Kasutaja arutelu:Serela Ebber/nõiapuu

Selle lehekülje sisule puudub teiste keelte tugi.
Allikas: Vikipeedia

Tänan väga kena ja õigeaegselt esitatud artikli eest. Ma pole kindel, kas oli veel plaanis seda enne homset täiendada, aga lisan mõned kommentaarid alustuseks.

Ilmselt oled juba vaadanud teisi sarnaseid artikleid (nt kategooria Kategooria:Männilised, näiteks Fraseri nulg, Breweri kuusk, Jaapani mänd. Vikipeedia artiklis tuleks viited siduda konkreetsete lausetega, et nende sisu oleks kontrollitav. Vaata juhiseid Viidete_vormistamine juhendist. Tegin ühe viite näidiseks.

Lisasin tekstile natuke vikivormindust. Võid vajutada "Muuda lähteteksti", et näha, kuidas see on tehtud ja lisada sama vormistust mujale. Proovi ülejäänud tekst samasse vormingusse viia.

Pealkirjad tuleks vormistada pealkirjadena, lisada võiks hulga siseviiteid Vikipeediasse kirjutatud ja kirjutamata artiklitele. Kasutatud kirjanduse võiks vormistada viidetena, nagu on näidiseks toodud arvutimänguartiklites. Oluline on, et lugeja saaks viite abil näha, kust konkreetne infokild pärineb ja selle üles leida.

Mulle meeldivad kirjutatud laused. Need on head lühikesed ja selged. Et pääseda 2000-3000 tähemärgini, ei oleks paha mahtu veidi kasvatada kui leiad selleks materjale.

Viisin osad täiendused kohe teksti sisse. Võid vaadata ülejäänud teksti selle pilguga. Sisu poolest mulle tundub, et teema 'Kasvamine ja õitseng' alt on võimalik eraldi välja tuua teema 'Kasvatamine' just nendele, kes soovivad ise kasvatada ja tahavad teada, kuidas seda teha.

PeeterT (arutelu) 5. aprill 2016, kell 21:38 (EEST)[vasta]