Kategooria arutelu:Keskmised tankid

Lehekülje sisu ei toetata teistes keeltes.
Allikas: Vikipeedia

Keskmised tankid? Keskmised - see on kohamäärus ning ei seostu tankide omadustega, näiteks keskmine (kohamäärus) tank, ju siis olid ka veel äärmised (kohamäärus) tankid. Omadussõnaga määratlevad tankid, näiteks: kiired tankid, rasked tankid ja kerked tankid või veel, rohelised tankid, venelaste tankid, Hiina tankid jne.

Kui tankid liigitada raskusklassidesse, siis saaksime väljenduda - üliraske-, raske-, kerge- või ülikergeklassi tankid. Keskmise raskusklassi tank tekitaks ikkagi küsitavusi, millise raskusklassi keskele (!), tegelikult vahele, selline raskusklass peaks jääma? Kasutaja, 13. veebruar 2018, kell 13:30 (EEST)

See on ilmselt masintõlkega loodud kategooria, igastahes vt [1]. - Neptuunium ❯❯❯ arutelu 13. veebruar 2018, kell 13:34 (EET)[vasta]

Saab arutleda ka sarnaste võrdlustega, näiteks: noorem meesterahvas, vanem meesterahvas - nende vanusegruppide vahele ehk keskele jääb keskealine meesterahvas. Et siis raskuskategooriates saaks tanke sama analoogia alusel jaotada: 'kergetank', 'rasketank' ja 'keskraske tank'? Kas selline arutlus kannatab kriitikat? Kaasutaja, 2. märts 2018, kell 20:15 (EEST)