Oise'i departemangu haldusüksuste loend

Allikas: Vikipeedia
Jump to navigation Jump to search

Oise'i departemangu haldusüksuste loetelu toob ära Oise'i departemangu haldusüksused. Lisaks on toodud ka INSEE kood. Vallad Beauvais, Compiègne ja Creil on jagatud mitme kantoni vahel. Igasse kantonisse mille vahel on vald jagatud kuulub ka kindel territoriaalne osa vallast.

Beauvais[muuda | muuda lähteteksti]

Auneuili kanton

  1. Auneuil 60 029
  2. Auteuil 60 030
  3. Beaumont-les-Nonains 60 054
  4. Berneuil-en-Bray 60 063
  5. Frocourt 60 264
  6. La Houssoye 60 319
  7. Jouy-sous-Thelle 60 327
  8. Le Mesnil-Théribus 60 401
  9. Le Mont-Saint-Adrien 60 428
  10. La Neuville-Garnier 60 455
  11. Ons-en-Bray 60 477
  12. Porcheux 60 510
  13. Rainvillers 60 523
  14. Saint-Germain-la-Poterie 60 576
  15. Saint-Léger-en-Bray 60 583
  16. Saint-Paul 60 591
  17. Troussures 60 649
  18. Valdampierre 60 652
  19. Villers-Saint-Barthélemy 60 681
  20. Villotran 60 694

Beauvais-Edela kanton

  1. Allonne 60 009
  2. Beauvais 60 057
  3. Goincourt 60 277
  4. Aux Marais 60 703
  5. Saint-Martin-le-Nœud 60 586

Beauvais-Kirde kanton

  1. Beauvais 60 057

Beauvais-Loode kanton

  1. Beauvais 60 057
  2. Fouquenies 60 250
  3. Herchies 60 310
  4. Pierrefitte-en-Beauvaisis 60 490
  5. Savignies 60 609

Chaumont-en-Vexini kanton

  1. Bachivillers 60 038
  2. Boissy-le-Bois 60 080
  3. Boubiers 60 089
  4. Bouconvillers 60 090
  5. Boury-en-Vexin 60 095
  6. Boutencourt 60 097
  7. Chambors 60 140
  8. Chaumont-en-Vexin 60 143
  9. Courcelles-lès-Gisors 60 169
  10. Delincourt 60 195
  11. Énencourt-Léage 60 208
  12. Énencourt-le-Sec 60 209
  13. Éragny-sur-Epte 60 211
  14. Fay-les-Étangs 60 228
  15. Fleury 60 239
  16. Fresne-Léguillon 60 257
  17. Hadancourt-le-Haut-Clocher 60 293
  18. Hardivillers-en-Vexin 60 300
  19. Jaméricourt 60 322
  20. Lattainville 60 352
  21. Lavilletertre 60 356
  22. Liancourt-Saint-Pierre 60 361
  23. Lierville 60 363
  24. Loconville 60 367
  25. Monneville 60 411
  26. Montagny-en-Vexin 60 412
  27. Montjavoult 60 420
  28. Parnes 60 487
  29. Reilly 60 528
  30. Senots 60 613
  31. Serans 60 614
  32. Thibivillers 60 630
  33. Tourly 60 640
  34. Trie-Château 60 644
  35. Trie-la-Ville 60 645
  36. Vaudancourt 60 659
  37. Villers-sur-Trie 60 690

Coudray-Saint-Germeri kanton

  1. Blacourt 60 073
  2. Le Coudray-Saint-Germer 60 164
  3. Cuigy-en-Bray 60 187
  4. Espaubourg 60 220
  5. Flavacourt 60 235
  6. Hodenc-en-Bray 60 315
  7. Labosse 60 331
  8. Lachapelle-aux-Pots 60 333
  9. Lalande-en-Son 60 343
  10. Lalandelle 60 344
  11. Puiseux-en-Bray 60 516
  12. Saint-Aubin-en-Bray 60 567
  13. Saint-Germer-de-Fly 60 577
  14. Saint-Pierre-es-Champs 60 592
  15. Sérifontaine 60 616
  16. Talmontiers 60 626
  17. Le Vaumain 60 660
  18. Le Vauroux 60 662

Crèvecœur-le-Grand' kanton

  1. Auchy-la-Montagne 60 026
  2. Blancfossé 60 075
  3. Catheux 60 131
  4. Choqueuse-les-Bénards 60 153
  5. Conteville 60 161
  6. Cormeilles 60 163
  7. Crèvecœur-le-Grand 60 178
  8. Le Crocq 60 182
  9. Croissy-sur-Celle 60 183
  10. Doméliers 60 199
  11. Fontaine-Bonneleau 60 240
  12. Francastel 60 253
  13. Le Gallet 60 267
  14. Lachaussée-du-Bois-d'Écu 60 336
  15. Luchy 60 372
  16. Maulers 60 390
  17. Muidorge 60 442
  18. Rotangy 60 549
  19. Le Saulchoy 60 608
  20. Viefvillers 60 673

Formerie' kanton

  1. Abancourt 60 001
  2. Blargies 60 076
  3. Boutavent 60 096
  4. Bouvresse 60 098
  5. Broquiers 60 110
  6. Campeaux 60 122
  7. Canny-sur-Thérain 60 128
  8. Escles-Saint-Pierre 60 219
  9. Formerie 60 245
  10. Fouilloy 60 248
  11. Gourchelles 60 280
  12. Héricourt-sur-Thérain 60 312
  13. Lannoy-Cuillère 60 347
  14. Moliens 60 405
  15. Monceaux-l'Abbaye 60 407
  16. Mureaumont 60 444
  17. Omécourt 60 476
  18. Quincampoix-Fleuzy 60 521
  19. Romescamps 60 545
  20. Saint-Arnoult 60 566
  21. Saint-Samson-la-Poterie 60 596
  22. Saint-Valery 60 602
  23. Villers-Vermont 60 691

Grandvilliersi kanton

  1. Beaudéduit 60 051
  2. Briot 60 108
  3. Brombos 60 109
  4. Cempuis 60 136
  5. Daméraucourt 60 193
  6. Dargies 60 194
  7. Élencourt 60 205
  8. Feuquières 60 233
  9. Grandvilliers 60 286
  10. Grez 60 289
  11. Halloy 60 295
  12. Le Hamel 60 297
  13. Hautbos 60 303
  14. Lavacquerie 60 353
  15. Laverrière 60 354
  16. Le Mesnil-Conteville 60 397
  17. Offoy 60 472
  18. Saint-Maur 60 588
  19. Saint-Thibault 60 599
  20. Sarcus 60 604
  21. Sarnois 60 605
  22. Sommereux 60 622
  23. Thieuloy-Saint-Antoine 60 633

Marseille-en-Beauvaisise'i kanton

  1. Achy 60 004
  2. Blicourt 60 077
  3. Bonnières 60 084
  4. Fontaine-Lavaganne 60 242
  5. Gaudechart 60 269
  6. Haute-Épine 60 304
  7. Hétomesnil 60 314
  8. Lihus 60 365
  9. Marseille-en-Beauvaisis 60 387
  10. Milly-sur-Thérain 60 403
  11. La Neuville-sur-Oudeuil 60 458
  12. La Neuville-Vault 60 460
  13. Oudeuil 60 484
  14. Pisseleu 60 493
  15. Prévillers 60 514
  16. Rothois 60 550
  17. Roy-Boissy 60 557
  18. Saint-Omer-en-Chaussée 60 590
  19. Villers-sur-Bonnières 60 688

Méru kanton

  1. Amblainville 60 010
  2. Andeville 60 012
  3. Anserville 60 018
  4. Bornel 60 088
  5. Chavençon 60 144
  6. Corbeil-Cerf 60 162
  7. Esches 60 218
  8. Fosseuse 60 246
  9. Fresneaux-Montchevreuil 60 256
  10. Hénonville 60 309
  11. Ivry-le-Temple 60 321
  12. Lormaison 60 370
  13. Méru 60 395
  14. Montherlant 60 417
  15. Monts 60 427
  16. Neuville-Bosc 60 452
  17. Pouilly 60 512
  18. Ressons-l'Abbaye 60 532
  19. Saint-Crépin-Ibouvillers 60 570
  20. Villeneuve-les-Sablons 60 678

Nivillersi kanton

  1. Bailleul-sur-Thérain 60 041
  2. Bonlier 60 081
  3. Bresles 60 103
  4. Le Fay-Saint-Quentin 60 230
  5. Fontaine-Saint-Lucien 60 243
  6. Fouquerolles 60 251
  7. Guignecourt 60 290
  8. Haudivillers 60 302
  9. Juvignies 60 328
  10. Lafraye 60 339
  11. Laversines 60 355
  12. Maisoncelle-Saint-Pierre 60 376
  13. Nivillers 60 461
  14. Oroër 60 480
  15. Rochy-Condé 60 542
  16. Therdonne 60 628
  17. Tillé 60 639
  18. Troissereux 60 646
  19. Velennes 60 663
  20. Verderel-lès-Sauqueuse 60 668

Noailles'i kanton

  1. Abbecourt 60 002
  2. Berthecourt 60 065
  3. Cauvigny 60 135
  4. Le Coudray-sur-Thelle 60 165
  5. Le Déluge 60 196
  6. Hermes 60 313
  7. Hodenc-l'Évêque 60 316
  8. Laboissière-en-Thelle 60 330
  9. Lachapelle-Saint-Pierre 60 334
  10. Montreuil-sur-Thérain 60 426
  11. Mortefontaine-en-Thelle 60 433
  12. Mouchy-le-Châtel 60 437
  13. La Neuville-d'Aumont 60 453
  14. Noailles 60 462
  15. Novillers 60 469
  16. Ponchon 60 504
  17. Sainte-Geneviève 60 575
  18. Saint-Sulpice 60 598
  19. Silly-Tillard 60 620
  20. Villers-Saint-Sépulcre 60 685
  21. Warluis 60 700

Songeonsi kanton

  1. Bazancourt 60 049
  2. Buicourt 60 114
  3. Crillon 60 180
  4. Ernemont-Boutavent 60 214
  5. Escames 60 217
  6. Fontenay-Torcy 60 244
  7. Gerberoy 60 271
  8. Glatigny 60 275
  9. Grémévillers 60 288
  10. Hannaches 60 296
  11. Hanvoile 60 298
  12. Haucourt 60 301
  13. Hécourt 60 306
  14. Lachapelle-sous-Gerberoy 60 335
  15. Lhéraule 60 359
  16. Loueuse 60 371
  17. Martincourt 60 388
  18. Morvillers 60 435
  19. Saint-Deniscourt 60 571
  20. Saint-Quentin-des-Prés 60 594
  21. Senantes 60 611
  22. Songeons 60 623
  23. Sully 60 624
  24. Thérines 60 629
  25. Villembray 60 677
  26. Villers-sur-Auchy 60 687
  27. Vrocourt 60 697
  28. Wambez 60 699

Clermont[muuda | muuda lähteteksti]

Breteuili kanton

  1. Ansauvillers 60 017
  2. Bacouël 60 039
  3. Beauvoir 60 058
  4. Bonneuil-les-Eaux 60 082
  5. Bonvillers 60 085
  6. Breteuil 60 104
  7. Broyes 60 111
  8. Chepoix 60 146
  9. Esquennoy 60 221
  10. Fléchy 60 237
  11. Gouy-les-Groseillers 60 283
  12. La Hérelle 60 311
  13. Le Mesnil-Saint-Firmin 60 399
  14. Mory-Montcrux 60 436
  15. Paillart 60 486
  16. Plainville 60 496
  17. Rocquencourt 60 544
  18. Rouvroy-les-Merles 60 555
  19. Sérévillers 60 615
  20. Tartigny 60 627
  21. Troussencourt 60 648
  22. Vendeuil-Caply 60 664
  23. Villers-Vicomte 60 692

Clermonti kanton

  1. Agnetz 60 007
  2. Airion 60 008
  3. Avrechy 60 034
  4. Avrigny 60 036
  5. Bailleul-le-Soc 60 040
  6. Blincourt 60 078
  7. Breuil-le-Sec 60 106
  8. Breuil-le-Vert 60 107
  9. Bulles 60 115
  10. Choisy-la-Victoire 60 152
  11. Clermont 60 157
  12. Épineuse 60 210
  13. Erquery 60 215
  14. Étouy 60 225
  15. Fitz-James 60 234
  16. Fouilleuse 60 247
  17. Lamécourt 60 345
  18. Litz 60 366
  19. Maimbeville 60 375
  20. La Neuville-en-Hez 60 454
  21. Rémécourt 60 529
  22. Rémérangles 60 530
  23. La Rue-Saint-Pierre 60 559
  24. Saint-Aubin-sous-Erquery 60 568

Froissy kanton

  1. Abbeville-Saint-Lucien 60 003
  2. Bucamps 60 113
  3. Campremy 60 123
  4. Froissy 60 265
  5. Hardivillers 60 299
  6. Maisoncelle-Tuilerie 60 377
  7. Montreuil-sur-Brêche 60 425
  8. La Neuville-Saint-Pierre 60 457
  9. Noirémont 60 465
  10. Noyers-Saint-Martin 60 470
  11. Oursel-Maison 60 485
  12. Puits-la-Vallée 60 518
  13. Le Quesnel-Aubry 60 520
  14. Reuil-sur-Brêche 60 535
  15. Saint-André-Farivillers 60 565
  16. Sainte-Eusoye 60 573
  17. Thieux 60 634

Liancourti kanton

  1. Les Ageux 60 006
  2. Angicourt 60 013
  3. Bailleval 60 042
  4. Bazicourt 60 050
  5. Brenouille 60 102
  6. Catenoy 60 130
  7. Cauffry 60 134
  8. Cinqueux 60 154
  9. Labruyère 60 332
  10. Laigneville 60 342
  11. Liancourt 60 360
  12. Mogneville 60 404
  13. Monceaux 60 406
  14. Monchy-Saint-Éloi 60 409
  15. Nointel 60 464
  16. Rantigny 60 524
  17. Rieux 60 539
  18. Rosoy 60 547
  19. Sacy-le-Grand 60 562
  20. Sacy-le-Petit 60 563
  21. Saint-Martin-Longueau 60 587
  22. Verderonne 60 669

Maignelay-Montigny kanton

  1. Coivrel 60 158
  2. Courcelles-Epayelles 60 168
  3. Crèvecœur-le-Petit 60 179
  4. Domfront 60 200
  5. Dompierre 60 201
  6. Ferrières 60 232
  7. Le Frestoy-Vaux 60 262
  8. Godenvillers 60 276
  9. Léglantiers 60 357
  10. Maignelay-Montigny 60 374
  11. Ménévillers 60 394
  12. Méry-la-Bataille 60 396
  13. Montgérain 60 416
  14. Le Ployron 60 503
  15. Royaucourt 60 556
  16. Sains-Morainvillers 60 564
  17. Saint-Martin-aux-Bois 60 585
  18. Tricot 60 643
  19. Wacquemoulin 60 698
  20. Welles-Pérennes 60 702

Mouy kanton

  1. Angy 60 015
  2. Ansacq 60 016
  3. Bury 60 116
  4. Cambronne-lès-Clermont 60 120
  5. Heilles 60 307
  6. Hondainville 60 317
  7. Mouy 60 439
  8. Neuilly-sous-Clermont 60 451
  9. Rousseloy 60 551
  10. Saint-Félix 60 574
  11. Thury-sous-Clermont 60 638

Saint-Just-en-Chaussée kanton

  1. Angivillers 60 014
  2. Brunvillers-la-Motte 60 112
  3. Catillon-Fumechon 60 133
  4. Cernoy 60 137
  5. Cressonsacq 60 177
  6. Cuignières 60 186
  7. Erquinvillers 60 216
  8. Essuiles 60 222
  9. Fournival 60 252
  10. Gannes 60 268
  11. Grandvillers-aux-Bois 60 285
  12. Lieuvillers 60 364
  13. Le Mesnil-sur-Bulles 60 400
  14. Montiers 60 418
  15. Moyenneville 60 440
  16. La Neuville-Roy 60 456
  17. Noroy 60 466
  18. Nourard-le-Franc 60 468
  19. Plainval 60 495
  20. Le Plessier-sur-Bulles 60 497
  21. Le Plessier-sur-Saint-Just 60 498
  22. Pronleroy 60 515
  23. Quinquempoix 60 522
  24. Ravenel 60 526
  25. Rouvillers 60 553
  26. Saint-Just-en-Chaussée 60 581
  27. Saint-Remy-en-l'Eau 60 595
  28. Valescourt 60 653
  29. Wavignies 60 701

Compiègne[muuda | muuda lähteteksti]

Attichy kanton

  1. Attichy 60 025
  2. Autrêches 60 032
  3. Berneuil-sur-Aisne 60 064
  4. Bitry 60 072
  5. Chelles 60 145
  6. Couloisy 60 167
  7. Courtieux 60 171
  8. Croutoy 60 184
  9. Cuise-la-Motte 60 188
  10. Hautefontaine 60 305
  11. Jaulzy 60 324
  12. Moulin-sous-Touvent 60 438
  13. Nampcel 60 445
  14. Pierrefonds 60 491
  15. Rethondes 60 534
  16. Saint-Crépin-aux-Bois 60 569
  17. Saint-Étienne-Roilaye 60 572
  18. Saint-Pierre-lès-Bitry 60 593
  19. Tracy-le-Mont 60 641
  20. Trosly-Breuil 60 647

Compiègne-Edela kanton

  1. Armancourt 60 023
  2. Compiègne 60 159
  3. Jaux 60 325
  4. Jonquières 60 326
  5. Le Meux 60 402
  6. Venette 60 665

Compiègne-Kagu kanton

  1. Compiègne 60 159
  2. Lacroix-Saint-Ouen 60 338
  3. Saint-Jean-aux-Bois 60 579
  4. Saint-Sauveur 60 597
  5. Vieux-Moulin 60 674

Compiègne-Põhja kanton

  1. Bienville 60 070
  2. Choisy-au-Bac 60 151
  3. Clairoix 60 156
  4. Compiègne 60 159
  5. Janville 60 323
  6. Margny-lès-Compiègne 60 382

Estrées-Saint-Denisi kanton

  1. Arsy 60 024
  2. Canly 60 125
  3. Chevrières 60 149
  4. Estrées-Saint-Denis 60 223
  5. Le Fayel 60 229
  6. Francières 60 254
  7. Grandfresnoy 60 284
  8. Hémévillers 60 308
  9. Houdancourt 60 318
  10. Lachelle 60 337
  11. Longueil-Sainte-Marie 60 369
  12. Montmartin 60 424
  13. Moyvillers 60 441
  14. Remy 60 531
  15. Rivecourt 60 540

Guiscardi kanton

  1. Beaugies-sous-Bois 60 052
  2. Berlancourt 60 062
  3. Bussy 60 117
  4. Campagne 60 121
  5. Catigny 60 132
  6. Crisolles 60 181
  7. Flavy-le-Meldeux 60 236
  8. Fréniches 60 255
  9. Frétoy-le-Château 60 263
  10. Golancourt 60 278
  11. Guiscard 60 291
  12. Libermont 60 362
  13. Maucourt 60 389
  14. Muirancourt 60 443
  15. Ognolles 60 474
  16. Le Plessis-Patte-d'Oie 60 502
  17. Quesmy 60 519
  18. Sermaize 60 617
  19. Solente 60 621
  20. Villeselve 60 693

Lassigny kanton

  1. Amy 60 011
  2. Avricourt 60 035
  3. Beaulieu-les-Fontaines 60 053
  4. Candor 60 124
  5. Cannectancourt 60 126
  6. Canny-sur-Matz 60 127
  7. Crapeaumesnil 60 174
  8. Cuy 60 192
  9. Dives 60 198
  10. Écuvilly 60 204
  11. Élincourt-Sainte-Marguerite 60 206
  12. Évricourt 60 227
  13. Fresnières 60 258
  14. Gury 60 292
  15. Laberlière 60 329
  16. Lagny 60 340
  17. Lassigny 60 350
  18. Mareuil-la-Motte 60 379
  19. Margny-aux-Cerises 60 381
  20. Plessis-de-Roye 60 499
  21. Roye-sur-Matz 60 558
  22. Thiescourt 60 632

Noyoni kanton

  1. Appilly 60 021
  2. Babœuf 60 037
  3. Beaurains-lès-Noyon 60 055
  4. Béhéricourt 60 059
  5. Brétigny 60 105
  6. Caisnes 60 118
  7. Cuts 60 189
  8. Genvry 60 270
  9. Grandrû 60 287
  10. Larbroye 60 348
  11. Mondescourt 60 410
  12. Morlincourt 60 431
  13. Noyon 60 471
  14. Passel 60 488
  15. Pont-l'Évêque 60 506
  16. Pontoise-lès-Noyon 60 507
  17. Porquéricourt 60 511
  18. Salency 60 603
  19. Sempigny 60 610
  20. Suzoy 60 625
  21. Varesnes 60 655
  22. Vauchelles 60 657
  23. Ville 60 676

Ressons-sur-Matzi kanton

  1. Antheuil-Portes 60 019
  2. Baugy 60 048
  3. Belloy 60 061
  4. Biermont 60 071
  5. Boulogne-la-Grasse 60 093
  6. Braisnes-sur-Aronde 60 099
  7. Conchy-les-Pots 60 160
  8. Coudun 60 166
  9. Cuvilly 60 191
  10. Giraumont 60 273
  11. Gournay-sur-Aronde 60 281
  12. Hainvillers 60 294
  13. Lataule 60 351
  14. Margny-sur-Matz 60 383
  15. Marquéglise 60 386
  16. Monchy-Humières 60 408
  17. Mortemer 60 434
  18. Neufvy-sur-Aronde 60 449
  19. La Neuville-sur-Ressons 60 459
  20. Orvillers-Sorel 60 483
  21. Ressons-sur-Matz 60 533
  22. Ricquebourg 60 538
  23. Vignemont 60 675
  24. Villers-sur-Coudun 60 689

Ribécourt-Dreslincourti kanton

  1. Bailly 60 043
  2. Cambronne-lès-Ribécourt 60 119
  3. Carlepont 60 129
  4. Chevincourt 60 147
  5. Chiry-Ourscamp 60 150
  6. Longueil-Annel 60 368
  7. Machemont 60 373
  8. Marest-sur-Matz 60 378
  9. Mélicocq 60 392
  10. Montmacq 60 423
  11. Pimprez 60 492
  12. Le Plessis-Brion 60 501
  13. Ribécourt-Dreslincourt 60 537
  14. Saint-Léger-aux-Bois 60 582
  15. Thourotte 60 636
  16. Tracy-le-Val 60 642
  17. Vandélicourt 60 654

Senlis[muuda | muuda lähteteksti]

Betzi kanton

  1. Acy-en-Multien 60 005
  2. Antilly 60 020
  3. Autheuil-en-Valois 60 031
  4. Bargny 60 046
  5. Betz 60 069
  6. Bouillancy 60 091
  7. Boullarre 60 092
  8. Boursonne 60 094
  9. Brégy 60 101
  10. Cuvergnon 60 190
  11. Étavigny 60 224
  12. Gondreville 60 279
  13. Ivors 60 320
  14. Lévignen 60 358
  15. Mareuil-sur-Ourcq 60 380
  16. Marolles 60 385
  17. Neufchelles 60 448
  18. Ormoy-le-Davien 60 478
  19. Réez-Fosse-Martin 60 527
  20. Rosoy-en-Multien 60 548
  21. Rouvres-en-Multien 60 554
  22. Thury-en-Valois 60 637
  23. Varinfroy 60 656
  24. La Villeneuve-sous-Thury 60 679
  25. Villers-Saint-Genest 60 683

Chantilly kanton

  1. Apremont 60 022
  2. Chantilly 60 141
  3. Coye-la-Forêt 60 172
  4. Gouvieux 60 282
  5. Lamorlaye 60 346
  6. Saint-Maximin 60 589

Creil-Lõuna kanton

  1. Creil 60 175

Creil-Nogent-sur-Oise'i kanton

  1. Creil 60 175
  2. Nogent-sur-Oise 60 463
  3. Villers-Saint-Paul 60 684

Crépy-en-Valois' kanton

  1. Auger-Saint-Vincent 60 027
  2. Béthancourt-en-Valois 60 066
  3. Béthisy-Saint-Martin 60 067
  4. Béthisy-Saint-Pierre 60 068
  5. Bonneuil-en-Valois 60 083
  6. Crépy-en-Valois 60 176
  7. Duvy 60 203
  8. Éméville 60 207
  9. Feigneux 60 231
  10. Fresnoy-la-Rivière 60 260
  11. Gilocourt 60 272
  12. Glaignes 60 274
  13. Morienval 60 430
  14. Néry 60 447
  15. Ormoy-Villers 60 479
  16. Orrouy 60 481
  17. Rocquemont 60 543
  18. Rouville 60 552
  19. Russy-Bémont 60 561
  20. Saintines 60 578
  21. Séry-Magneval 60 618
  22. Trumilly 60 650
  23. Vauciennes 60 658
  24. Vaumoise 60 661
  25. Vez 60 672

Montataire'i kanton

  1. Blaincourt-lès-Précy 60 074
  2. Cramoisy 60 173
  3. Maysel 60 391
  4. Mello 60 393
  5. Montataire 60 414
  6. Précy-sur-Oise 60 513
  7. Saint-Leu-d'Esserent 60 584
  8. Saint-Vaast-lès-Mello 60 601
  9. Thiverny 60 635
  10. Villers-sous-Saint-Leu 60 686

Nanteuil-le-Haudouini kanton

  1. Baron 60 047
  2. Boissy-Fresnoy 60 079
  3. Borest 60 087
  4. Chèvreville 60 148
  5. Ermenonville 60 213
  6. Ève 60 226
  7. Fontaine-Chaalis 60 241
  8. Fresnoy-le-Luat 60 261
  9. Lagny-le-Sec 60 341
  10. Montagny-Sainte-Félicité 60 413
  11. Montlognon 60 422
  12. Nanteuil-le-Haudouin 60 446
  13. Ognes 60 473
  14. Péroy-les-Gombries 60 489
  15. Le Plessis-Belleville 60 500
  16. Rosières 60 546
  17. Silly-le-Long 60 619
  18. Versigny 60 671
  19. Ver-sur-Launette 60 666

Neuilly-en-Thelle'i kanton

  1. Balagny-sur-Thérain 60 044
  2. Belle-Église 60 060
  3. Boran-sur-Oise 60 086
  4. Chambly 60 139
  5. Cires-lès-Mello 60 155
  6. Crouy-en-Thelle 60 185
  7. Dieudonné 60 197
  8. Ercuis 60 212
  9. Foulangues 60 249
  10. Fresnoy-en-Thelle 60 259
  11. Le Mesnil-en-Thelle 60 398
  12. Morangles 60 429
  13. Neuilly-en-Thelle 60 450
  14. Puiseux-le-Hauberger 60 517
  15. Ully-Saint-Georges 60 651

Pont-Sainte-Maxence'i kanton

  1. Beaurepaire 60 056
  2. Brasseuse 60 100
  3. Fleurines 60 238
  4. Pontpoint 60 508
  5. Pont-Sainte-Maxence 60 509
  6. Raray 60 525
  7. Rhuis 60 536
  8. Roberval 60 541
  9. Rully 60 560
  10. Saint-Vaast-de-Longmont 60 600
  11. Verberie 60 667
  12. Verneuil-en-Halatte 60 670
  13. Villeneuve-sur-Verberie 60 680

Senlise kanton

  1. Aumont-en-Halatte 60 028
  2. Avilly-Saint-Léonard 60 033
  3. Barbery 60 045
  4. Chamant 60 138
  5. La Chapelle-en-Serval 60 142
  6. Courteuil 60 170
  7. Montépilloy 60 415
  8. Mont-l'Évêque 60 421
  9. Mortefontaine 60 432
  10. Ognon 60 475
  11. Orry-la-Ville 60 482
  12. Plailly 60 494
  13. Pontarmé 60 505
  14. Senlis 60 612
  15. Thiers-sur-Thève 60 631
  16. Villers-Saint-Frambourg 60 682
  17. Vineuil-Saint-Firmin 60 695