Kodu kullakallis

Allikas: Vikipeedia

"Kodu kullakallis" (originaalpealkiri Home Sweet Homediddly-Dum-Doodily) on telesarja "Simpsonid" 7. hooaja 3. osa, mille esmaeeter oli 1. oktoobril 1995.

Süžee[muuda | muuda lähteteksti]

Kui Bart ja Lisa läksid kooli, viis Homer Marge'i üllatuspuhkusele spaasse, jättes Maggie oma isa Abe'i ebatõhusa hoole alla.

Bartil oli koolis klassipildi tegemine. Teda oli aga hammustanud Milhouse'i ahv ja Bart oli saanud täid. Siis põletati täidest lahtisaamiseks kooli poolt ära Barti riided, mistõttu pidi Bart kandma kotti. Samal ajal riputati Lisa kingad, mis pidid aitama täide vastu, telefoniposti külge. Lisa jooksis Skinneri kabinetti, kui too teatas, et Lisa peab tulema täide kontrolli. Lisa jõudis kohale mudaste jalgade ja sassis juustega.

Skinner kartis, et Simpsonite majas on midagi mäda ja seetõttu helistas ühte kohta. Pärast seda sõitsid Simpsonite maja kontrollima kaks laste heaoluagentuuri töötajat kaubikuga. Simpsonite majast leiti väljaviimata prügi, kraanikauss täis räpaseid nõusid, sassis elutuba, 20 aastat vanad ajalehed köögilaual, Abraham teleka ees räpas magamas ja Maggie joomas Jõuluvana Väikese Abilise veekausist, silt "Olen loll beebi" peale pandud.

Kui Homer ja Marge tulid koju, siis võeti neilt lapsed ära. Marge hakkas ühte agenti ründama, kuid too ütles, et kui Marge seda teeb, võidakse ta vahistada.

Bart, Lisa ja Maggie viidi kasuperesse – Simpsonite naabrite Flandersite juurde.

Homer ja Marge ei tohtinud oma lastega suhelda ja pidid neist alati vähemalt 100 jalga (30,48 meetrit) eemal olema. Bartile ja Lisale ei meeldinud Flandersite kodu. Ned tõi neile süüa – "Nachos, Flanders Style'i" (kurgid kohupiimaga). Rod ja Todd võtsid korraga mitu tükki ja sõid ära, Lisa võttis ühe ja nuusutas seda, Bart võttis ühe ja pani suhu, siis sülitas selle välja. Siis vaatasid Ned, Rod, Todd, Bart ja Lisa "Itchy ja Scratchy" multikat. Bartile ja Lisale see meeldis, Rodile ja Toddile aga mitte, kuna see oli vägivaldne.

Homer ja Marge läksid kohtusse ja tahtsid, et kohtunik annaks neile nende lapsed tagasi. Kohtunik aga ütles, et ta ei saa seda teha enne, kui Homer ja Marge läbivad lastekasvatamiskursuse.

Ned Flanders mängis Maggiega ja Maggiele meeldis see, kuna viimati sai ta Homerilt nii palju tähelepanu ainult siis, kui ta neelas alla 25-sendise, siis veetis Homer temaga terve päeva.

Bartile ja Lisale ei meeldinud Flandersite maja, ei meeldinud ka see, kuidas Flandersi perekond pani pannkookide peale vahtrasiirupi asemel mett ja luges ajakirja Newsweek. Samuti ei meeldinud neile rasvavaba jääpiima joomine. Lisaks pidid nad minema magama kell 7 õhtul, kui väljas päike alles paistis. Järgmisel päeval mängisid Flandersid, Bart ja Lisa piibliteemalist viktoriini. Flandersid teadsid kõikidele küsimustele vastust, aga Bart ja Lisa mitte ühelegi. Maude ütles, et seda kõike, mida küsiti, õpitakse kohe pärast ristimist, mispeale Bart ja Lisa tunnistasid, et neid ei ole ristitud. Ned otsustas nad ristida.

Homer ja Marge läbisid kursuse edukalt, aga neile ei meeldinud Flandersite koduuksel silt "Gone Baptizin'" ("Läksime ristima"), sest nad kartsid, et siis saavad Bart, Lisa ja Maggie Flandersi perekonnaliikmeteks, ja jälitasid Flanderseid.

Flandersid ja Simpsonite lapsed läksid Springfieldi jõe äärde. Homer jooksis kohe sinna. Enne, kui Flanders jõudis Barti ristida, lükkas Homer ta kõrvale ja Ned kallas püha vee Homeri pea peale. Kui Bart ja Lisa tahtsid kohe tulla tagasi Simpsonite juurde, siis Maggie võrdles kõigepealt Simpsoneid ja Flanderseid. Homer, Bart ja Lisa olid jões märjad ja konn hüppas veest välja. Flandersid aga seisid jõe kaldal, olid puhtad ja kuivad ning nende ümber hüppas üks jänes. Maggie hakkas kõndima Flandersite suunas, kuid just siis ilmus nurga tagant välja Marge. Maggie otsustas jääda Simpsonite juurde. Simpsonid läksid koju. Siis küsisid Homer ja Marge Bartilt ja Lisalt, milline oli Flandersite maja. Bart ütles, et Flandersite garaažis oli väga palju värvipurke. Homer ütles: "Vana värvipurgi-Ned" ja kogu pere naeris.