Kategooria arutelu:Eesti vallad

Selle lehekülje sisule puudub teiste keelte tugi.
Allikas: Vikipeedia

Arvan, et siin peaksid olema vaid praegused vallad. Endiste valdade jaoks võiks olla alamkategooria (nt Endised Eesti vallad). Selleks tuleks teha uus mall. --Metsavend 25. detsember 2006, kell 10:20 (UTC)

Kõik konkreetsele vallale osutavad alamkategooriad tuleb siit eemaldada ja nende asemel kategooriasse lisada valla kohta käivad artiklid. --Ker 28. detsember 2010, kell 01:53 (EET)[vasta]

Varem oligi nii, aga eelmisel aastal muutis üks anonüümne kasutaja kõik ära. Mulle see ka ei meeldi. Arutelu on siin. Hiljem on sama põhimõtet järgitud ka mujal (kui kategooria on olemas, siis jäetakse artiklile ainult omanimeline kategooria, linnade puhul). Tuleks selles kokku leppida ja vastav reegel kirja panna, et vältida edaspidi tühja tööd. --Metsavend 28. detsember 2010, kell 13:10 (EET)
Lugesin inglisviki juhtnööre (http://en.wikipedia.org/wiki/Wikipedia:Categorization) ja kirjutasin lühidalt Üldise arutelu all sellest. Resümee: kindlasti lisada valla kohta käivad artiklid, alamkategooriad oleks loogiline eemaldada, aga tavad ei ole alati loogilised. --Ker 28. detsember 2010, kell 21:14 (EET)[vasta]

Nüüd on siin ka tulevased vallad. Nende jaoks võiks ka eraldi kategooria olla. --Metsavend 30. detsember 2016, kell 19:29 (EET)