Portaali arutelu:Sport

Selle lehekülje sisule puudub teiste keelte tugi.
Allikas: Vikipeedia

Aga meil oli juba spordiportaal olemas – Kasutaja:Ahsoous/Portaal:Sport. iffcool 7. august 2008, kell 18:43 (UTC)

Pakun neid liita. Geonarva 8. august 2008, kell 18:04 (UTC)
Ega seal tegelikult miskit liita eriti pole aga Ahsoouse portaali saaks muidugi täiendada (näiteks: võistluste osa).
Kuna tema portaal oli palju varasem ja siinses suurt midagi hetkel pole (ainuke asi on sissejuhatus ja see on ka mõlemal sama – artikli sport sissejuhatav lõik), kustutan selle ja sooritan asenduse. iffcool 9. august 2008, kell 16:00 (UTC)

Ma ei saa siiski aru, miks pidi Ahsoous ikkagi eraldi päise/jaluse leheküljed tegema – kood on tegelikult identne portaalikasti malliga, mida ka mina enda portaalides kasutan. iffcool 9. august 2008, kell 19:37 (UTC)

Need on mallid, mitte leheküljed ja nendes on värvid kirjas. Minul on sama moodi. --Tiuks 9. august 2008, kell 20:13 (UTC)
Värvid oleks ka siia lehele kirja panna saanud. Eriti, kui see lehekülg kasutab omakorda leheküljel "Portaal:Portaalikasti päis" kirjapandut, mis dubleerib minu malli.
Pealegi, miks nimetad malliks midagi sellist, mis paikneb leheküljel: Portaal:Sport/Portaalikasti-päis? Tegemist ikka alamleheküljega (vähemalt siis, kui Portaali nimeruum luuakse). iffcool 9. august 2008, kell 20:54 (UTC)
Et neid lehti teha oli vaja eraldi malle juurde, sest muidu ei näidanud ühtegi värvi. Sinu süsteem on nii keeruline, kõik kujundus on portaali lehel. Ausalt öeldes mind häirib nende portaalide juures just see, et kohe portaali lehelt ei saa redigeerida. Lehti lisandub veel ja küll te näete, milline peavalu sinu kujundusega olema saab. Tunnen tegijatele kaasa. --Tiuks 9. august 2008, kell 21:08 (UTC)
saan hetkel vastata – kujundus ja sisu peaksid üldjuhul olema erinevatel lehtedel ning kaks malli on sellepärast, et probleeme oleks vähem (mõningatel puhkudel tahaks nagu ühes kastis mitut lehekülge kuvada või ka tabelitega võib tekkida vastasel juhul probleeme) ja tegu on siiski mallidega (mitte alamlehtedega= ka siis kui nimeruum tekitatakse. Ja seda veel, et ikkagist arvan, et lehekülgede teisaldamine oli liigvarajane, kasvõi sellepärast, et hiljem tuleb kõikide arutelulehekülgede nimed ära muuta ja ka siin lehe absoluutsed lingid taaskord suhtelistega asendada, et nagu suht mõttetu töö -- Ahsoous 9. august 2008, kell 21:11 (UTC)
Ka minu variandi puhul tekib redigeeri link – vaata neid portaale hoolikamalt. Mina olen kasutanud neid kaste aga ainult sissejuhatuse ja alamportaalide ümbritsemiseks.
Teisaldasin nii vara kuna hiljem poleks enam kohta olnud kuhu teisaldada. iffcool 10. august 2008, kell 09:29 (UTC)
Aga miks sa kohe lihtsamat malli ei kasutanud? Uued mallid saidki tehtud sellepärast, et portaali oleks lihtne teha ja täiendada. Massilielt tehti sinu moodi aga kujundus karjub appi, sest vahel on üks veerg lühem teisest. --Tiuks 10. august 2008, kell 09:37 (UTC)
Mis lihtsamat malli? Ma ju ütlesin, et see mall on identne minu looduga. Ainuke erinevus on malli lõpetamises. Minu malli puhul tuleb div märge lihtsalt teksti lõppu lisada. Selle teise variandi puhul tuleb aga kirjutada {{:Portaal:Portaalikasti-jalus}}.
Pealegi, kui kõrvale jätte Portaal:Teadus oli minu kunstiportaal esimene portaal ja sai loodud enam kui aasta tagasi. Ma ei ole teinud midagi muud, kui sellele kujundusele truuks jäänud, mis ma siis välja mõtlesin. iffcool 10. august 2008, kell 16:08 (UTC)
Päise osas pead kõik ju kogu aeg välja kirjutama. Milleks? Ühe portaalikasti saab kirjutada 3 reaga. --Tiuks 10. august 2008, kell 16:28 (UTC)
Arvan ka, et päise/jaluse mallidega on portaalide loomine palju lihtsam ja on kergelt nende kujundust muuta. On vaja üks näite ja edasi on töö lihtne. Geonarva 10. august 2008, kell 16:35 (UTC)
Kuna nendes kohtades, kus ma seda malli kasutanud olen, olen ma mahutanud kogu teksti alalamleheküljele, on portaalis endas on see osa veelgi lühemaks jäänud kui teie variandi puhul.
Tehke kuidas paremaks arvate. iffcool 10. august 2008, kell 16:46 (UTC)
Selleks on eeskujuks see ja muusikaportaal. Üks portaalikast tehakse nii:
{{Portaal:Sport/Portaalikasti-päis|Spordialad|Portaal:Sport/Spordialad}}
{{:Portaal:Sport/Spordialad}}
{{Portaal:Sport/Portaalikasti-jalus}}

Salvestamisel näitab mallide puudumist. Vastavad värvid ja mallid teha nagu muusikaportaalis Kasutaja:Tiuks/portaalikasti päis, Kasutaja:Tiuks/Muusika portaal/portaalikasti jalus, spordiportaalis Portaal:Sport/Portaalikasti-päis, Portaal:Portaalikasti-jalus. --Tiuks 10. august 2008, kell 16:58 (UTC)

Vasakpoolne

<div style="float:left; width:50%;"> 
PORTAALID </div>

Parempoolne

<div style="float:right; width:39%;"> PORTAALID </div>

Lõpus üle lehe

<div style="float:right; width:100%"> PORTAALID </div>

Jälgida tuleb div tagisid, sest kui algab div siis see lõppeb </div>iga. --Tiuks 10. august 2008, kell 17:11 (UTC)


Üsna igav portaal teistega võrreldes. Välimust muuta? On teil ettepanekuid? Pelmeen10 4. jaanuar 2011, kell 23:16 (EET)[vasta]

Mingit pilti võiks lisada küll.--KungFuDuck 25. märts 2011, kell 13:41 (EET)[vasta]

Päev spordiajaloos[muuda lähteteksti]

Suhteliselt paljudel lehtedel on kas "sündinud", "surnud", või "sündmuste" all tärn ja 3 punkti. Kui vaatan vastava päeva artiklit ja sinna ei ole midagi lisada, kas siis võin 3 punkti ära kustutada? Või miks need sinna üldse lisatud on? Jätaksin need ainult selleks, et pealkiri poleks tühi. Näiteks miks on Portaal:Sport/Päev spordiajaloos/7. juuni seal "sündinute" all 3 punkti? Pelmeen10 20. jaanuar 2011, kell 17:20 (EET)[vasta]


Portaali võiks uuendada/muuta. Pelmeen10 (arutelu) 16. märts 2017, kell 22:21 (EET)[vasta]