Kasutaja arutelu:Skyylerr

Selle lehekülje sisule puudub teiste keelte tugi.
Allikas: Vikipeedia

Küsimused artikli kohta

Kui ma teisenduses kasutan Mb-d, mille kirjutasin eelnevalt kaldkirjas, kas siis seal ei pea seda kaldkirja enam panema (1 pg = 978 Mb)?

Kas ingl lühend tuleb kirjutada ka kaldkirjas nagu http://www.eki.ee/dict/qs2006/lyhendid.html lehel (ingl base pairs, lühend: bp)?

Teksti sees ei tohiks olla välislinke (ei ingliskeelsele vikile ega ka kuhugi mujale) – kas sellega on mõeldud, et keset lauset ei või viide olla, vaid peab lause lõpus olema?

Joonised peavad olema eesti keeles. Teha ise joonis või tõlkida Wikimedia Commonsist võetud joonis eesti keelde ja see Commonsisse üles laadida – kas see kehtib mul nii esimese kui ka viimase pildi kohta?

Ühikute tähised kirjutatakse alati püstkirjas.
Mõeldud on seda, et kui lingi eesmärk on juhatada kohta, kust saab tekstis mainitava asja kohta rohkem infot, siis tuleb see vormistada siselingina eestikeelse Vikipeedia olemasolevale või veel loodavale artiklile. Kui lingi eesmärk on viidata allikale, siis võib välislink viite sees olla mis tahes sobivas kohas teksti sees. Andres (arutelu) 22. november 2017, kell 14:25 (EET)[vasta]