Sloveenia lauljate loend

Allikas: Vikipeedia
Jump to navigation Jump to search

Siin on loetletud Sloveenia lauljaid; ooperilauljaid on loetletud ka Šveitsi ooperilauljate loendis.


A[muuda | muuda lähteteksti]

B[muuda | muuda lähteteksti]

C[muuda | muuda lähteteksti]

Č[muuda | muuda lähteteksti]

Vladimir Čadež

D[muuda | muuda lähteteksti]

E[muuda | muuda lähteteksti]

F[muuda | muuda lähteteksti]

G[muuda | muuda lähteteksti]

H[muuda | muuda lähteteksti]

Bogdana Herman

I[muuda | muuda lähteteksti]

J[muuda | muuda lähteteksti]

K[muuda | muuda lähteteksti]

Danilo Kostevšek (tenor)

L[muuda | muuda lähteteksti]

M[muuda | muuda lähteteksti]

N[muuda | muuda lähteteksti]

O[muuda | muuda lähteteksti]

P[muuda | muuda lähteteksti]

R[muuda | muuda lähteteksti]

Dr.Sci.Andrej Rupnik (bariton)

S[muuda | muuda lähteteksti]

Raffanelli Krajnc Simona (sopran)

Š[muuda | muuda lähteteksti]

T[muuda | muuda lähteteksti]

Y[muuda | muuda lähteteksti]

U[muuda | muuda lähteteksti]

V[muuda | muuda lähteteksti]

Z[muuda | muuda lähteteksti]

Ž[muuda | muuda lähteteksti]

A[muuda | muuda lähteteksti]

AlyaBerta AmbrožPeter AndrejMajda ArhMeri Avsenak PogačnikVanja AličKarli Arhar

B[muuda | muuda lähteteksti]

Jože BabičLara BarucaMatevž BankoZvone BukovecJanez Bončina - BenčHelena Blagne – Eva Boto – Pika BožičMarko BreceljKorado Buzetti

C[muuda | muuda lähteteksti]

Frenk CentaZoran CilenšekJelka CvetežarZoran Crnković

Č[muuda | muuda lähteteksti]

Eva ČerneReno Čibej

D[muuda | muuda lähteteksti]

Nuša DerendaMarjana DeržajAnžej DežanAna DežmanDiona DimZlatko Dobrič - Rebeka DremeljTatjana DremeljDadi DazBoštjan DermolPero DimitrijevićJernej DermotaTomaž DomiceljNuška Drašček

F[muuda | muuda lähteteksti]

Neca FalkMartina FeriEdvin FliserPolona FurlanTulio FurlaničMilan Fras

G[muuda | muuda lähteteksti]

Sonja GaberščekAlenka GodecDamjana GolavšekTina GorenjakBor Gostiša - Alberto GregoričSanja GroharTatjana GrosDamijana GodničRoman GrilŠpela Grošelj

H[muuda | muuda lähteteksti]

Ditka HaberlAnika HorvatEva HrenAndraž HribarIvan HudnikEnzo Hrovatin

I[muuda | muuda lähteteksti]

Rafko IrgoličSlavko IvančičJure IvanušičManca IzmajlovaDare Hering

J[muuda | muuda lähteteksti]

Peter JanušJože JežMatjaž JelenBranko Jovanović - BrendiJernej JungJadranka JurasTomo JurakTomislav Jovanović - TokacBarbara Jarc

K[muuda | muuda lähteteksti]

Milan KamnikČrt KanoniPolona KasalKatja KlemencSara KoboldDanilo KocjančičLidija KodričIrena KohontNatalija KolšekMatjaž KončanBraco KorenFranc KorenHajdi KorošecRok KosmačTinkara KovačJani KovačičMoni KovačičTomaž KozlevčarBranka KranerIvanka KraševecVlado KreslinBranko KrmacAlja KrušičDominik KrtDomen Kumer

L[muuda | muuda lähteteksti]

Saša LenderoLepi DasaLado LeskovarLucienne LončinaPeter LovšinUla LožarMartin Lumbar

M[muuda | muuda lähteteksti]

Stanka MacurMagnificoStane ManciniMiro MarkičDoca MaroltVita MavričAleksander MežekNataša MiheličFrane Milčinski - JežekFredi MilerKristina MišovičVladimir "Ladi" MljačIvo MojzerCole MorettiEva MoškonIztok MlakarDamjan MurkoDeja Mušič

N[muuda | muuda lähteteksti]

NeishaAlfi NipičFrenk NovaOmar NaberJanko Narat - JenkiNino

O[muuda | muuda lähteteksti]

Kristina OberžanZlata OgnjenovičMatjaž OgrajenšekNina OsenarMelita Osojnik

P[muuda | muuda lähteteksti]

Oto PestnerMilan Pečovnik - PidžiAlenka PinteričJan PlestenjakŽana PovšeZoran PredinMonika PučeljNina PušlarMajda PetanMarijan PetanAndrej Plevnik

R[muuda | muuda lähteteksti]

ReginaMarjeta RamšakMajda RenkoVili ResnikTanja RibičGianni RijavecIvo RobičNino RobičJanko RopretMiran RudanAnja Rupel

S[muuda | muuda lähteteksti]

Teja SaksidaSebastianSendiMajda SepeSergejaGrega SkočirMaja SlatinšekMarijan SmodeAdi SmolarEva SršenIva StaničKarmen StavecSteffyJelka StergarJožica Svete

Š[muuda | muuda lähteteksti]

Andrej ŠifrerManca ŠpikBrigita ŠulerDarja ŠvajgerMiki ŠaracBarbara Šerbec - ŠerbiMatevž Šalehar - Hamo

T[muuda | muuda lähteteksti]

Irena TratnikAnja TomažinAndrej TrobentarDominik TrobentarKlemen TičarJernej Tozon

U[muuda | muuda lähteteksti]

V[muuda | muuda lähteteksti]

Stojan VeneNatalija VerbotenIrena VidicAlenka VidrihElda VilerBrina VogelnikIrena VrčkovnikMatjaž VlašičMarko VozeljMarko VuksanovićJanja Vogrin - Bruno Viler

W[muuda | muuda lähteteksti]

Werner BrozovičBožidar Wolfand - WolfSimona Weiss

Z[muuda | muuda lähteteksti]

Marjan ZgoncAnita ZoreMarta ZoreMatjaž ZupanYlenia Zobec

Ž[muuda | muuda lähteteksti]

ŽanaMia ŽnidaričTanja Žagar

A[muuda | muuda lähteteksti]

B[muuda | muuda lähteteksti]

D[muuda | muuda lähteteksti]

G[muuda | muuda lähteteksti]

H[muuda | muuda lähteteksti]

J[muuda | muuda lähteteksti]

K[muuda | muuda lähteteksti]

L[muuda | muuda lähteteksti]

M[muuda | muuda lähteteksti]

N[muuda | muuda lähteteksti]

P[muuda | muuda lähteteksti]

R[muuda | muuda lähteteksti]

S[muuda | muuda lähteteksti]

Š[muuda | muuda lähteteksti]

T[muuda | muuda lähteteksti]

U[muuda | muuda lähteteksti]

V[muuda | muuda lähteteksti]