Rhône'i departemangu haldusüksuste loend

Allikas: Vikipeedia
Jump to navigation Jump to search

Rhône'i departemangu haldusüksuste loetelu toob ära Rhône'i departemangu haldusüksused. Loetelus on toodud alldepartemangud, kantonid ja vallad vastavalt nende kuuluvusele. Vallad Lyon, Vénissieux ja Villeurbanne on jagatud mitme kantoni vahel. Igasse kantonisse mille vahel on vald jagatud kuulub ka kindel territoriaalne osa vallast.

Lyon[muuda | muuda lähteteksti]

  1. L'Arbresle kanton
    1. L'Arbresle vald
    2. Bessenay vald
    3. Bibosti vald
    4. Bully vald
    5. Chevinay vald
    6. Dommartini vald
    7. Éveuxi vald
    8. Fleurieux-sur-l'Arbresle vald
    9. Lentilly vald
    10. Nuellesi vald
    11. Sain-Beli vald
    12. Saint-Germain-sur-l'Arbresle vald
    13. Saint-Julien-sur-Bibosti vald
    14. Saint-Pierre-la-Paludi vald
    15. Sarcey vald
    16. Savigny vald
    17. Sourcieux-les-Minesi vald
    18. La Tour-de-Salvagny vald
  2. Broni kanton
    1. Broni vald
  3. Caluire-et-Cuire kanton
    1. Caluire-et-Cuire vald
  4. Condrieu kanton
    1. Ampuisi vald
    2. Condrieu vald
    3. Les Haiesi vald
    4. Loire-sur-Rhône vald
    5. Longesi vald
    6. Saint-Cyr-sur-le-Rhône vald
    7. Saint-Romain-en-Gali vald
    8. Sainte-Colombe vald
    9. Trèvesi vald
    10. Tupin-et-Semonsi vald
  5. Décines-Charpieu kanton
    1. Chassieu vald
    2. Décines-Charpieu vald
    3. Genasi vald
  6. Écully kanton
    1. Champagne-au-Mont-d'Ori vald
    2. Dardilly vald
    3. Écully vald
  7. Givorsi kanton
    1. Chassagny vald
    2. Échalasi vald
    3. Givorsi vald
    4. Grigny vald
    5. Millery vald
    6. Montagny vald
    7. Saint-Andéol-le-Château vald
    8. Saint-Jean-de-Touslasi vald
    9. Saint-Romain-en-Gieri vald
  8. Irigny kanton
    1. Charly vald
    2. Irigny vald
    3. Pierre-Bénite vald
    4. Vernaison vald
  9. Limonesti kanton
    1. Chasselay vald
    2. Les Chèresi vald
    3. Civrieux-d'Azerguesi vald
    4. Collonges-au-Mont-d'Ori vald
    5. Limonesti vald
    6. Lissieu vald
    7. Marcilly-d'Azerguesi vald
    8. Saint-Cyr-au-Mont-d'Ori vald
    9. Saint-Didier-au-Mont-d'Ori vald
  10. Lyon-I kanton (osa Lyoni linnast)
  11. Lyon-II kanton (osa Lyoni linnast)
  12. Lyon-III kanton (osa Lyoni linnast)
  13. Lyon-IV kanton (osa Lyoni linnast)
  14. Lyon-V kanton (osa Lyoni linnast)
  15. Lyon-VI kanton (osa Lyoni linnast)
  16. Lyon-VII kanton (osa Lyoni linnast)
  17. Lyon-VIII kanton (osa Lyoni linnast)
  18. Lyon-IX kanton (osa Lyoni linnast)
  19. Lyon-X kanton (osa Lyoni linnast)
  20. Lyon-XI kanton (osa Lyoni linnast)
  21. Lyon-XII kanton (osa Lyoni linnast)
  22. Lyon-XIII kanton (osa Lyoni linnast)
  23. Lyon-XIV kanton (osa Lyoni linnast)
  24. Meyzieu kanton
    1. Colombier-Saugnieu vald
    2. Jonage vald
    3. Jons vald
    4. Meyzieu vald
    5. Pusignan vald
    6. Saint-Bonnet-de-Mure vald
    7. Saint-Laurent-de-Mure vald
  25. Mornanti kanton
    1. Chaussani vald
    2. Mornanti vald
    3. Orliénasi vald
    4. Riverie vald
    5. Rontaloni vald
    6. Saint-André-la-Côte vald
    7. Saint-Didier-sous-Riverie vald
    8. Saint-Laurent-d'Agny vald
    9. Saint-Maurice-sur-Dargoire vald
    10. Saint-Sorlini vald
    11. Sainte-Catherine vald
    12. Soucieu-en-Jarresti vald
    13. Taluyersi vald
  26. Neuville-sur-Saône kanton
    1. Albigny-sur-Saône vald
    2. Cailloux-sur-Fontainesi vald
    3. Couzon-au-Mont-d'Ori vald
    4. Curis-au-Mont-d'Ori vald
    5. Fleurieu-sur-Saône vald
    6. Fontaines-Saint-Martini vald
    7. Fontaines-sur-Saône vald
    8. Genay vald
    9. Montanay vald
    10. Neuville-sur-Saône vald
    11. Poleymieux-au-Mont-d'Ori vald
    12. Quincieuxi vald
    13. Rochetaillée-sur-Saône vald
    14. Saint-Germain-au-Mont-d'Ori vald
    15. Saint-Romain-au-Mont-d'Ori vald
  27. Oullinsi kanton
    1. Oullinsi vald
  28. Rillieux-la-Pape kanton
    1. Rillieux-la-Pape vald
    2. Sathonay-Campi vald
    3. Sathonay-Village vald
  29. Sainte-Foy-lès-Lyoni kanton
    1. La Mulatière vald
    2. Sainte-Foy-lès-Lyon vald
  30. Saint-Fonsi kanton
    1. Corbasi vald
    2. Feyzini vald
    3. Saint-Fonsi vald
    4. Solaize vald
  31. Saint-Genis-Lavali kanton
    1. Brignaisi vald
    2. Chaponosti vald
    3. Saint-Genis-Lavali vald
    4. Vourlesi vald
  32. Saint-Laurent-de-Chamousseti kanton
    1. Brulliolesi vald
    2. Brussieu vald
    3. Chambost-Longessaigne vald
    4. Haute-Rivoire vald
    5. Les Hallesi vald
    6. Longessaigne vald
    7. Montromanti vald
    8. Montrottieri vald
    9. Saint-Clément-les-Placesi vald
    10. Saint-Genis-l'Argentière vald
    11. Saint-Laurent-de-Chamousseti vald
    12. Sainte-Foy-l'Argentière vald
    13. Souzy vald
    14. Villechenève vald
  33. Saint-Priesti kanton
    1. Saint-Priesti vald
  34. Saint-Symphorien-d'Ozoni kanton
    1. Chaponnay vald
    2. Communay vald
    3. Marennesi vald
    4. Mionsi vald
    5. Saint-Pierre-de-Chandieu vald
    6. Saint-Symphorien-d'Ozoni vald
    7. Sérézin-du-Rhône vald
    8. Simandresi vald
    9. Ternay vald
    10. Toussieu vald
  35. Saint-Symphorien-sur-Coise kanton
    1. Aveize vald
    2. La Chapelle-sur-Coise vald
    3. Coise vald
    4. Duerne vald
    5. Grézieu-le-Marché vald
    6. Larajasse vald
    7. Meysi vald
    8. Pomeysi vald
    9. Saint-Martin-en-Haut'i vald
    10. Saint-Symphorien-sur-Coise vald
  36. Tassin-la-Demi-Lune kanton
    1. Francheville vald
    2. Tassin-la-Demi-Lune vald
  37. Vaugneray kanton
    1. Brindase vald
    2. Charbonnières-les-Bains' vald
    3. Courzieu vald
    4. Craponne vald
    5. Grézieu-la-Varenne vald
    6. Marcy-l'Étoile vald
    7. Messimy vald
    8. Pollionnay vald
    9. Saint-Genis-les-Ollièresi vald
    10. Saint-Laurent-de-Vaux' vald
    11. Sainte-Consorce vald
    12. Thurinse vald
    13. Vaugneray vald
    14. Yzeroni vald
  38. Vaulx-en-Velini kanton
    1. Vaulx-en-Velin
  39. Vénissieux-Lõuna kanton
    1. Vénissieux (osa linnast)
  40. Vénissieux-Põhja kanton
    1. Vénissieux (osa linnast)
  41. Villeurbanne-Kesk kanton
    1. Villeurbanne (osa linnast)
  42. Villeurbanne-Lõuna kanton
    1. Villeurbanne (osa linnast)
  43. Villeurbanne-Põhja kanton
    1. Villeurbanne (osa linnast)

Villefranche-sur-Saône[muuda | muuda lähteteksti]

  1. Amplepuis' kanton
    1. Amplepuisi vald
    2. Cublize vald
    3. Meaux-la-Montagne vald
    4. Ronno vald
    5. Saint-Just-d'Avray vald
    6. Saint-Vincent-de-Reinsi vald
  2. Anse kanton
    1. Alix' vald
    2. Ambérieux' vald
    3. Anse vald
    4. Belmont-d'Azerguesi vald
    5. Charnay vald
    6. Chazay-d'Azerguesi vald
    7. Lachassagne vald
    8. Lierguesi vald
    9. Lozanne vald
    10. Lucenay vald
    11. Marcy vald
    12. Morancé vald
    13. Pommiersi vald
    14. Pouilly-le-Moniali vald
    15. Saint-Jean-des-Vignesi vald
  3. Beaujeu' kanton
    1. Avenase vald
    2. Beaujeu vald
    3. Chénase vald
    4. Chiroublesi vald
    5. Émeringesi vald
    6. Fleurie vald
    7. Juliénase vald
    8. Jullié vald
    9. Lantignié vald
    10. Les Ardillatsi vald
    11. Marchampti vald
    12. Quincié-en-Beaujolaisi vald
    13. Régnié-Durette vald
    14. Saint-Didier-sur-Beaujeu vald
    15. Vauxrenardi vald
    16. Vernay vald
    17. Villié-Morgoni vald
  4. Belleville'i kanton
    1. Belleville vald
    2. Cercié vald
    3. Charentay vald
    4. Corcelles-en-Beaujolaisi vald
    5. Dracé vald
    6. Lancié vald
    7. Odenase vald
    8. Saint-Étienne-des-Oullièresi vald
    9. Saint-Étienne-la-Varenne vald
    10. Saint-Georges-de-Reneinsi vald
    11. Saint-Jean-d'Ardièresi vald
    12. Saint-Lageri vald
    13. Taponase vald
  5. Bois-d'Oingt'i kanton
    1. Bagnolsi vald
    2. Chameleti vald
    3. Châtilloni vald
    4. Chessy vald
    5. Frontenase vald
    6. Jarnioux' vald
    7. Le Bois-d'Oingti vald
    8. Le Breuili vald
    9. Légny vald
    10. Létra vald
    11. Moiré vald
    12. Oingti vald
    13. Saint-Laurent-d'Oingti vald
    14. Saint-Vérandi vald
    15. Sainte-Paule vald
    16. Ternandi vald
    17. Theizé vald
    18. Ville-sur-Jarnioux vald
  6. Gleizé kanton
    1. Arnasi vald
    2. Blacé vald
    3. Cogny vald
    4. Denicé vald
    5. Gleizé vald
    6. Lacenasi vald
    7. Le Perréoni vald
    8. Limasi vald
    9. Montmelas-Saint-Sorlini vald
    10. Rivoleti vald
    11. Saint-Cyr-le-Chatoux' vald
    12. Saint-Julieni vald
    13. Salles-Arbuissonnas-en-Beaujolaisi vald
    14. Vaux-en-Beaujolaisi vald
  7. Lamure-sur-Azergues'i kanton
    1. Chambost-Allièresi vald
    2. Chénelette vald
    3. Claveisollesi vald
    4. Grandrisi vald
    5. Lamure-sur-Azerguesi vald
    6. Poule-les-Écharmeaux' vald
    7. Ranchali vald
    8. Saint-Bonnet-le-Troncy vald
    9. Saint-Nizier-d'Azerguesi vald
    10. Theli vald
  8. Monsols'i kanton
    1. Aigueperse vald
    2. Azolette vald
    3. Cenvesi vald
    4. Monsolsi vald
    5. Ouroux' vald
    6. Propièresi vald
    7. Saint-Bonnet-des-Bruyèresi vald
    8. Saint-Christophe vald
    9. Saint-Clément-de-Versi vald
    10. Saint-Igny-de-Versi vald
    11. Saint-Jacques-des-Arrêtsi vald
    12. Saint-Mamerti vald
    13. Tradesi vald
  9. Tarare'i kanton
    1. Affoux' vald
    2. Ancy vald
    3. Dareizé vald
    4. Dième vald
    5. Joux' vald
    6. Les Olmesi vald
    7. Les Sauvagesi vald
    8. Pontcharra-sur-Turdine vald
    9. Saint-Appolinaire vald
    10. Saint-Clément-sur-Valsonne vald
    11. Saint-Forgeux' vald
    12. Saint-Loupi vald
    13. Saint-Marcel-l'Éclairé vald
    14. Saint-Romain-de-Popey vald
    15. Tarare vald
    16. Valsonne vald
  10. Thizy kanton
    1. Bourg-de-Thizy vald
    2. Cours-La Ville vald
    3. La Chapelle-de-Mardore vald
    4. Mardore vald
    5. Marnandi vald
    6. Pont-Trambouze vald
    7. Saint-Jean-la-Bussière vald
    8. Thizy vald
  11. Villefranche-sur-Saône'i kanton
    1. Villefranche-sur-Saône