Malli arutelu:Infokast muusik/doc

Selle lehekülje sisule puudub teiste keelte tugi.
Allikas: Vikipeedia

Kas meil on olemas pilt, kui infoboksis näiteks inimese (muusiku) või CD plaadi pilt puudub. Leidsin aga inglise vikis on teine sama pealkirjaga Image:Example.png.--Tiuks 2. märts 2008, kell 15:35 (UTC)


Eelmise lauljate malli juures lahendati nii mõnigi küsimus ära, nüüd tuleks sellega jälle otsast peale alata... Näiteks see "sündinud"... Avastati, et kui on juba "sündinud", siis sinna järele peaks tulema "1. jaanuaril 1900 Tallinnas Eestis"... Kui aga soovime, et ei oleks kuupäeva ega kohta käändes nimetatud, siis tuleks panna näiteks "Sünniaeg ja -koht:"... Ja omalt poolt mulle väga meeldiks, kui ikka koolon kah seal järel on...

Ühesõnaga... Inimesed, kes selle malliga tegelevad, võiksid üle vaadata ka eelmise malli arutelu... Jürka 4. mai 2008, kell 21:48 (UTC)

Malliga tegelen üksinda mina, sest teisi tegijaid muusikas ei ole. Infotehnoloogia on arenenud ja on tulnud mikroformaadid, mis loevad igasugu infot. Tänu mallidele {{sünniaeg}} jne on see võimalik. Sellisel juhul peaks muutma malli sünniaeg aga mina kuupäeva asja ei tunne. Selle probleemiga võib pöörduda Kasutaja:Ahsoous poole, sest tema oskab kuupäevadega jamada. Kas on võimalik käändesse ka panna (tehniliselt), seda peab küsima targemate käest. --Tiuks 4. mai 2008, kell 21:56 (UTC)
Ma vaataks asja just teiselt poolt... Et mulle küll meeldiks, kui kuupäev ja asjad nimetavasse käändesse jääks (nii nagu on), aga see, mis selle rea ees on ("sündinud"), tuleks muuta... Jürka 4. mai 2008, kell 22:23 (UTC)
Aga seal ei ole ainult sünniaeg. Sellele väljale võib lisada ka sünnikoha. Kui muusik on elukohta vahetanud, siis lisatakse sünnikoht päritolu reale. Seepärast ongi sündinud. Väljale surnud lisatakse surmaaeg ja koht. --Tiuks 5. mai 2008, kell 00:23 (UTC)
Ma saan aru... Seepärast ma ütlengi, et seal peaks olema "Sünniaeg ja -koht:"... Vt Malli arutelu:Laulja infobox! Jürka 5. mai 2008, kell 06:37 (UTC)
Siis peaks ju olema surmaaeg ja koht aga kui inimene elab, siis ei saa lisada surmakohta. Sünnikoha väli on ikkagi päritolu. Me ei räägi ainult inimestest, ka bändid alustavad kuskil asulas ja seepärast ei saa lisada kõigile sünniaeg ja koht. Bändidel sünniaeg puudub ja seepärast saabki ainult väljale päritolu lisada koha. --Tiuks 5. mai 2008, kell 09:29 (UTC)
Ega's bändidel ja inimestel ei saagi ühesugune mall olla! Loomulik, et kui inimene veel elab, siis seda surmaaega ega kohta talle ei kirjuta... Ma ei saa hästi probleemile pihta... Sünnikoha väli on päritolu, jap... Sünniaeg on sünniaeg... Bändidel võibolla tuleks suts teisiti sõnastada... Nad nii eriti hästi ei sünni, pigem alustavad tegevust ja lähevad laiali... mitte ei sure... Ma kohe mitte ei saa probleemile pihta... Jürka 5. mai 2008, kell 10:54 (UTC)
Mall on üks aga bändidel osad väljad kustutatakse. Need mis on isikutele ainult omased. --Tiuks 5. mai 2008, kell 10:58 (UTC)
Nonii, jap, see on ok, et mall üks, lihtsalt kasutada erinevaid välju... Aga no see sündimise ja suremise värk puudutab ju ainult inimesi... Ikka jäääb küsimus, et miks see "Sünniaeg ja -koht:" mittesobiv on... Jürka 5. mai 2008, kell 17:36 (UTC)
Nagu juba öeldud, et koos ei saa nad olla, sest on ka väli päritolu. --Tiuks 5. mai 2008, kell 17:44 (UTC)
Nojah, noh... Milles siis küsimus on? Bändi jaoks on päritolu, samuti aktiivne aastatel... isikute jaoks on lahter "sündinud", mis peaks olema "Sünniaeg ja -koht:" ning "surnud", mis peaks minu arvates olema "Surmaaeg ja -koht:"... Milles küsimus? Jürka 5. mai 2008, kell 18:07 (UTC)
Koolonit ma ei paneks, sest need on erinevates lahtrites. Koolon pannakse siis kui on tekst kõrvuti. Põhimõtteliselt on sul õigus. Bändidel ju ei kasutata ja saaks mallis ära muuta küll. Kui keegi veel sõna võtab, siis selle osa mis infokastis näitab võib ära muuta. Koodi muuta enam ei tohi. --Tiuks 5. mai 2008, kell 18:17 (UTC)
Koodi vast muuta polekski vaja... Sõna on eelmise malli arutelus juba võetud... Muidugi võiks ka siin arvamust veel avaldada... Kooloni kohta... Ma ütleks, et see on rohkem sihuke maitseküsimus... Aga ma arvan, et see teooria, et kui erinevas lahtris on, siis poleks koolonit tarvis, on vale... Ise olen küll suht' veendunud, et koolon on seal vajalik... Ilma oleks justkui lihtsalt palju lahtreid, mis ei ole üksteisest sõltuvuses... aga tegelikult vasakpoolne ja parempoolne lahter on omavahel seotud... ja seda näitabki koolon... Jürka 5. mai 2008, kell 18:29 (UTC)