Kasutaja arutelu:Tlkkio/Mps1

Lehekülje sisu ei toetata teistes keeltes.
Allikas: Vikipeedia

Aitäh väga sisuka ja hästi kirjutatud artikli eest. Artikkel on nii sisuliselt kui ka keeleliselt hästi kirjutatud. Kuna see on aga väga erialaspetsiifiline, võib see olla tavalugejale pisut raske. Seepärast võiks tekstis kasutada siselinke, mis aitaksid lugejal leida rohkem informatsiooni teemaga seotud olulistele sõnadele.

Siselink on link, mis viib samakeelse Vikipeedia sees mõnele teisele artiklile või leheküljele. Sinine link on siselink, mis viitab olemasolevale leheküljele. Kui oled sinise lingi taga olevat lehekülge hiljuti külastanud, on see link tumesinine. Punane link on siselink, mis viitab veel mitte-eksisteerivale leheküljele (nimetatakse ka "katkiseks lingiks", mis ei tähenda, et punased lingid oleks vähem väärtuslikud kui sinised). Kui oled punase lingi taga olevat lehekülge hiljuti külastanud, on see link helepunane. Siselingi moodustamiseks tuleb sõna või sõnaühend redigeerimiskastis ümbritseda kahekordsete kandiliste sulgudega. Näiteks Vikipeedia. Salvestamisel ilmub link kas sinise või punasena, olenevalt sellest, kas lingitav lehekülg on olemas.

Oleks ka väga hea, kui artiklit illustreeriks mõni teemaga seonduv pilt.

Viitamisest. Tasuks vaadata artikkel viitamise ühtsuse seisukohast üle - praegu on osades kohtades viiteindeksi ja sellele eelneva lauselõpupunkti vahel tühik, osades kohtades mitte. Peaks olema ühtemoodi kogu artikli ulatuses.

Siit lingilt leiate oma artikli koos paranduste-märkustega (kollaselt): http://www.wikicomment.ut.ee/edit/?u=A2CB5E8

Saccharomyces cerevisiae -> Saccharomyces cerevisiae's

Siselingistada nt sõnu alleel, fenotüüp, kääv, Esk kinaas, ortoloogideks.

Numbrite vahel kasutatakse mõttekriipsu, mitte sidekriipsu (Vt palun kogu tekstis üle, sh viiteloetelu osas).

Llaanemets (arutelu) 12. november 2015, kell 20:55 (EET)[vasta]