Torgu vallateede loend

Allikas: Vikipeedia
Jump to navigation Jump to search

Siin on loetletud Torgu valla teid (riikliku teeregistri teenumbritega, sulgudes tee pikkus).

  • 7210024 - Rahuste raudteetamm (see tee saab alguse Salme vallas, teeosa pikkus Torgu vallas 2,78 km)
  • 7210137 - Sopi-Ingelandi tee (see tee saab alguse Salme vallas, teeosa pikkus Torgu vallas 2,39 km)
  • 7210152 - Kaimri-Ingelandi tee (see tee saab alguse Salme vallas, teeosa pikkus Torgu vallas 1,79 km)
  • 7210539 - Sopi harutee (see tee saab alguse Salme vallas, teeosa pikkus Torgu vallas 1,94 km)
  • 8070001 - Kaunispe sadamatee (0,92 km)
  • 8070002 - Mässa-Kaaviranna tee (1,97 km)
  • 8070003 - Kaavi-Kaaviranna tee (3,55 km)
  • 8070004 - Mäebe-Põdra-Mässa tee (3,67 km)
  • 8070005 - Mäeberanna tee (1,48 km)
  • 8070006 - Läbara-Mõntu tee (1,39 km)
  • 8070007 - Hänga-Iide tee (1,99 km)
  • 8070008 - Soodevahe tee (2,53 km)
  • 8070009 - Mõisaküla tee (4,57 km)
  • 8070010 - Jämaja surnuaiatee (0,76 km)
  • 8070011 - Türju-Laadla-Lülle-Hänga tee (5,86 km)
  • 8070012 - Iide-Laadla tee (1,3 km)
  • 8070013 - Vana-Torgu-Laadla tee (1,01 km)
  • 8070014 - Lülle-Iide tee (1,62 km)
  • 8070015 - Türju rannatee (0,65 km)
  • 8070016 - Tammuna külatee (0,42 km)
  • 8070017 - Sääre-Maanteeküla tee (3,35 km)
  • 8070018 - Iide koolitee (0,24 km)
  • 8070019 - Jämaja laudatee (0,36 km)
  • 8070101 - Kargiranna tee (2,65 km)
  • 8070102 - I js. ühendustee (0,93 km)
  • 8070103 - Jaagu Tooma-Lülle tee (2,03 km)
  • 8070104 - Suurevare tee (0,77 km)
  • 8070201 - Vana karjääri tee (0,1 km)
  • 8070202 - Kure-Laasi tee (0,09 km)
  • 8070203 - Luuguse tee (0,42 km)
  • 8070204 - Kure-Mihkli tee (0,12 km)
  • 8070205 - Uueelu tee (0,07 km)
  • 8070206 - Kure tee (0,23 km)
  • 8070207 - Mässa-Mihkli tee (0,08 km)
  • 8070208 - Linnuse tee (0,1 km)
  • 8070209 - Mässa-Aadu tee (0,11 km)
  • 8070210 - Uue-Jõepõllu tee (0,16 km)
  • 8070211 - Rüssa tee (0,22 km)
  • 8070212 - Masti tee (0,06 km)
  • 8070213 - Tammesalu tee (0,31 km)
  • 8070215 - Piiri-Põdra tee (2,39 km)
  • 8070216 - Kaasiku tee (0,31 km)
  • 8070217 - Saare tee (0,1 km)
  • 8070218 - Suurejõe tee (0,11 km)
  • 8070219 - Tammepõllu tee (0,4 km)
  • 8070220 - Sepapõllu tee (0,1 km)
  • 8070221 - Pendi tee (0,06 km)
  • 8070222 - Jahimaja tee (0,42 km)
  • 8070223 - Ristipõllu tee (0,23 km)
  • 8070224 - Viira tee (0,24 km)
  • 8070225 - Innu tee (0,1 km)
  • 8070226 - Kusti tee (0,27 km)
  • 8070227 - Viimsi tee (1 km)
  • 8070228 - Mõntu karjääri tee (0,48 km)
  • 8070229 - Karjääri harutee (0,13 km)
  • 8070230 - Mõntu sadama tee (0,15 km)
  • 8070231 - Puhkeala tee (0,31 km)
  • 8070232 - Vaheniidi tee (1,09 km)
  • 8070233 - Peenra tee (0,18 km)
  • 8070234 - Peenratuule tee (0,24 km)
  • 8070235 - Siimona tee (0,13 km)
  • 8070236 - Piirivalve tee (0,68 km)
  • 8070237 - Lõhkaja tee (0,14 km)
  • 8070238 - Pisko-Maantee tee (0,43 km)
  • 8070239 - Välja kahe tee (0,07 km)
  • 8070240 - Reinupõllu tee (0,11 km)
  • 8070241 - Pajuste tee (0,24 km)
  • 8070242 - Orase tee (0,65 km)
  • 8070243 - Ketraniidi tee (0,19 km)
  • 8070244 - Heinamaa tee (0,14 km)
  • 8070245 - Nõmmepõllu tee (0,24 km)
  • 8070246 - Juuriku tee (0,07 km)
  • 8070247 - Jõeääre tee (0,27 km)
  • 8070249 - Viheda tee (0,11 km)
  • 8070250 - Ollipõllu tee (0,17 km)
  • 8070252 - Libliku tee (0,13 km)
  • 8070253 - Kuuli tee (0,39 km)
  • 8070254 - Vana-Torgu-Türju tee (1,57 km)
  • 8070256 - Naadi tee (0,25 km)
  • 8070257 - Antsu-Tooma tee (0,14 km)
  • 8070258 - Hernemaa tee (0,43 km)
  • 8070259 - Teele tee (0,24 km)
  • 8070260 - Suurenu tee (0,14 km)
  • 8070261 - Ruudi tee (0,24 km)
  • 8070262 - Mäebe-Hänga tee (2,87 km)
  • 8070263 - Kuura tee (1,1 km)
  • 8070264 - Stebeli tee (0,59 km)
  • 8070265 - Mariste tee (1,23 km)
  • 8070266 - Vampsi tee (0,43 km)
  • 8070267 - Tammiku tee (0,11 km)
  • 8070268 - Pulga tee (0,67 km)
  • 8070269 - Pusina tee (0,48 km)
  • 8070270 - Loode tee (3,69 km)
  • 8070271 - Päädu tee (0,16 km)
  • 8070272 - Loete tee (0,08 km)
  • 8070273 - Metsandi tee (0,09 km)
  • 8070274 - Tuule tee (0,16 km)
  • 8070275 - Kõrste tee (0,42 km)
  • 8070276 - Piibelehe tee (0,14 km)
  • 8070277 - Mägi tee (0,22 km)
  • 8070278 - Auli tee (0,1 km)
  • 8070279 - Panga tee (0,51 km)
  • 8070280 - Sassi tee (0,07 km)
  • 8070281 - Piskutoa tee (0,15 km)
  • 8070282 - Koja tee (0,12 km)
  • 8070283 - Nurme tee (0,29 km)
  • 8070284 - Reheva tee (0,07 km)
  • 8070285 - Mereääre tee (0,52 km)
  • 8070286 - Jämaja surnuaia harutee (0,24 km)
  • 8070287 - Lasindi tee (0,77 km)
  • 8070288 - Alliku tee (0,45 km)
  • 8070289 - Virviku tee (0,2 km)
  • 8070290 - Narmiku tee (0,19 km)
  • 8070291 - Kaldametsa tee (0,09 km)
  • 8070292 - Kaldamäe tee (0,09 km)
  • 8070293 - Kaldama-Antoni tee (0,08 km)
  • 8070294 - Risti tee (0,94 km)
  • 8070295 - Kangro tee (0,15 km)
  • 8070296 - Uustalu tee (0,99 km)
  • 8070297 - Pedriku tee (0,27 km)
  • 8070298 - Kingu tee (0,09 km)
  • 8070299 - Mõisaaia tee (0,1 km)
  • 8070300 - Nigula tee (0,42 km)
  • 8070301 - Tarimaa tee (0,19 km)
  • 8070302 - Kardoni tee (0,23 km)
  • 8070303 - Pao tee (0,06 km)
  • 8070304 - Jürnali tee (0,83 km)
  • 8070305 - Kuusiku tee (0,24 km)
  • 8070306 - Metskopli tee (0,64 km)
  • 8070307 - Hänga-Tammuna tee (3,95 km)
  • 8070530 - Kaerti tee (2,7 km)
  • 8070531 - Kaarama 1.harutee (0,62 km)
  • 8070532 - Kaarama 2.harutee (1,02 km)
  • 8070533 - Järve-Ingelandi tee (5,48 km)
  • 8070534 - Sopi tee (1,57 km)
  • 8070535 - Tamme tee (2,77 km)
  • 8070536 - Palu tee (2,27 km)
  • 8070540 - Põdra tee (2,49 km)
  • 8070546 - Koltsejärve tee (3,85 km)
  • 8070550 - Jõesuu tee (1,1 km)
  • 8070551 - Punkti tee (0,28 km)
  • 8070553 - Toompuu tee (2,11 km)
  • 8070554 - Mõisaküla ühendustee (1,33 km)
  • 8070555 - Kargi-Songu tee (1,68 km)
  • 8070556 - Mustikasoo tee (1,39 km)
  • 8070557 - Jahitee (2,96 km)
  • 8070558 - Vana tee (0,66 km)
  • 8070559 - Palu harutee (0,39 km)
  • 8070579 - Kõrgema tee (0,88 km)
  • 8070583 - Lindmetsa tee (1,14 km)
  • 8070584 - Tigadu tee (0,36 km)
  • 8070585 - Hiie tee (1,57 km)
  • 8070586 - Viieristi kruusakarjääri tee (0,32 km)
  • 8070587 - Kaarama tee (2,2 km)
  • 8070588 - Kaarama 3.harutee (0,58 km)
  • 8070589 - Tamme harutee (0,32 km)
  • 8070590 - Torgu vana tee (0,79 km)
  • 8070591 - Viidase tee (3,39 km)
  • 8070592 - Viidase harutee (0,25 km)
  • 8070620 - Sopi 2.harutee (0,21 km)
  • 8070621 - Sopi vahetee (0,9 km)
  • 8070622 - Lindmetsa vahetee (0,63 km)