Mine sisu juurde

Kasutaja:Vidrik123

Allikas: Vikipeedia

Einar Tiimla

[muuda | muuda lähteteksti]

Einar Tiimla (sündinud 21. mai 1989, Jõgeval) on Eesti ettevõtja, turundaja ja koolitaja.

Ta on eelkõige tuntud tänu häk agentuuri kaubamärgile, mis sai alguse Tallinnas 2018. aastal.

Tööalane karjäär:

[muuda | muuda lähteteksti]

Einar Tiimla alustas oma tööalast karjääri 13-aastaselt erinevatel suvetöödel, sealhulgas raba kändude korjajana ja ehitustöölisena. Pärast ülikooli teenis ta Eesti Kaitseväes, kus saavutas rühmaülema ja seersandi auastme. Ta töötas Austraalias ja seejärel asus praktikale Creative Unionis. See viis teda tööle Marketing Communication Alliance OÜ-sse, mis oli Spring Advertising reklaamiettevõtte ja Royal Events brändi omanik.

häk agentuur:

[muuda | muuda lähteteksti]

Einar Tiimla asutas häk agentuuri 2018. aastal Tallinnas. Agentuur on tema juhtimisel saavutanud märkimisväärseid tulemusi, kuuludes Eesti top 5 digiturundusagentuuri hulka. Agentuuri aastakäive on veidi alla miljoni euro ning see teenindab mainekaid kliente nii Eestist kui ka välismaalt. Olulisemad projektid hõlmavad Honda “Parim Auto Pärast Volvot” ja TKTK 2023. aasta sisseastumiskampaaniat “Praktiliselt valdkonna spetsialistiks”. Häki klientide hulka kuuluvad Silen ja Haga Home.

Saavutused ja auhinnad:

[muuda | muuda lähteteksti]

Einar Tiimla on olnud korduvalt Kuldmunasid võitnud reklaamide ja projektide meeskonnas. Häki ajastul on agentuur saavutanud Kuldmuna shortlistidesse pääsemise ning saanud ühe maailma mainekaima veebilehtede auhinna Awwwards.

Isiklik elu:

[muuda | muuda lähteteksti]

Einar Tiimla elab koos elukaaslase ja 4-aastase tütrega. Tema ema suri vähki 2019. aastal, kuid tal on veel isa ja 3 aastat vanem õde. Noorpõlves tegeles ta maadluse, kergejõustiku, trikirattasõidu, jõusaali ja saalihokiga, milles ta jõudis isegi Eesti esiliigasse. Tänapäeval harrastab ta poksi. Einar on Round Table liige alates 2022. aastast ning peab oluliseks oma pere ja sõpradega koos veedetud aega.

Einar Tiimla on düsleksik, mis on kujundanud tema unikaalset mõtteviisi ja lähenemist nii elus kui ka äris. Düsleksia on võimaldanud tal arendada suurepäraseid probleemilahendusoskusi, loovust ja võimet näha suuremat pilti. Richard Branson, üks tuntumaid düsleksikuid, on samuti öelnud, et düsleksia on andnud talle võimaluse mõelda teistmoodi ja olla innovatiivne ning riskialdis. Branson usub, et düsleksikud toovad lauale palju olulisi omadusi, nagu loovus ja suure pildi nägemine, mis on aidanud tal üles ehitada oma globaalse impeeriumi Virgin Groupi.

Sarnaselt Bransonile on ka Einar leidnud, et düsleksia on olnud tema tugevus, mitte takistus. Koolis ei olnud tal traditsioonilises õppetöös lihtne, kuid see ei takistanud teda püüdlemast oma unistuste poole. Düsleksia tõttu on ta olnud sunnitud ümbritsema end suurepäraste inimestega ja õppima delegeerimist, mis on olnud tema edu võtmeteguriks.

Einar on alati olnud ettevõtlik ja loov, tegeledes juba noorena erinevate loominguliste projektidega, mis on viinud häk-agentuuri asutamiseni ja selle edukaks juhtimiseni. Einar on häk agentuuriga saavutanud märkimisväärseid tulemusi, sealhulgas auhindu ja tunnustust nii Eestis kui ka rahvusvaheliselt.