Malli arutelu:AO

Selle lehekülje sisule puudub teiste keelte tugi.
Allikas: Vikipeedia

{{a-lõppenud}}

Autoriõigused lõppenud
Selle pildi autoriõigused on lõppenud, sest autori surmast on möödas üle 70 aasta.



{{a-anonüümne}}

Anonüümne teos
Selle pildi autoriõigused on lõppenud, sest tegu on anonüümse autori või (siiani tundamtuks jäänud) psedonüümi all avaldatud teosega ning teose avaldamisest on möödas üle 70 aasta.



{{AO-kollektiivne}}

Kollektiivne teos
Selle pildi autoriõigused on lõppenud, sest pilt on pärit kollektiivsest teosest (teatmeteosed, teaduslikud kogumikud, ajalehed, ajakirjad ja teised perioodilised või jätkuväljaanded jms) ning teose avaldamisest on möödas üle 70 aasta.
NB! Kollektiivsesse teosesse, töökohustuste täitmise korras loodud teosesse ja audiovisuaalsesse teosesse võetud iseseisvat tähendust omavate teoste suhtes, mis ei ole avalikustatud anonüümselt või pseudonüümi all, kehtib autoriõigus autori eluiga +70 a.



{{a-repro}}

Repro
Sellel pildil kujutatud kahemõõtmelise kunstiteose autoriõigused on lõppenud. Nende teoste USA-s ja Saksamaal tehtud reproduktsioonid loetakse samuti autoriõiguste alt vabaks olevaks.

Hoiatus!
NB! Vastavalt Kultuuriministeeriumi vastusele Eestis tehtud reproduktsioonid ei ole automaatselt autoriõiguste alt vabad.



{{a-lubatud}}

Selle pildi autor lubab pilti vabalt kasutada mis tahes otstarbel, sealhulgas lubades selle piiranguteta levitamist, ärilisel otstarbel kasutamist ning vaba modifitseerimist.

Malli vajalikkus[muuda lähteteksti]

Kuna seda malli ei kasutata ja tundub, et see on ebasoovitatav, kas võiks selle kustutada? Adeliine 26. juuni 2018, kell 13:04 (EEST)[vasta]