude - Durbuy

E[muuda | redigeeri lähteteksti]

Eeklo - Enghien - Eupen

F[muuda | redigeeri lähteteksti]

Fleurus - Florenville - Fontaine-l'Évêque - Fosses-la-Ville - Furnes (Veurne)

G[muuda | redigeeri lähteteksti]

Geel - Gembloux - Genappe - Genk - Gent - Gistel - Geraardsbergen (Grammont)

H[muuda | redigeeri lähteteksti]

Halle - Halen - Hamont-Achel - Hannut - Harelbeke - Hasselt - Herck-la-Ville - Herentals - Herstal - Herve - Hoogstraten - Houffalize - Huy

I[muuda | redigeeri lähteteksti]

Ieper - Izegem

J[muuda | redigeeri lähteteksti]

Jodoigne

K[muuda | redigeeri lähteteksti]

Kortrijk

L[muuda | redigeeri lähteteksti]

La Louviere - La Roche-en-Ardenne - Le Roeulx - Landen - Léau (Zoutleeuw) - Le Rœulx - Lessines - Leuven - Leuze-en-Hainaut - Liège - Lier - Limbourg - Lokeren - Lommel - Looz (Borgloon) - Lo-Reninge

M[muuda | redigeeri lähteteksti]

Maaseik - Malmedy - Mechelen - Menin (Menen) - Messines (Mesen) - Mons - Montaigu-Zichem (Scherpenheuvel-Zichem) - Mortsel - Mouscron

N[muuda | redigeeri lähteteksti]

Namur - Neufchâteau - Nieuwpoort - Ninove - Nivelles

O[muuda | redigeeri lähteteksti]

Ostende - Ottignies-Louvain-la-Neuve - Oudenburg

P[muuda | redigeeri lähteteksti]

Peer - Péruwelz - Philippeville - Poperinge

R[muuda | redigeeri lähteteksti]

Renaix (Ronse) - Rochefort - Roulers (Roeselare)

S[muuda | redigeeri lähteteksti]

Saint-Ghislain - Saint-Hubert - Saint-Nicolas - Saint-Trond (Sint-Truiden) - Saint-Vith (Sankt Vith) - Seneffe - Seraing - Soignies - Spiennes - Stavelot

Z[muuda | redigeeri lähteteksti]

Zottegem

T[muuda | redigeeri lähteteksti]

Termonde (Dendermonde) - Thuin - Tielt - Tirlemont (Tienen) - Tongeren - Torhout - Tournai - Turnhout

V[muuda | redigeeri lähteteksti]

Verviers - Vilvorde (Vilvoorde) - Virton - Visé

W[muuda | redigeeri lähteteksti]

Walcourt - Waregem - Waremme - Wavre

Märkused[muuda | redigeeri lähteteksti]

  1. Käesolev loend tugineb prantsuskeelses Wikipedias esitatud vastavale loendile, 2012. aasta 27. augusti seisuga.[1]