Vikipeedia arutelu:Nädala artiklid 2009

Lehekülje sisu ei toetata teistes keeltes.
Allikas: Vikipeedia

Kust võetakse need artiklid? Artiklite valik tuleb avalikuks teha. Enne kui esilehele midagi panna, võiks selle ikka üle kontrollida. Ilona Lepsalu ei ole juba üle aasta Aa külavanem. --Metsavend 8. juuni 2009, kell 22:23 (UTC)

See ongi avalik, aga keegi peale Iffcooli ei viitsi sellega tegelda.
Võib-olla viitsiks, kui nädala artiklite valik oleks läbipaistev. --Metsavend 9. juuni 2009, kell 08:56 (UTC)
Minu arust ta valib neid heaks artikliteks hinnatud artiklite hulgast. Võimalusel arvatavasti eelistab sellist artiklit, mis seondub konkreetse nädalaga. avjoska 9. juuni 2009, kell 09:00 (UTC)
Heade artiklite hulgast need tõesti valitakse. Tulevaste nädala artiklitega on võimalik tutvuda siin. Läbipaistmatusest on asi kaugel.--WooteleF 9. juuni 2009, kell 14:13 (UTC)
Aga kuidas artiklid sinna satuvad? Kas igalühel on õigus artikleid sinna tõsta või ümber tõsta? --Metsavend 9. juuni 2009, kell 14:30 (UTC)
Artiklid on sinna valinud Iffcool (ja ühe ka mina). Aga loomulikult on õigus igaühel sinna artikleid lisada ning ümber tõsta.--WooteleF 9. juuni 2009, kell 14:34 (UTC)
Aitäh külavanema ajakohastamise eest! Andres 9. juuni 2009, kell 05:57 (UTC)
Näed, me ei saa isegi päeva artikliks valitud küla külavanemaga hästi hakkama ja sina tahad iga vene valla vallavanemat sisse panna ... Taivo 9. juuni 2009, kell 14:10 (UTC)
Linki tulevaste nädala artiklite juurde pole kindlasti tarvis esilehele panna. Meie võiksime teada, et mis tuleb aga miks peaks see tavakasutajale korda minema, kuidas meie midagi valida tavatseme? Nende juurde saab aga kahe hiireklikiga ("Arhiiv" ja sealt kohe esimesed kaks sõna – "Nädala artiklid").
See, et külavanema kohta käinud info oli vananenud oleks pidanud välja tulema seda artiklit nädala artikliks valides. See sai nädala artikliks käesoleva aasta jaanuarikuu lõpupäevil (ning mitte enne 2008. aasta maikuud).
Seni on paika pidanud ka see, et just nädala artikliks olek aitab artiklitest seni märkamata vigasid üles leida. Kõik te pääsete ligi tulevaste nädala artiklite nimekirja juurde ja võite avaldada oma arvamust ning teha parandusi. Aga keegi ei viitsi lihtsalt sellega tegeleda ning seega jääb vigade leidmine just sellesse aega kui artikkel juba esilehel.
Igaüks võiks neid artikleid valida aga meil lihtsalt pole rohkem sobilikke artikleid (kuna sobilikuks on arvatud ainult heaks artikliks valitud artiklid + kaks eeskujulikku) ning nendega ei ole just väga suurt mänguruumi, et mida mis nädalal valida. Ivo 9. juuni 2009, kell 15:22 (UTC)
Mina küll ei osanud seda esilehe artiklit mingil kiirel viisil leida, kui ma teda hommikul parandada tahtsin. Ainult selle järgi tuletasin, millise nädalani arhiiv oli jõudnud ja siis kirjutasin otsingusse järgmise järjekorranumbriga variandi. Kas need artiklid ei võiks kõik ühel lehel olla, oleks kõigil lihtsam (st eelmised, praegune ja tulevased). --Epp 9. juuni 2009, kell 16:36 (UTC)
Esilehe artikkel ei tohikski olla liiga kergelt leitav (need on meil ju vandalismi vastu kaitsmata alamlehed ;)
Kolm klikki: Arhiiv --> Nädala artiklid --> 24. nädal
Ivo 9. juuni 2009, kell 16:44 (UTC)
Jah, nüüd tean. Aga ega järgmine kord jälle ei mäleta. :-) --Epp 9. juuni 2009, kell 17:00 (UTC)