Kasutaja arutelu:Valdmaa

Selle lehekülje sisule puudub teiste keelte tugi.
Allikas: Vikipeedia

Tere tulemast Vikipeediasse, Valdmaa! Andres 22:01, 12 Oct 2004 (UTC)

Tere Andres sulle ka.

Paar tehnilist nõuannet. Rida tuleb üldjuhul alustada päris äärest, muidu tekib ebamugavalt käsitsetav formaat. Selleks et lõiku rea äärest paremale nihutada, tuleb algusesse panna üks või mitu koolonit. Arutelulehekülgedel tuleb allakirjutamiseks repliigi lõppu panna neli korda järjest märk ~ (klaviatuuril vasakul üleval). Andres 17:55, 13 Oct 2004 (UTC)


Aitäh heade sõnade eest!

Kui Sa mõtled suunavate artiklite all siselinke (viiteid teistele eesti Vikipeedia olemasolevatele või veel mitte olemasolevatele artiklitele), siis me paneme tavaliselt niipalju kui võimalik. Ühte linki mitu korda järjest küll ei pane. Et asi kirjuna ei näiks, soovitan valida niisugune eelistus, mille puhul linke alla ei joonita.

Ma ei jõua enam kõiki lisatavaid artikleid toimetada (ja mina ei ole siin ainuke toimetaja). Tegutsen vastavalt sellele, kui palju mul aega, jõudu ja huvi jätkub. Eelisjärjekorras püüan toimetada uustulnukate artikleid. Kui toimetada ei jaksa ega jõua, siis lisan sageli algusesse märkuse "Vajab toimetamist". Geograafiaalaseid artikleid tavaliselt enam ei toimeta, sest Urmas ja Siim kahekesi jõuavad need ära toimetada. Andres 17:55, 13 Oct 2004 (UTC)


Jaan Kirsipuu


Skald, Martin Klein


Parandan tagasi teie muudatused. Te olete 15 laevaartiklis rajameetrid (lane meter põhjendamatult parandanud "liinimeetriteks". Rajameeter on ühik, mida kasutatakse laevade autotekkide mahutavuse näitamiseks, see on fikseeritud ka merekeele nõukoja viimases protokollis. Kena, et olete parandanud mõnd intervikit (Eesti lipu alt lahkunud laevade uued nimed). SSGreporter 28. juuli 2010, kell 00:36 (EEST)


Artiklis peab olema mingi sisu. Kui on ainult kategooriad, siis võidakse kustutada.

Kas oled kindel, et kõik need jalgratturid väärivad artiklit ning nendest on nii palju infot, et saab üldse artikli teha? Andres (arutelu) 26. september 2017, kell 14:11 (EEST)[vasta]

Kategooriate seisukohalt: neist neljast sobib "Eesti jalgratturid", teised on üleliigsed. Näiteks võib tuua kasvõi Rein Taaramäe artikli. --Pelmeen10 26. september 2017, kell 16:24 (EEST)