Notion (produktiivsuse tarkvara)

Allikas: Vikipeedia
Notion
Arendaja Notion Labs, Inc.
Esmaväljalase 2016
Viimane väljalase 2.36 / 20.12.2023 Muuda Vikiandmetes
OS
Keeled Korea, inglise, jaapani, prantsuse, saksa, hispaania, hispaania (Ladina-Ameerika), soome (beeta), taani (beeta), hollandi (beeta), norra (beeta), rootsi (beeta)
Veebisait www.notion.so

Notion on tasuta produktiivsuse ja märkmete tegemise veebirakendus, mille on välja töötanud Notion Labs, Inc. See pakub organisatsioonilisi tööriistu, sealhulgas ülesannete haldamist, projekti jälgimist, ülesannete loendeid ja järjehoidjaid . Täiendavaid võrguühenduseta funktsioone pakuvad Windowsi, macOS-i, Androidi ja iOS-i jaoks saadaval olevad laua- ja mobiilirakendused. Kasutajad saavad luua kohandatud malle, manustada videoid ja veebisisu ning teha teistega reaalajas koostööd .

Ajalugu[muuda | muuda lähteteksti]

Notion Labs, Inc. on San Franciscos asuv idufirma, mille asutasid 2013. aastal Ivan Zhao, Chris Prucha, Jessica Lam, Simon Last ja Toby Schachman. [1]

2018. aasta märtsis anti välja Notion 2.0. Sel hetkel oli ettevõttes vähem kui 10 töötajat. [2]

2018. aasta juunis anti välja Androidi rakendus. [3]

2019. aasta septembris teatas ettevõte, et on jõudnud 1 miljoni kasutajani. [4]

Jaanuaris 2020 oli Notionil Index Venturesi ja teiste investeeringute maht 50 miljonit dollarit. [4] 2020. aasta aprillis hinnati selle väärtuseks kaks miljardit dollarit. [5]

7. septembril 2021 omandas Notion Hyderabadis põhineva käivitusettevõtte Automate.io. [6] Sama aasta oktoobris aitas Coatue Managementi ja Sequoia Capitali juhitud uus rahastamisvoor Notionil koguda 275 miljonit dollarit. Investeeringu väärtuseks oli Notion 10 miljardit dollarit ja ettevõttel oli 20 miljonit kasutajat. [7]

2022. aastal käivitas Notion Notioni sertifitseeritud programmi, mis on akrediteering kasutajatele platvormi kasutamise laiendamiseks. [8] [9] Samuti ühines see algatusega Security First Initiative, mis on tehnoloogiaettevõtete rühm, kes lubas oma klientidega turvateavet jagada. [10]

2022. aasta juunis omandas Notion kalendritarkvara Cron . [11] [12] [13]

2022. aasta juulis omandas Notion FlowDashi. [14]

Novembris 2022 teatas Notion oma ametlikust väljalasest Jaapanis. [15]

2023. aasta veebruaris andis Notion välja teenuse "Notion AI", mida saab kasutada tööruumis. [16]

2023. aasta aprillis avaldas Notion oma kasutajatele mitmefaktorilise autentimise . [17]

2023. aasta novembris avaldas Notion uue tehisintellekti funktsiooni „Q&A”, mis võimaldab kasutajatel esitada küsimusi otse tehisintellektile ja saada vastuseid, mis põhinevad tööruumis salvestatud suurel hulgal teabel.

17. jaanuaril 2024 lasi Notion välja oma teise toote „Notion Calendar”, mis on täisfunktsionaalne kalendrirakendus, mis on integreeritud Notioni lehtede ja andmebaasidega. [18] [19] [20]

9. veebruaril 2024 omandas Notion meiliteenuse Skiff . [21] [22]

Tarkvara[muuda | muuda lähteteksti]

Notion on Markdowniga koostööplatvorm, mis sisaldab kanbani tahvleid, ülesandeid, wikisid ja andmebaase. See on tööruum märkmete tegemiseks, teadmiste ja andmete haldamiseks ning projektide ja ülesannete haldamiseks . [23] Sellel on failihaldus ühes tööruumis, mis võimaldab kasutajatel kommenteerida käimasolevaid projekte, osaleda aruteludes ja saada tagasisidet. [24] Sellele pääsevad juurde platvormiülesed rakendused ja enamik veebibrausereid . [25]

See sisaldab "lõikurit" veebilehtede sisu ekraanipiltide tegemiseks. [26] See on kasutajatele mõeldud ülesannete ajastamiseks, failide haldamiseks, dokumentide salvestamiseks, meeldetuletuste seadmiseks, päevakavade pidamiseks ja töö korraldamiseks. LaTeX-i tugi võimaldab võrrandite kirjutamist ja kleepimist plokk- või tekstisiseselt. [27]

Kasutajad saavad Notioni sisse logida oma Google'i konto, Apple ID või e-posti abil.

Funktsioonid[muuda | muuda lähteteksti]

Mõiste kasutamine ei nõua eriväljaõpet. See kasutab tehisintellekti ning tasuta ja tasuliste mallide teeki ning Notion AI funktsiooniga saavad kasutajad sisu kirjutada ja täiustada, olemasolevaid märkmeid kokku võtta, igapäevast standupi teha, tooni kohandada, teksti tõlkida või kontrollida. [28] [29] Turvafunktsioonid hõlmavad Security Assertion Markup Language ühekordset sisselogimist ja privaatseid meeskonnaruume nende äri- ja ettevõttetasandite jaoks. [28]

Notion võimaldab selle kasutajatel integreerida rohkem kui 70 muu SaaS-i tööriistaga, nagu Slack, GitHub, GitLab, Zoom, Jira, Cisco Webex, Zapier ja Typeform. [30]

Plokid[muuda | muuda lähteteksti]

Kõik Intionis koosneb plokkidest. Sealhulgas tekst, pildid, tabelid ja lehed ise. See võimaldab kasutajatel hõlpsalt lehte kohandada, lisades ja liigutades plokke mitmel viisil. 2021. aasta juunis andis Notion välja sünkroonitud ploki, mis on teatud tüüpi plokk, mis kasutaja tööruumi erinevatele lehtedele kopeerimisel ja kleepimisel kuvab nendevahelised muudatused. [31]

Plokkide tüübid ja kasutus[muuda | muuda lähteteksti]

Notionis leidub mitmeid erinevaid plokkide tüüpe, igaüks neist mõeldud konkreetsete vajaduste rahuldamiseks:

  • Tekstiplokid: Need on kõige levinumad plokid, mida kasutatakse märkmete kirjutamiseks, ideede kirjapanekuks või mis tahes tekstilise sisu lisamiseks.  
  • Pealkirjaplokid: Aitavad struktureerida sisu, pakkudes erinevaid tasemeid (H1, H2, H3), et korraldada informatsiooni hierarhiliselt.
  • Listiplokid: Bullet- ja nummerdatud listid on suurepärased tööriistad ülesannete, ideede või sammude loetlemiseks.  
  • Tabeliplokid: Võimaldavad kasutajatel luua andmebaase, kus iga rida on sisuliselt omaette Notioni leht, pakkudes nii lõputuid võimalusi andmete korraldamiseks ja analüüsimiseks.  
  • Pildiplokid: Võimaldavad kasutajatel lisada visuaalset sisu, toetades nii manustatud kui ka otse üles laetud pilte.  
  • To-do listi plokid: Aitavad jälgida ülesandeid, võimaldades kasutajatel märkida valminud ülesanded linnukesega.
  • Koodiplokid: Erinevate programmeerimiskeelte tugi aitab arendajatel ja tehnikahuvilistel jagada ja vaadata koodilõike. Manustatud plokid: Toetavad välise sisu, nagu videod, kaardid või dokumendid, integreerimist Notioni lehtedele, luues seeläbi rikkalikku ja interaktiivset sisu.
  • Hääletusplokid: Võimaldavad kasutajatel lisada hääletusi, mis aitavad kiirelt koguda meeskonnalt tagasisidet või otsuseid.
  • Jooneplokid: Kasutatakse sisu visuaalseks eraldamiseks leheküljel, aidates parandada loetavust ja korraldust.
  • Tsitaadiplokid: Ideaalsed inspiratsioonitsitaatide, oluliste mõtete või pikemate tekstilõikude esiletõstmiseks.
  • Kalendriplokid: Annavad ülevaate sündmustest või tähtaegadest kalendrivaates, lihtsustades ajaplaneerimist.
  • Kaardiplokid: Võimaldavad kasutajatel manustada interaktiivseid Google Maps kaarte, mis on kasulikud asukohapõhise info jagamisel.
  • Failiplokid: Kasutajad saavad üles laadida ja manustada faile, nagu PDF-d või dokumendid, mis on otse ligipääsetavad Notioni lehelt.
  • Valemiplokid: Toetavad keerukate matemaatiliste valemite ja võrrandite sisestamist, kasutades LaTeX süntaksit, mis on ideaalne akadeemiliseks ja teadustööks.
  • Lehe sisu plokid: Võimaldavad kasutajatel luua sisukordi, mis on dünaamiliselt seotud pealkirjade ja alapealkirjadega lehel, parandades navigeerimist suurtes dokumentides.
  • Bookmark-plokid: Võimaldavad kasutajatel luua järjehoidjaid veebilehtedele, kuvades eelvaadet lehe sisust Notioni lehel.
  • Lahtikäivad plokid: Võimaldavad peita teatud sisu, mida saab kasutaja soovil laiendada või kokku tõmmata, aidates hoida leheküljed korras ja fokuseeritud.
  • Tähtajaplokid: Erilised plokid, mis võimaldavad määrata konkreetseid tähtaegu ülesannetele ja projektidele, integreerudes sujuvalt kalendriplokiga.
  • Märkeruutude plokid: Võimaldavad lisada ülesannete nimekirjadesse märkeruute, et kasutajad saaksid visuaalselt jälgida oma edusamme.
  • Audio- ja videoplokid: Peale traditsiooniliste videoplokkide saavad kasutajad lisada audiofaile, võimaldades integreerida podcast'e, muusikat või muud audiosisud otse Notioni lehtedele.
  • Lahterdatud tekstiplokid: Võimaldavad tekstile lisada taustavärve või raame, aitamaks visuaalselt eristada või rõhutada teatud lõike.
  • Rühmaplokid: Eraldi sektsioonide või paneelide loomiseks, mis aitavad korraldada seotud plokke ja informatsiooni gruppidesse, muutes lehekülje struktuuri selgemaks ja organiseeritumaks.

Andmebaasid[muuda | muuda lähteteksti]

Üks Notioni funktsioone on selle andmebaas. Andmebaase kasutatakse teabe salvestamiseks ja need võivad sisaldada suvalist arvu ridu ja veerge. Vaikimisi on igal real kaks eeltäidetud atribuuti: „Nimi” ja „Märgendid”. Kasutajad saavad lisada rohkem atribuute, nagu kuupäev, märkeruut, mitmikvalik, URL ja palju muud. Andmebaaside loomisel saavad kasutajad valida, kas luua see "inline", juba olemasoleva lehe sees või oma lehena. [32]

Andmebaasi omadused
Mitmekülgsed Veerutüübid: Notioni andmebaasid toetavad laia valikut veerutüüpe, sealhulgas teksti, numbreid, kuupäevi, boolean (jah/ei), valikuid, isikuid (märgistades kasutajaid), faile ja palju muud. See võimaldab kasutajatel kohandada andmebaasi vastavalt oma vajadustele, olgu selleks rahaliste andmete jälgimine või ülesannete haldamine.

  • Erinevad Vaated: Kasutajad saavad luua mitmeid vaateid sama andmebaasi jaoks, sealhulgas tabel, kanban, kalender, loend ja galerii vaated. See mitmekülgsus võimaldab erinevatel meeskonnaliikmetel või projektidel näha andmeid viisil, mis kõige paremini toetab nende töövoogu.
  • Filtrid ja Sorteerimine: Andmebaasivaateid saab kohandada filtrite ja sorteerimisreeglitega, et näidata ainult kõige asjakohasemaid andmeid. Kasutajad saavad hõlpsasti seadistada reegleid, mis kuvavad näiteks ainult "aktiivsed projektid" või sorteerivad ülesanded tähtaja järgi.
  • Relatsioonid ja rollups: Notion võimaldab luua relatsioone erinevate andmebaaside vahel, sidudes seeläbi omavahel seotud andmed. Näiteks võib projektijuhtimise andmebaas olla seotud ülesannete andmebaasiga. Rollups koguvad ja kuvavad seejärel teavet nendest seotud kirjetest, pakkudes kokkuvõtlikku teavet, nagu kogusummad või keskmised.

Kasutusjuhtude näited[muuda | muuda lähteteksti]

Projektijuhtimine

Notioni andmebaasid võimaldavad luua kohandatud projektijuhtimise süsteeme, mis sobivad iga meeskonna ainulaadsete vajadustega. Näiteks:

Tarkvaraarendus: Arendusmeeskonnad saavad kasutada Notionit sprintide planeerimiseks, ülesannete jaotamiseks ja arengu jälgimiseks. Kanban-tahvlid annavad visuaalse ülevaate igast sprintist, samas kui relatsioonid võimaldavad siduda iga ülesande vastava kasutusjuhuga või veateatega.

Turunduskampaaniate Haldamine: Turundusmeeskonnad saavad kasutada Notioni andmebaase kampaaniate planeerimiseks, sisu ajakavade koostamiseks ja tulemuste analüüsimiseks. Kalendrivaated aitavad jälgida olulisi avaldamiskuupäevi, samal ajal kui galeriivaade võib pakkuda visuaalset ülevaadet kampaania graafikast või sotsiaalmeedia postitustest.


Kliendisuhete Haldus (CRM)

Notion võimaldab ettevõtetel luua paindlikke ja kohandatavaid CRM-süsteeme, mis on kohandatud nende spetsiifilistele vajadustele:

Müügivihjete Jälgimine: Müügimeeskonnad saavad salvestada ja hallata müügivihjeid, jälgides nende staatusi alates esialgsest kontaktist kuni tehingu lõpuleviimiseni. Relatsioonid võimaldavad siduda vihjed konkreetsete müügiesindajate või müügivõimalustega.

Klienditoe Taotluste Haldamine: Andmebaase saab kasutada ka klienditoe taotluste jälgimiseks, võimaldades meeskonnal salvestada, prioriseerida ja vastata kliendipäringutele. Rulluvad võivad pakkuda ülevaadet lahendatud päringute arvust või keskmisest reageerimisajast.


Teadmistebaasid ja Ressursside Kogumid

Notion on ideaalne platvorm teadmistebaaside loomiseks ja ressursside kogumiseks:

Sisekoolitused ja Töötajate Onboarding: Ettevõtted saavad luua koolitusmaterjalide ja -juhendite kogumid, mis aitavad uutel töötajatel kiiresti üles töötada. Iga artikkel või video saab olla salvestatud eraldi kirjena, mida on lihtne otsida ja uuendada.

Isiklikud Uurimisprojektid: Üliõpilased ja teadlased saavad Notionis salvestada uurimismaterjale, organiseerides viiteid, märkmeid ja allikaid. Andmebaaside kasutamine võimaldab hõlpsasti kategoriseerida teavet teemade, autorite või avaldamiskuupäevade järgi.


Isiklik elu

Notioni andmebaasid pakuvad suurepäraseid võimalusi ka isiklikuks korraldamiseks ja juhtimiseks:

Eesmärkide ja Harjumuste Jälgimine: Kasutajad saavad seada ja jälgida oma isiklikke eesmärke, samuti harjumusi, mida nad soovivad arendada või murda. Andmebaasid võimaldavad salvestada igapäevaseid edusamme ja analüüsida mustreid aja jooksul.

Raamatute ja Filmide Kogud: Raamatute või filmide andmebaaside loomine annab kasutajatele võimaluse salvestada loetud teoste või vaadatud filmide nimekirju koos isiklike hinnangute ja märkustega.

Mallid[muuda | muuda lähteteksti]

Mõiste kasutajad saavad malle luua ja kasutada. Notionil on oma mallide galerii, kus kasutajad saavad sirvida teiste Notioni loojate tehtud malle. Kuid mitte kõiki neid malle ei saa tasuta kasutada. Mõned loojad saavad kasu Notioni mallide müümisest. Singapurist pärit Jason Ruiyi Chen teenis 239 000 dollarit, müües oma Twitteri vaatajaskonnale oma Notioni malle. Thomas Frank, YouTuber, kellel oli 2023. aasta veebruari seisuga 2,8 miljonit tellijat, teenis 2022. aastal miljon dollarit. [33] [34]

Mallide kasutusvõimalused[muuda | muuda lähteteksti]

Projektijuhtimine ja Töökorraldus

Projektikavad: Mallid projektide ajakavade, eelarvete ja ressursside haldamiseks.

Meeskonna Koosolekud: Päevakorra mallid, koosoleku märkmed ja järeltegevuste planeerimine.

Ülesannete Loendid: Üksikasjalikud ülesannete nimekirjad prioriteetide, tähtaegade ja vastutavate isikutega.


Haridus ja Õppimine

Õppekava Planeerijad: Kursuste ülesehituse, loengute ja hindamiskriteeriumide kavandamine.

Õpilaste Portfooliod: Mallid isiklike projektide, saavutuste ja tagasiside kogumiseks.

Uurimisprojektid: Allikate, märkmete ja uurimisküsimuste korraldamine teadustööde jaoks.


Isiklik Areng

Eesmärkide Seadmise Mallid: Aasta-, kuu- ja nädalaeelarvete seadmise mallid isiklikuks ja professionaalseks kasvuks.

Päevikud ja Mõtisklused: Igapäevase kirjutamise mallid mõtete, tänulikkuse ja enesepeegelduse jaoks.

Tervise ja Heaolu Jälgimine: Treeningute, toitumise ja meditatsiooni harjumuste jälgimine.


Kodu ja Pere

Pere Eelarve Planeerimine: Kulude, sissetulekute ja säästueesmärkide jälgimine.

Reisiplaneerimine: Sihtkohad, majutused, tegevused ja pakilistid puhkuseks või seiklusteks.

Retseptikogud: Lemmikretseptide organiseerimine ja jagamine koostisosade ning valmistamisjuhistega.


Finantsplaneerimine ja Investeeringud

Isikliku Finantsi Ülevaade: Varade, kohustuste ja netoväärtuse jälgimine.

Investeerimispäevik: Investeeringute jälgimine, turuanalüüs ja strateegiate planeerimine.

Kreatiivsus ja Disain

Sisukalendrid: Blogipostituste, sotsiaalmeedia või turunduskampaaniate planeerimine.

Disainiprojektide Portfooliod: Disainitööde, projektide kirjelduste ja tagasiside kogumine.


Tehnoloogia ja Arendus

Tarkvara Arendus Roadmap: Tarkvara arendusprojektide, sprintide ja väljalasete planeerimine.

Koodi Snippetide Kogumik: Tihti kasutatavate koodilõikude, raamatukogude ja arendusnippide kogumine.

Notion AI[muuda | muuda lähteteksti]

Notion AI kasutab tehisintellekti, mis võimaldab ennustada mõningaid tulemusi, luua teksti ja lahendada aritmeetikat. See töötab ka teiste andmekogumitega vastuseks tehisintellekti kasutaja sisendile. See tehisintellekt võib mõningaid toiminguid automatiseerida ja aidata kasutajal teha ühest tekstireast lõigu või kontuuri. Notion AI-l on oma tellimuste komplekt, mis on 10 dollarit kuus inimese kohta. [35] [36] Teenust toetab Anthropicu API. [37]

Notion AI kasutuse võimalused[muuda | muuda lähteteksti]

  • Küsimuste-vastuste Süsteemid: Notion AI suudab pakkuda otseseid vastuseid kasutajate päringutele, muutes teabe otsimise kiiremaks ja täpsemaks. Näiteks, kui kasutajal on vaja kiiresti leida teavet konkreetse projekti või märkme kohta, suudab AI esitada asjakohase kokkuvõtte või otsingutulemused.
  • Dokumentide Koostamine ja Redigeerimine: Notion AI abil saavad kasutajad kiiresti genereerida sisukaid dokumente, e-kirju ja ettekandeid, kasutades lihtsaid juhiseid või isegi loomekirjutamise abivahendeid. AI võib aidata struktureerida mõtteid, pakkuda sõnastussoovitusi ja isegi genereerida teksti, mis põhineb eelneval sisul või etteantud teemadel.
  • Interaktiivne Õppimine ja Koolitus: Notion AI võimaldab luua interaktiivseid õppevahendeid ja koolitusmaterjale, kasutades küsimuste-vastuste süsteeme ja kohandatud sisu genereerimist. See võib olla kasulik organisatsioonidele, kes soovivad pakkuda oma töötajatele personaliseeritud õppekogemusi või täiendkoolitust.
  • Automatiseeritud Protsessid ja Integratsioonid: Lisaks tekstiga seotud ülesannetele suudab Notion AI automatiseerida ja optimeerida mitmesuguseid tööprotsesse, nagu andmete sisestamine, meeldetuletuste seadmine ja kalendrisündmuste haldamine. Integratsioon populaarsete tööriistade ja platvormidega laiendab veelgi Notion AI kasutusvõimalusi.
  • Kasutajakogemuse Personaliseerimine: Notion AI võib aidata luua personaalsemaid kasutajakogemusi, õppides iga kasutaja eelistustest ja käitumismustritest. See tähendab, et Notion võib kohandada soovitusi, optimeerida kasutajaliidest ja pakkuda sisu, mis kõige paremini vastab kasutaja vajadustele ja huvidele.

Notion API[muuda | muuda lähteteksti]

Notioni API (Application Programming Interface) on tööriist, mis võimaldab arendajatel ja ettevõtetel integreerida Notionit oma töövoogudesse, rakendustesse ja süsteemidesse, avades uued võimalused andmete automaatseks haldamiseks ja kohandatud lahenduste loomiseks. 2021. aastal avalikustatud Notioni API on märkimisväärne samm ettevõtte püüdlustes muuta platvorm veelgi avatumaks ja paindlikumaks, pakkudes programmeerijatele juurdepääsu Notioni põhifunktsioonidele ja andmetele läbi programmatilise liidese.

Notioni API põhifunktsioonid[muuda | muuda lähteteksti]

  • Andmete sünkroniseerimine: API võimaldab automaatset andmevahetust Notioni ja teiste rakenduste või teenuste vahel, tagades, et kogu oluline teave on ajakohane ja sünkroonis.
  • Andmebaaside haldamine: Arendajad saavad API kaudu luua, muuta ja kustutada Notioni andmebaase, samuti lisada või muuta andmebaasi kirjeid, võimaldades dünaamilist sisuhaldust vastavalt vajadusele.
  • Kohandatud integreerimine: Ettevõtted saavad API abil luua kohandatud integratsioone oma sisemiste süsteemidega, nagu CRM, ERP või projektijuhtimise tööriistad, optimeerides töövoogusid ja andmete kasutust.
  • Automaatika ja töövoogude loogika: Notioni API-ga saab automatiseerida korduvaid ülesandeid ja protsesse, näiteks ülesannete loomine, meeldetuletuste seadmine ja tähtaegade haldamine, vähendades käsitsi tööd ja suurendades produktiivsust.

Hinnakujundus[muuda | muuda lähteteksti]

Notionil on neljaastmeline tellimismudel : tasuta, pluss, äri ja ettevõte. [38] Kasutajad saavad krediiti teenida ka soovituste kaudu. Alates 2020. aasta maist muutis ettevõte isiklikku plaani, et lubada piiramatuid plokke. [39]

Vaata ka[muuda | muuda lähteteksti]

  • Koostöö reaalajas toimetaja
  • Dokumentide koostöö
  • Obsidian (tarkvara)
  • Märkmete tegemise tarkvara võrdlus

Viited[muuda | muuda lähteteksti]

  1. "Notion Labs, Inc. Company Profile: Financials, Valuation, and Growth". PrivCo (English). Vaadatud 21. juulil 2022.{{cite web}}: CS1 hooldus: tundmatu keel (link)
  2. Shah, Hiten (28. mai 2019). "How Ivan Zhao's Notion Is Going After Atlassian and Why It Just Might Win". FYI. Vaadatud 5. veebruaril 2020.
  3. "Notion brings its powerful note-taking app to Android". The Verge. 7. juuni 2018.
  4. 4,0 4,1 Griffith, Erin (1. aprill 2020). "Notion, Maker of Collaboration Software, Raises $50 Million". The New York Times (Ameerika inglise). ISSN 0362-4331. Vaadatud 8. septembril 2021.
  5. "레고블록처럼 사용하는 생산성 앱 '노션' 한국어 버전 정식 출시" [Full release of productivity app 'Notion' in Korean]. 테크M (korea). 11. august 2020. Vaadatud 7. mail 2021.
  6. "Notion acquires India's Automate.io in push to accelerate product expansion". Techcrunch. 8. september 2021. Vaadatud 1. oktoobril 2021.
  7. Konrad, Alex. "Notion Reaches $10 Billion Valuation, Boosted By Remote Work — And TikTok". Forbes (inglise). Vaadatud 28. jaanuaril 2022.
  8. Lawrence, Lizzy (2. märts 2022). "Notion wants to mobilize your Notion-obsessed employees". Protocol (inglise). Vaadatud 8. märtsil 2022.
  9. Finnegan, Matthew (4. märts 2022). "Coda and Notion turn up the heat on Microsoft Office". Computerworld (inglise). Vaadatud 8. märtsil 2022.
  10. "Utah-based Whistic leads out in new security-first initiative consortium". Utah Business (Ameerika inglise). 8. märts 2022. Vaadatud 9. märtsil 2022.
  11. Allison, Angela (9. juuni 2022). "Notion Acquires Cron, the Next-Generation Calendar". Business Wire (inglise). Vaadatud 7. aprillil 2024.
  12. "Notion acquires Cron, the next-generation calendar". notion.so (inglise). 9. juuni 2022. Vaadatud 7. aprillil 2024.
  13. Schaad, Raphael (9. juuni 2022). "Cron × Notion". cron.com (inglise). Vaadatud 7. aprillil 2024.
  14. Carson, Biz. "Why Notion bought Flowdash and did a tender offer - Protocol". www.protocol.com (inglise). Vaadatud 12. veebruaril 2024.
  15. "Notion「日本語正式版」になる". www.watch.impress.co.jp. 10. november 2022. Vaadatud 10. novembril 2022.
  16. "What Is Notion AI? The Latest Buzzy Writing Assistant, Explained". screenrant.com. 24. veebruar 2023. Vaadatud 26. veebruaril 2023.
  17. "2-step verification – Notion Help Center". Notion (Ameerika inglise). Vaadatud 2. mail 2023.
  18. Lardinois, Frederic (17. jaanuar 2024). "Notion launches a standalone calendar app". TechCrunch (inglise). Vaadatud 7. aprillil 2024.
  19. Schaad, Raphael (17. jaanuar 2024). "Introducing Notion Calendar: an integrated calendar for work and life". notion.so (inglise). Vaadatud 7. aprillil 2024.
  20. Schaad, Raphael (17. jaanuar 2024). "Cron is now Notion Calendar". cron.com (inglise). Vaadatud 7. aprillil 2024.
  21. Kothari, Akshay (9. veebruar 2024). "Meet Skiff, the newest member of the Notion family". Notion (Ameerika inglise). Vaadatud 10. veebruaril 2024.
  22. Mehta, Ivan (10. veebruar 2024). "Notion acquires privacy-focused productivity platform Skiff". TechCrunch. Vaadatud 10. veebruaril 2024.
  23. "Notion goes where Evernote dares not: what you need to know". Android Community. 8. juuni 2018.
  24. Probst, Collin (13. juuli 2022). "5 things you need to know about Notion". TechRadar (inglise). Vaadatud 20. detsembril 2022.
  25. Raphael, J. R. (27. oktoober 2021). "3 fantastic ways Notion can make you more efficient". Computerworld (inglise). Vaadatud 8. veebruaril 2022.
  26. Newton, Casey (6. märts 2019). "Notion's new web clipper makes it a powerful competitor to Evernote". The Verge (inglise). Vaadatud 2. veebruaril 2022.
  27. Lee, Joel (5. veebruar 2019). "The 7 Best Note-Taking Apps for Programmers and Coders". MUO (Ameerika inglise). Vaadatud 27. oktoobril 2022.
  28. 28,0 28,1 Kelly, Will (20. jaanuar 2023). "Evernote and Notion take aim at enterprise collaboration market". TechTarget (inglise). Vaadatud 14. veebruaril 2023.
  29. Snyder, Brady (24. veebruar 2023). "What Is Notion AI? The Latest Buzzy Writing Assistant, Explained". ScreenRant (inglise). Vaadatud 24. veebruaril 2023.
  30. "Integrations". Notion (Ameerika inglise). Vaadatud 27. oktoobril 2023.
  31. Frank, Thomas (10. mai 2021). "Notion Blocks: Everything You Need to Know". Thomas Frank (Ameerika inglise). Vaadatud 2. mail 2023.
  32. Los, Sija (9. detsember 2022). "The Only Tutorial You'll Need to Get Your Notion Up and Running". Medium (inglise). Vaadatud 2. mail 2023.
  33. "The YouTuber Making $1 Million Selling Notion 'Templates'". The Information. 14. veebruar 2023. Vaadatud 2. mail 2023.
  34. Courter, Emily. "I made $239,000 this year selling budgeting and productivity templates online. It's the perfect business to start as a one-person team". Business Insider (Ameerika inglise). Vaadatud 2. mail 2023.
  35. "Notion AI". Notion (Ameerika inglise). Vaadatud 28. mail 2023.
  36. "Using Notion AI to extend your impact". Notion (Ameerika inglise). Vaadatud 28. mail 2023.
  37. "Notion is key partner of Anthropic". Originaali arhiivikoopia seisuga 28. detsember 2023.
  38. "Notion Pricing Plans".
  39. Newton, Casey (19. mai 2020). "Notion just removed the biggest limit on its free plan". The Verge (inglise). Vaadatud 7. novembril 2021.

Välised lingid[muuda | muuda lähteteksti]

Mall:Notetaking softwareMall:Task management software