Loire'i departemangu haldusüksuste loend

Allikas: Vikipeedia
Jump to navigation Jump to search

Siin on ära toodud Loire'i departemangu haldusüksused. Loetelus on toodud ringkonnad, kantonid ja vallad vastavalt nende kuuluvusele.

Montbrisoni ringkond[muuda | muuda lähteteksti]

Boëne kanton[muuda | muuda lähteteksti]

  1. Ailleux' vald
  2. Arthuni vald
  3. Boën-sur-Lignoni vald
  4. Bussy-Albieux' vald
  5. Cezay vald
  6. Débats-Rivière-d'Orpra vald
  7. L'Hôpital-sous-Rocheforti vald
  8. Leigneux' vald
  9. Marcilly-le-Châteli vald
  10. Marcoux' vald
  11. Montverduni vald
  12. Pralongi vald
  13. Saint-Étienne-le-Molardi vald
  14. Saint-Laurent-Rocheforti vald
  15. Saint-Sixte'i vald
  16. Sainte-Agathe-la-Bouteresse'i vald
  17. Sainte-Foy-Saint-Sulpice'i vald
  18. Trelinse'i vald

Chazelles-sur-Lyoni kanton[muuda | muuda lähteteksti]

  1. Châteluse'i vald
  2. Chazelles-sur-Lyoni vald
  3. Maringesi vald
  4. Saint-Denis-sur-Coise'i vald
  5. Saint-Médard-en-Forezi vald
  6. Viricellesi vald
  7. Virigneux' vald

Feursi kanton[muuda | muuda lähteteksti]

  1. Chambéoni vald
  2. Civensi vald
  3. Cleppé vald
  4. Cottance'i vald
  5. Épercieux-Saint-Pauli vald
  6. Essertines-en-Donzy vald
  7. Feursi vald
  8. Jasi vald
  9. Marclopti vald
  10. Mizérieux' vald
  11. Montchali vald
  12. Nervieux' vald
  13. Panissièresi vald
  14. Poncinsi vald
  15. Pouilly-lès-Feursi vald
  16. Rozier-en-Donzy vald
  17. Saint-Barthélemy-Lestra vald
  18. Saint-Cyr-les-Vignesi vald
  19. Saint-Laurent-la-Conche'i vald
  20. Saint-Martin-Lestra vald
  21. Salt-en-Donzy vald
  22. Salvizineti vald
  23. Valeille vald

Montbrisoni kanton[muuda | muuda lähteteksti]

  1. Bardi vald
  2. Chalain-d'Uzore'i vald
  3. Chalain-le-Comtali vald
  4. Champdieu vald
  5. Écotay-l'Olme'i vald
  6. Essertines-en-Châtelneufi vald
  7. Grézieux-le-Fromentali vald
  8. L'Hôpital-le-Grandi vald
  9. Lérigneux' vald
  10. Lézigneux' vald
  11. Magneux-Haute-Rive'i vald
  12. Moingti vald (ühendati aastal 2009 Montbrisoni vallaga)
  13. Montbrisoni vald
  14. Mornand-en-Forezi vald
  15. Précieux' vald
  16. Roche'i vald
  17. Saint-Paul-d'Uzore'i vald
  18. Saint-Thomas-la-Garde'i vald
  19. Savigneux' vald
  20. Verrières-en-Forezi vald

Noirétable kanton[muuda | muuda lähteteksti]

  1. Cervièresi vald
  2. La Chamba vald
  3. La Chambonie vald
  4. La Côte-en-Couzani vald
  5. Noirétable'i vald
  6. Saint-Didier-sur-Rocheforti vald
  7. Saint-Jean-la-Vêtre'i vald
  8. Saint-Julien-la-Vêtre'i vald
  9. Saint-Priest-la-Vêtre'i vald
  10. Saint-Thurini vald
  11. Les Sallesi vald
  12. La Valla-sur-Rocheforti vald

Saint-Bonnet-le-Château kanton[muuda | muuda lähteteksti]

  1. Aboëni vald
  2. Apinaci vald
  3. Estivareillesi vald
  4. Merle-Leigneci vald
  5. Rozier-Côtes-d'Aureci vald
  6. Saint-Bonnet-le-Château vald
  7. Saint-Hilaire-Cusson-la-Valmitte'i vald
  8. Saint-Maurice-en-Gourgoisi vald
  9. Saint-Nizier-de-Fornasi vald
  10. La Tourette'i vald
  11. Usson-en-Forezi vald

Saint-Galmieri kanton[muuda | muuda lähteteksti]

  1. Bellegarde-en-Forezi vald
  2. Chambœufi vald
  3. Cuzieu vald
  4. Montrond-les-Bainsi vald
  5. Rivasi vald
  6. Saint-André-le-Puy vald
  7. Saint-Galmier' vald

Saint-Georges-en-Couzani kanton[muuda | muuda lähteteksti]

  1. Chalmazeli vald
  2. Châtelneufi vald
  3. Jeansagnière'i vald
  4. Palogneux' vald
  5. Saint-Bonnet-le-Courreau vald
  6. Saint-Georges-en-Couzani vald
  7. Saint-Just-en-Basi vald
  8. Sail-sous-Couzani vald
  9. Sauvaini vald

Saint-Jean-Soleymieux' kanton[muuda | muuda lähteteksti]

  1. Boisset-Saint-Priesti vald
  2. La Chapelle-en-Lafaye vald
  3. Chazelles-sur-Lavieu vald
  4. Chenereillesi vald
  5. Gumièresi vald
  6. Lavieu vald
  7. Luriecqi vald
  8. Margerie-Chantagreti vald
  9. Marolsi vald
  10. Montarcher' vald
  11. Saint-Georges-Haute-Ville'i vald
  12. Saint-Jean-Soleymieux' vald
  13. Soleymieux' vald

Saint-Just-Saint-Ramberti kanton[muuda | muuda lähteteksti]

  1. Boisset-lès-Montrondi vald
  2. Bonsoni vald
  3. Chamblesi vald
  4. Craintilleux' vald
  5. Périgneux' vald
  6. Saint-Cyprieni vald
  7. Saint-Just-Saint-Ramberti vald
  8. Saint-Marcellin-en-Forezi vald
  9. Saint-Romain-le-Puy vald

Roanne'i ringkond[muuda | muuda lähteteksti]

Belmont-de-la-Loire'i kanton[muuda | muuda lähteteksti]

  1. Arcingesi vald
  2. Belleroche'i vald
  3. Belmont-de-la-Loire'i vald
  4. Le Cergne'i vald
  5. Cuinzier' vald
  6. Écoche'i vald
  7. La Gresle'i vald
  8. Saint-Germain-la-Montagne'i vald
  9. Sevelingesi vald

Charlieu kanton[muuda | muuda lähteteksti]

  1. Boyer' vald
  2. Chandoni vald
  3. Charlieu vald
  4. Jarnosse'i vald
  5. Maizilly vald
  6. Marsi vald
  7. Nandax' vald
  8. Pouilly-sous-Charlieu vald
  9. Saint-Denis-de-Cabanne'i vald
  10. Saint-Hilaire-sous-Charlieu vald
  11. Saint-Nizier-sous-Charlieu vald
  12. Saint-Pierre-la-Noaille vald
  13. Villersi vald
  14. Vougy vald

La Pacaudière kanton[muuda | muuda lähteteksti]

  1. Changy vald
  2. Le Crozeti vald
  3. La Pacaudière'i vald
  4. Sail-les-Bainsi vald
  5. Saint-Bonnet-des-Quartsi vald
  6. Saint-Forgeux-Lespinasse'i vald
  7. Saint-Martin-d'Estréaux' vald
  8. Urbise'i vald
  9. Vivansi vald

Néronde kanton[muuda | muuda lähteteksti]

  1. Balbigny vald
  2. Bussièresi vald
  3. Néronde'i vald
  4. Pinay vald
  5. Sainte-Agathe-en-Donzy vald
  6. Sainte-Colombe-sur-Gandi vald
  7. Saint-Cyr-de-Valorgesi vald
  8. Saint-Jodardi vald
  9. Saint-Marcel-de-Félinesi vald
  10. Violay vald

Perreuxi kanton[muuda | muuda lähteteksti]

  1. Combre'i vald
  2. Commelle-Vernay vald
  3. Le Coteau vald
  4. Coutouvre'i vald
  5. Montagny vald
  6. Notre-Dame-de-Boisseti vald
  7. Parigny vald
  8. Perreux' vald
  9. Saint-Vincent-de-Boisseti vald

Roanne-Lõuna kanton[muuda | muuda lähteteksti]

  1. Lentigny vald
  2. Ouchesi vald
  3. Pouilly-les-Nonainsi vald
  4. Riorgesi vald
  5. Roanne'i vald
  6. Saint-Jean-Saint-Maurice-sur-Loire'i vald
  7. Saint-Léger-sur-Roanne'i vald
  8. Villemontaisi vald
  9. Villeresti vald

Roanne-Nordi kanton[muuda | muuda lähteteksti]

  1. La Bénisson-Dieu vald
  2. Briennoni vald
  3. Mably vald
  4. Roanne'i vald

Saint-Germain-Lavali kanton[muuda | muuda lähteteksti]

  1. Amionsi vald
  2. Bully vald
  3. Dancé vald
  4. Grézollesi vald
  5. Luré vald
  6. Nollieux' vald
  7. Pommiersi vald
  8. Saint-Georges-de-Baroille vald
  9. Saint-Germain-Lavali vald
  10. Saint-Julien-d'Oddesi vald
  11. Saint-Martin-la-Sauveté vald
  12. Saint-Paul-de-Vézelini vald
  13. Saint-Polguesi vald
  14. Souternoni vald

Saint-Haon-le-Châteli kanton[muuda | muuda lähteteksti]

  1. Ambierle'i vald
  2. Arconi vald
  3. Noailly vald
  4. Les Noësi vald
  5. Renaisoni vald
  6. Saint-Alban-les-Eaux' vald
  7. Saint-André-d'Apchoni vald
  8. Saint-Germain-Lespinasse'i vald
  9. Saint-Haon-le-Châteli vald
  10. Saint-Haon-le-Vieux' vald
  11. Saint-Rirandi vald
  12. Saint-Romain-la-Motte'i vald

Saint-Just-en-Chevaleti kanton[muuda | muuda lähteteksti]

  1. Champoly vald
  2. Cherier' vald
  3. Cremeaux' vald
  4. Juré vald
  5. Saint-Just-en-Chevaleti vald
  6. Saint-Marcel-d'Urfé vald
  7. Saint-Priest-la-Prugne'i vald
  8. Saint-Romain-d'Urfé vald
  9. La Tuilière'i vald
  10. Chausseterre'i vald

Saint-Symphorien-de-Lay kanton[muuda | muuda lähteteksti]

  1. Chirassimonti vald
  2. Cordelle'i vald
  3. Croizet-sur-Gandi vald
  4. Fourneaux' vald
  5. Lay vald
  6. Machézali vald
  7. Neaux' vald
  8. Neulise'i vald
  9. Pradinesi vald
  10. Régny vald
  11. Saint-Cyr-de-Favièresi vald
  12. Saint-Just-la-Pendue vald
  13. Saint-Priest-la-Roche'i vald
  14. Saint-Symphorien-de-Lay vald
  15. Saint-Victor-sur-Rhinsi vald
  16. Vendrangesi vald

Saint-Étienne'i ringkond[muuda | muuda lähteteksti]

  1. Bourg-Argentali kanton
  2. Chambon-Feugerollesi kanton
  3. Firminy kanton
  4. La Grand-Croix' kanton
  5. Pélussini kanton
  6. Rive-de-Gier' kanton
  7. Saint-Chamond-Sudi kanton
  8. Saint-Chamond-Nordi kanton
  9. Saint-Étienne-Nord-Esti 1. kanton
  10. Saint-Étienne-Nord-Esti 2. kanton
  11. Saint-Étienne-Nord-Ouesti 1. kanton
  12. Saint-Étienne-Nord-Ouesti 2. kanton
  13. Saint-Étienne-Sud-Esti 1. kanton
  14. Saint-Étienne-Sud-Esti 2. kanton
  15. Saint-Étienne-Sud-Esti 3. kanton
  16. Saint-Étienne-Sud-Oesti 1. kanton
  17. Saint-Étienne-Sud-Oesti 2. kanton
  18. Saint-Genest-Malifaux' kanton
  19. Saint-Héandi kanton