Sport Club Corinthians Paulista mängijate loend

Allikas: Vikipeedia
Jump to navigation Jump to search

Siin on loetletud Brasiilia jalgpalliklubi Sport Club Corinthians Paulista mängijaid, kes on kuulunud klubi esindusmeeskonda Brasiilia liigas ja São Paulo osariigi meistrivõistlustel Campeonato Paulista.

Loend (2010–)[muuda | muuda lähteteksti]

Loend pole täielik

Rahvuskoondist esindanud mängija
Cbf brazilian championship trophy 02.svg Brasiilia meistritiitel
Sport Club Corinthians Paulista mängijad
Nimi Riik Positsioon Aastad MBL VBL MOL VOL Kokku
mänge
Kokku
väravaid
Viide
Cássio 20152017 Brasiilia Brasiilia VV 2012– 192 0 78 0 270 0 [1]
Fagner 20152017 Brasiilia Brasiilia KA 2014– 128 3 63 3 191 6 [2]
Colin Kâzım-Richards 2017 Türgi Türgi 2017– 15 1 12 1 27 2 [3]
Emerson Sheik 20112015 Katar Katar 2011–2015
2018–
82 12 55 9 137 17 [4]
Matheus Vidotto 20152017 Brasiilia Brasiilia VV 2012– 0 0 2 0 2 0 [5]
Walter 20152017 Brasiilia Brasiilia VV 2013– 43 0 14 0 57 0 [6]
Caíque França 20152017 Brasiilia Brasiilia VV 2013– 4 0 1 0 5 0 [7]
Fabián Balbuena 2017 Paraguay Paraguay KA 2016– 69 4 36 5 105 9 [8]
Henrique Brasiilia Brasiilia KA 2018– 12 1 12 1 24 2 [9]
Juninho Capixaba Brasiilia Brasiilia KA 2018– 2 0 7 0 9 0 [10]
Vilson 2017 Brasiilia Brasiilia KA 2016– 14 1 4 0 18 1 [11]
Sidcley Brasiilia Brasiilia KA 2018– 11 1 8 1 19 2 [12]
Guilherme Mantuan 2017 Brasiilia Brasiilia KA 2016– 11 0 5 0 16 0 [13]
Pedro Henrique 20152017 Brasiilia Brasiilia KA 2014– 39 1 14 1 53 2 [14]
Léo Santos 2017 Brasiilia Brasiilia KA 2016– 3 0 1 1 4 1 [15]
Rodriguinho 20152017 Brasiilia Brasiilia PK 2013– 90 13 46 11 136 24 [16]
Paulo Roberto 2017 Brasiilia Brasiilia PK 2017– 11 0 4 0 15 0 [17]
Mateus Vital Brasiilia Brasiilia PK 2018– 11 1 10 0 21 1 [18]
Danilo 201120152017 Brasiilia Brasiilia PK 2010– 182 13 90 12 272 25 [19]
Ralf 20112015 Brasiilia Brasiilia PK 2010–2015
2018–
188 6 100 0 288 6 [20]
Pedrinho 2017 Brasiilia Brasiilia PK 2017– 23 0 13 1 36 1 [21]
Marquinhos Gabriel 2017 Brasiilia Brasiilia PK 2016– 68 8 8 0 76 8 [22]
Renê Júnior Brasiilia Brasiilia PK 2018– 2 0 3 1 5 1 [23]
Rodrigo Figueiredo 2017 Brasiilia Brasiilia PK 2017– 2 0 0 0 2 0 [24]
Gabriel 2017 Brasiilia Brasiilia PK 2017– 43 2 31 1 74 3 [25]
Jádson 20152017 Brasiilia Brasiilia PK 2013–2016
2017–
99 24 41 9 140 33 [26]
Clayson 2017 Brasiilia Brasiilia 2017– 32 5 15 2 47 7 [27]
Junior Dutra Brasiilia Brasiilia 2018– 5 0 12 1 17 1 [28]
Matheus Matias Brasiilia Brasiilia 2018– 1 0 0 0 1 0 [29]
Roger Brasiilia Brasiilia 2018– 9 2 0 0 9 2 [30]
Ángel Romero 20152017 Paraguay Paraguay PK 2014– 96 11 51 8 147 19 [31]
20052017 Brasiilia Brasiilia 2003–2005
2017
115 35
Léo Príncipe 2017 Brasiilia Brasiilia KA 2016–2018 11 1 5 0 16 1 [32]
Guilherme Arana 20152017 Brasiilia Brasiilia KA 2014–2017 54 3 20 0 74 3 [33]
Pablo 2017 Brasiilia Brasiilia KA 2017 24 0 16 2 40 2 [34]
Moisés 2017 Brasiilia Brasiilia KA 2017 4 0 8 0 12 0 [35]
Marciel 20152017 Brasiilia Brasiilia PK 2015–2017 10 1 3 0 13 1 [36]
Maycon 2017 Brasiilia Brasiilia PK 2016–2018 48 1 37 4 85 5 [37]
Giovanni Augusto 2017 Brasiilia Brasiilia PK 2016–2017 43 4 13 2 55 6 [38]
Fellipe Bastos 2017 Brasiilia Brasiilia PK 2017 7 0 7 0 14 0 [39]
Guilherme Camacho 2017 Brasiilia Brasiilia PK 2016–2018 44 1 14 0 58 1 [40]
Carlinhos 2017 Brasiilia Brasiilia 2016–2018 1 0 0 0 1 0 [41]
Léo Jabá Brasiilia Brasiilia 2016–2017 3 0 13 1 16 1 [42]
Yago 2015 Brasiilia Brasiilia KA 2013–2018 23 0 21 2 144 2 [43]
Uendel 2015 Brasiilia Brasiilia KA 2014–2016 58 4 33 2 91 6 [44]
Jean Brasiilia Brasiilia KA 2016 2 0 0 0 2 0 [45]
Felipe 2015 Brasiilia Brasiilia KA 2012–2016 53 1 35 4 88 5 [46]
Willians Brasiilia Brasiilia PK 2016 11 0 9 0 20 0 [47]
Marlone Brasiilia Brasiilia PK 2016–2017 24 6 11 0 35 6 [48]
Bruno Henrique 2015 Brasiilia Brasiilia PK 2014–2016 68 6 30 1 98 7 [49]
Elias 2015 Brasiilia Brasiilia PK 2008–2010
2014–2016
152 22 49 7 201 29 [50]
Cristian 2015 Brasiilia Brasiilia PK 2008–2009
2015–2017
34 3 31 4 65 7 [51]
André Brasiilia Brasiilia 2016 11 1 12 4 23 5 [52]
Guilherme Brasiilia Brasiilia 2016–2017 26 6 14 1 40 7 [53]
Luciano 2015 Brasiilia Brasiilia 2014–2017 54 12 22 5 76 17 [54]
Rildo 2015 Brasiilia Brasiilia 2015–2016 19 1 0 0 19 1 [55]
Lucca 2015 Brasiilia Brasiilia 2015–2018 31 6 22 4 55 10 [56]
Gustavo Brasiilia Brasiilia 2016 9 0 0 0 9 0 [57]
Edu Dracena 2015 Brasiilia Brasiilia KA 2015 16 2 11 0 27 2 [58]
Gil 2015 Brasiilia Brasiilia KA 2013–2015 104 6 42 1 144 7 [59]
Rodrigo Sam 2015 Brasiilia Brasiilia KA 2015 0 0 1 0 1 0 [60]
Edílson 2015 Brasiilia Brasiilia KA 2015–2016 18 0 16 1 34 1 [61]
Fábio Santos 20112015 Brasiilia Brasiilia KA 2011–2015 116 7 53 6 169 13 [62]
Renato Augusto 2015 Brasiilia Brasiilia PK 2013–2015 75 7 22 3 97 10 [63]
Matheus Pereira 2015 Brasiilia Brasiilia PK 2015–2016 1 0 0 0 1 0 [64]
Petros 2015 Brasiilia Brasiilia PK 2014–2015 36 2 13 2 49 4 [65]
Paolo Guerrero Peruu Peruu 2012–2015 60 23 40 15 100 38 [66]
Lincom 2015 Brasiilia Brasiilia 2015 3 0 0 0 3 0 [67]
Claudinho 2015 Brasiilia Brasiilia 2015 0 0 5 0 5 0 [68]
Malcom 2015 Brasiilia Brasiilia 2014–2015 51 7 12 3 63 10 [69]
Vágner Love 2015 Brasiilia Brasiilia 2015 31 14 14 2 45 16 [70]
Stiven Mendoza 2015 Colombia Colombia 2015 10 1 8 2 18 3 [71]
Júlio César 20052011 Brasiilia Brasiilia VV 2005–2014 73 0 43 0 116 0 [72]
Danilo Fernandes 2011 Brasiilia Brasiilia VV 2011–2014 7 0 12 0 19 0 [73]
Guilherme Andrade Brasiilia Brasiilia KA 2012–2014 15 0 5 0 20 0 [74]
Cléber Reis Brasiilia Brasiilia KA 2013–2014 20 1 6 1 26 1 [75]
Anderson Martins Brasiilia Brasiilia KA 2014 17 1 0 0 17 1 [76]
Ferrugem Brasiilia Brasiilia PK 2014 6 0 0 0 6 0 [77]
Romarinho Brasiilia Brasiilia PK 2012–2014 86 10 35 11 121 21 [78]
Nicolás Lodeiro Uruguay Uruguay PK 2014–2015 7 0 0 0 7 0 [79]
Guilherme Brasiilia Brasiilia PK 2012–2014 46 6 26 3 72 9 [80]
Zé Paulo Brasiilia Brasiilia PK 2014 2 0 3 0 5 0 [81]
Paulinho Brasiilia Brasiilia 2013–2014 6 0 3 0 9 0 [82]
Gustavo Tocantins Brasiilia Brasiilia 2014 4 0 0 0 4 0 [83]

Loend (–2010)[muuda | muuda lähteteksti]

Sport Club Corinthians Paulista mängijad
Nimi Riik Positsioon Aastad MBL VBL MOL VOL Kokku mänge Kokku väravaid Viide
Teleco Brasiilia Brasiilia 1934–1944 246 251
Rivellino Brasiilia Brasiilia 1965–1974 471 141

Viited[muuda | muuda lähteteksti]

  1. "CÁSSIO". us.soccerway.com. Vaadatud 5.7.2018. 
  2. "FÁGNER". us.soccerway.com. Vaadatud 5.7.2018. 
  3. "C. KAZIM-RICHARDS". us.soccerway.com. Vaadatud 5.7.2018. 
  4. "EMERSON SHEIK". us.soccerway.com. Vaadatud 5.7.2018. 
  5. "MATHEUS VIDOTTO". us.soccerway.com. Vaadatud 5.7.2018. 
  6. "WALTER". us.soccerway.com. Vaadatud 5.7.2018. 
  7. "CAIQUE FRANÇA". us.soccerway.com. Vaadatud 5.7.2018. 
  8. "F. BALBUENA". us.soccerway.com. Vaadatud 5.7.2018. 
  9. "HENRIQUE". us.soccerway.com. Vaadatud 5.7.2018. 
  10. "JUNINHO CAPIXABA". us.soccerway.com. Vaadatud 5.7.2018. 
  11. "VILSON". us.soccerway.com. Vaadatud 5.7.2018. 
  12. "SIDCLEY". us.soccerway.com. Vaadatud 5.7.2018. 
  13. "GUILHERME MANTUAN". us.soccerway.com. Vaadatud 5.7.2018. 
  14. "PEDRO HENRIQUE". us.soccerway.com. Vaadatud 5.7.2018. 
  15. "LÉO SANTOS". us.soccerway.com. Vaadatud 5.7.2018. 
  16. "RODRIGUINHO". us.soccerway.com. Vaadatud 5.7.2018. 
  17. "PAULO ROBERTO". us.soccerway.com. Vaadatud 5.7.2018. 
  18. "MATEUS VITAL". us.soccerway.com. Vaadatud 5.7.2018. 
  19. "DANILO". us.soccerway.com. Vaadatud 5.7.2018. 
  20. "RALF". us.soccerway.com. Vaadatud 5.7.2018. 
  21. "PEDRINHO". us.soccerway.com. Vaadatud 5.7.2018. 
  22. "MARQUINHOS GABRIEL". us.soccerway.com. Vaadatud 5.7.2018. 
  23. "RENÊ JÚNIOR". us.soccerway.com. Vaadatud 5.7.2018. 
  24. "RODRIGO FIGUEIREDO". us.soccerway.com. Vaadatud 5.7.2018. 
  25. "GABRIEL". us.soccerway.com. Vaadatud 5.7.2018. 
  26. "JÁDSON". us.soccerway.com. Vaadatud 5.7.2018. 
  27. "CLAYSON". us.soccerway.com. Vaadatud 5.7.2018. 
  28. "JÚNIOR DUTRA". us.soccerway.com. Vaadatud 5.7.2018. 
  29. "MATHEUS MATIAS". us.soccerway.com. Vaadatud 5.7.2018. 
  30. "ROGER". us.soccerway.com. Vaadatud 5.7.2018. 
  31. "Á. ROMERO". us.soccerway.com. Vaadatud 5.7.2018. 
  32. "LÉO PRÍNCIPE". us.soccerway.com. Vaadatud 5.7.2018. 
  33. "GUILHERME ARANA". us.soccerway.com. Vaadatud 5.7.2018. 
  34. "PABLO". us.soccerway.com. Vaadatud 5.7.2018. 
  35. "MOISÉS". us.soccerway.com. Vaadatud 5.7.2018. 
  36. "MARCIEL". us.soccerway.com. Vaadatud 5.7.2018. 
  37. "MAYCON". us.soccerway.com. Vaadatud 5.7.2018. 
  38. "GIOVANNI AUGUSTO". us.soccerway.com. Vaadatud 5.7.2018. 
  39. "FELLIPE BASTOS Camacho". us.soccerway.com. Vaadatud 5.7.2018. 
  40. "CAMACHO". us.soccerway.com. Vaadatud 5.7.2018. 
  41. "CARLINHOS". us.soccerway.com. Vaadatud 5.7.2018. 
  42. "LÉO JABÁ". us.soccerway.com. Vaadatud 5.7.2018. 
  43. "YAGO". us.soccerway.com. Vaadatud 5.7.2018. 
  44. "UENDEL". us.soccerway.com. Vaadatud 5.7.2018. 
  45. "JEAN". us.soccerway.com. Vaadatud 5.7.2018. 
  46. "FELIPE". us.soccerway.com. Vaadatud 5.7.2018. 
  47. "WILLIANS". us.soccerway.com. Vaadatud 5.7.2018. 
  48. "MARLONE". us.soccerway.com. Vaadatud 5.7.2018. 
  49. "BRUNO HENRIQUE". us.soccerway.com. Vaadatud 5.7.2018. 
  50. "ELIAS". us.soccerway.com. Vaadatud 5.7.2018. 
  51. "CRISTIAN". us.soccerway.com. Vaadatud 5.7.2018. 
  52. "ANDRÉ". us.soccerway.com. Vaadatud 5.7.2018. 
  53. "GUILHERME". us.soccerway.com. Vaadatud 5.7.2018. 
  54. "LUCIANO". us.soccerway.com. Vaadatud 5.7.2018. 
  55. "RILDO". us.soccerway.com. Vaadatud 5.7.2018. 
  56. "LUCCA". us.soccerway.com. Vaadatud 5.7.2018. 
  57. "GUSTAVO". us.soccerway.com. Vaadatud 5.7.2018. 
  58. "EDU DRACENA". us.soccerway.com. Vaadatud 6.7.2018. 
  59. "GIL". us.soccerway.com. Vaadatud 6.7.2018. 
  60. "RODRIGO SAM". us.soccerway.com. Vaadatud 6.7.2018. 
  61. "EDÍLSON". us.soccerway.com. Vaadatud 6.7.2018. 
  62. "FÁBIO SANTOS". us.soccerway.com. Vaadatud 6.7.2018. 
  63. "RENATO AUGUSTO". us.soccerway.com. Vaadatud 6.7.2018. 
  64. "MATHEUS PEREIRA". us.soccerway.com. Vaadatud 6.7.2018. 
  65. "PETROS". us.soccerway.com. Vaadatud 6.7.2018. 
  66. "P. GUERRERO". us.soccerway.com. Vaadatud 6.7.2018. 
  67. "LINCOM". us.soccerway.com. Vaadatud 6.7.2018. 
  68. "CLAUDINHO". us.soccerway.com. Vaadatud 6.7.2018. 
  69. "MALCOM". us.soccerway.com. Vaadatud 6.7.2018. 
  70. "VÁGNER LOVE". us.soccerway.com. Vaadatud 6.7.2018. 
  71. "S. MENDOZA". us.soccerway.com. Vaadatud 6.7.2018. 
  72. "JÚLIO CÉSAR". us.soccerway.com. Vaadatud 6.7.2018. 
  73. "DANILO FERNANDES". us.soccerway.com. Vaadatud 6.7.2018. 
  74. "GUILHERME ANDRADE". us.soccerway.com. Vaadatud 6.7.2018. 
  75. "CLEBER REIS". us.soccerway.com. Vaadatud 6.7.2018. 
  76. "ANDERSON MARTINS". us.soccerway.com. Vaadatud 6.7.2018. 
  77. "FERRUGEM". us.soccerway.com. Vaadatud 6.7.2018. 
  78. "ROMARINHO". us.soccerway.com. Vaadatud 6.7.2018. 
  79. "N. LODEIRO". us.soccerway.com. Vaadatud 6.7.2018. 
  80. "GUILHERME". us.soccerway.com. Vaadatud 6.7.2018. 
  81. "ZÉ PAULO". us.soccerway.com. Vaadatud 6.7.2018. 
  82. "PAULINHO". us.soccerway.com. Vaadatud 6.7.2018. 
  83. "GUSTAVO TOCANTINS". us.soccerway.com. Vaadatud 6.7.2018.