Kasutaja arutelu:Ulvi Kapp

Selle lehekülje sisule puudub teiste keelte tugi.
Allikas: Vikipeedia

Tead sa seda, et nt ingliskeelne Vikipeedia keelab väga rangelt enda kohta käiva artikli muutmise. Antud juhul on teised püüdnud seda jama korrastada, aga sa oled korduvalt neid parandusi välja visanud ehk püüdnud teiste tööd nullida. On juba niigi piisavalt häiriv, kui sa lisad väga probleemset sisu, aga see on täiesti lubamatu, et sa teiste parandusi kustutad. Kui sa seda ei lõpeta, siis ainukeseks valikuks on sinu tegevuse blokeerimine Vikipeedias. Ivo (arutelu) 1. märts 2022, kell 14:32 (EET)[vasta]

Osale keeletoimetamistalgutel!  Tule ja kirjuta artikleid Ukraina kultuurist!  ??????? Mis asi see on?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
Miks te üldse kommunikatsiooniga hetkel nii käitute ja Kunstniku suhtes, kes tunneb kultuuri juhimisala, kuid pole poliitikas, kuku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Six (kunstnik) 2. märts 2022, kell 14:41 (EET)
Järgmine samm teie vastu on politsei. Tegelege tekstidega, mis päriselt vajavad toimetamist. Näiteks kunstikeloend kui enamikus on loetelud. Ilma autori loeta, pole lubatud muuta ei sõnakastutust kunsti ja muusika keskselt. Kultuuripoliitiline tekst keelatud, mis te püüate tekitada. Six (kunstnik) 2. märts 2022, kell 13:59 (EET)
Kõik vastab wikipediale, alusetu. Six (kunstnik) 2. märts 2022, kell 13:55 (EET)
Ehk sa siis pm tunnistad, et sul puudub intellektuaalne võimekus mõista, et mis asi on entsüklopeedia ning samuti pole sul halli aimugi, et mis õigused sul on. Siis pole meil mõte ju vestelda. Ehk palun pöödu jah politseisse. Äkki aitavad nad sind jõuda mõnda asutusse, mis sinusuguseid aitaks. Vikipeedia pole aga hoolekandeasutus nagu pole see ka blogi, kuhu kirja panna oma huvitavaid ja vähemhuvitavaid mõtteid. Kustutan selle infantiilse plätserduse, mida sa pead artikliks. See tsirkus on piisavalt kaua kestnud ja ilmselgelt ei ole loota, et asi paraneks. Parem lõpetada see juba kohe. Ivo (arutelu) 2. märts 2022, kell 15:14 (EET)[vasta]