Messier' kataloogi objektide loend

Allikas: Vikipeedia
M31 ehk Andromeeda galaktika
M45, Plejaadid
M104 ehk Sombreero galaktika

Siin on loetletud Messier' kataloogi objektid.

  1. M1, Krabi udukogu (udukogu)
  2. M2 (kerasparv)
  3. M3 (kerasparv)
  4. M4 (kerasparv)
  5. M5 (kerasparv)
  6. M6 (hajusparv)
  7. M7 (hajusparv)
  8. M8 (udukogu)
  9. M9 (kerasparv)
  10. M10 (kerasparv)
  11. M11 (hajusparv)
  12. M12 (kerasparv)
  13. M13 (kerasparv)
  14. M14 (kerasparv)
  15. M15 (kerasparv)
  16. M16 (udukogu)
  17. M17 (udukogu)
  18. M18 (hajusparv)
  19. M19 (kerasparv)
  20. M20 (udukogu)
  21. M21 (hajusparv)
  22. M22 (kerasparv)
  23. M23
  24. M24 (hajusparv)
  25. M25 (hajusparv)
  26. M26 (hajusparv)
  27. M27 (planetaarudu)
  28. M28 (kerasparv)
  29. M29 (hajusparv)
  30. M30 (kerasparv)
  31. M31, Andromeeda udukogu (galaktika)
  32. M32 (galaktika)
  33. M33, Kolmnurga galaktika (galaktika)
  34. M34 (hajusparv)
  35. M35 (hajusparv)
  36. M36 (hajusparv)
  37. M37 (hajusparv)
  38. M38 (hajusparv)
  39. M39 (hajusparv)
  40. M40 (tähesüsteem)
  41. M41 (hajusparv)
  42. M42, Orioni udukogu osa (udukogu)
  43. M43, Orioni udukogu osa (udukogu)
  44. M44 (hajusparv)
  45. M45, Plejaadid (hajusparv)
  46. M46 (hajusparv)
  47. M47 (hajusparv)
  48. M48 (hajusparv)
  49. M49 (galaktika)
  50. M50 (galaktika)
  51. M51 (galaktika)
  52. M52 (kerasparv)
  53. M53 (kerasparv)
  54. M54 (kerasparv)
  55. M55 (kerasparv)
  56. M56 (kerasparv)
  57. M57 (planetaarudu)
  58. M58 (galaktika)
  59. M59 (galaktika)
  60. M60 (galaktika)
  61. M61 (galaktika)
  62. M62 (kerasparv)
  63. M63 (galaktika)
  64. M64 (galaktika)
  65. M65 (galaktika)
  66. M66 (galaktika)
  67. M67 (hajusparv)
  68. M68 (kerasparv)
  69. M69 (kerasparv)
  70. M70 (kerasparv)
  71. M71 (kerasparv)
  72. M72 (kerasparv)
  73. M73 (asterism)
  74. M74 (galaktika)
  75. M75 (kerasparv)
  76. M76 (planetaarudu)
  77. M77 (galaktika)
  78. M78 (udukogu)
  79. M79 (kerasparv)
  80. M80 (kerasparv)
  81. M81 (galaktika)
  82. M82 (galaktika)
  83. M83 (galaktika)
  84. M84 (galaktika)
  85. M85 (galaktika)
  86. M86 (galaktika)
  87. M87 (galaktika)
  88. M88 (galaktika)
  89. M89 (galaktika)
  90. M90 (galaktika)
  91. M91 (galaktika)
  92. M92 (kerasparv)
  93. M93 (hajusparv)
  94. M94 (galaktika)
  95. M95 (galaktika)
  96. M96 (galaktika)
  97. M97 (planetaarudu)
  98. M98 (galaktika)
  99. M99 (galaktika)
  100. M100 (galaktika)
  101. M101 (galaktika)
  102. M102
  103. M103 (hajusparv)
  104. M104 (galaktika)
  105. M105 (galaktika)
  106. M106 (galaktika)
  107. M107 (kerasparv)
  108. M108 (galaktika)
  109. M109 (galaktika)
  110. M110 (galaktika)

Välislingid[muuda | muuda lähteteksti]