Arutelu:Kulo

Selle lehekülje sisule puudub teiste keelte tugi.
Allikas: Vikipeedia

Kogu tekst on võetud sellelt lehelt. [1] Kui selle artikli autori luba on olemas, siis märgi see konkreetsete viidetega ära.--Akra 20. jaanuar 2007, kell 11:14 (UTC)

Väljavõetud kommentaar:

== Anti-punk ==

Kulo ei ole punk-bänd. Hoopis vastupidi, Kulo on see bänd, mis on Eestis punkist kõige kaugemal, mis punkile kõige rohkem vastandub. Kulo esindab neid vaateid või arusaamu, mille vastu punkarid kõige rohkem on: homofoobia, rassism, patriotism, marurahvuslus, antianarhism. Loomulikult on punkide hulgas musti, juute, slaavlasi, homosid. Need on need inimrühmad, kelle vastaseid avaldusi Kojamehe poolt meedias (TV-s, ajakirjanduses) on arvatavasti kõik tihtipeale siit-sealt kuulnud-lugenud. Arvatavasti on paljud näinud-kuulnud Kulo anarhismi mõnitavat plaati "Onarhia" - anarhism on punk-ideoloogia peamine komponent. Kojamees on esinenud ajakirjanduses Punamusta-vastaste avaldustega - enamik Punamusta liikmeid on punkarid. Kojamees kuulub erakonda, mis tahab politseile palka juurde panna, et neil oleks parem tuju punkareid surnuks peksta.

Andres 20. juuli 2007, kell 11:46 (UTC) (minu poolt siia tõstetud, mitte minu kirjutatud Andres 18. mai 2008, kell 17:26 (UTC))

PUNK? ANARHIA?[muuda lähteteksti]

Mis ajast kõik punkarid anarhistid on? Ja millel tugineb väide, et enamus punamusta liikmetest on punkarid!? Ära pane punke ja anarhiste ühte patta eks?!


Oli kopipeist siit.--WooteleF 12. jaanuar 2010, kell 01:05 (UTC)


Kas saab rääkida oleviku vormis? Enam ei tegutse ju. Velirand (arutelu) 7. september 2020, kell 10:43 (EEST)[vasta]