Lasgo

Allikas: Vikipeedia
Jelle Van Dael

Lasgo on Belgia elektroonilise muusika ansambel.

1999. aastal moodustatud kollektiiv koosneb vokalist Jelle Van Daelist (pärast Evi Goffini lahkumist 2008. aastal) ning plaadiprodutsentidest Peter Luts ja Jef Martensist (viimane tuli ansamblisse pärast asutajaliikme Dave McCulleni lahkumist).

Peter Luts kinnitas 2008. aastal Belgia raadios, et Evi Goffin ei naase bändi, sest on otsustanud pühenduda pereelule. Luts teatas umbes samal ajal, et otsib bändi uut vokalisti. Koos Belgia telejaamaga JIMtv korraldas ta uue vokalisti teleotsingu (sarnaselt talendisaadetega nagu "Idols"), kes valis lauljaks Van Daeli.

Kogu oma karjääri jooksul on Lasgo müünud rohkem kui viis miljonit albumit "Some Things" ja "Far Away" ning nende albumite singleid.

Lasgo debüütsingel "Something" ilmus 2001. aasta suvel ja sellest sai hitt ka mitmes muus Euroopa riigis, näiteks Belgias oli see 5. kohal ja Ühendkuningriigi singlite edetabelis 4. kohal. 2001. aasta novembris andis Lasgo välja singli "Alone", mis on pärit Lasgo debüütalbumilt "Some Things", mis ilmus 19. novembril 2001. Muusikavideo "Alone" jaoks filmiti Saksamaal Berliinis.

Välislingid[muuda | muuda lähteteksti]