Kasutaja arutelu:Rivo

Selle lehekülje sisule puudub teiste keelte tugi.
Allikas: Vikipeedia

Tere tulemast Vikipeediasse, Rivo!

Commonsis aktsepteeritakse ainult vaba litsentsiga pilte. Teised tuleb eesti Vikipeediasse üles laadida. Andres 17. jaanuar 2010, kell 15:14 (UTC)

Kuhu ma Vikipeedias pilte lisada saan...ei leia seda kohta?
Kirjutasin sellest Epu arutelulehel. Muide, su pildid on ikka veel üsna vaba litsentsiga Commonsis üleval. Kuna see litsents vist sulle ei sobinud, pead sealt need maha võtma.--WooteleF 18. jaanuar 2010, kell 12:08 (UTC)
Pilte saad vist üles laadida alles neli päeva pärast kasutajaks hakkamist. Millal Sa registreerusid? --Epp 18. jaanuar 2010, kell 12:09 (UTC)
Alles paar päeva tagasi. Rääkige kuidas sealt commonsist pilte maha saab võtta? Teen selle ära ja kui võimalus avaneb siis laen uuesti siia üles.
Vaata siit (võib-olla on ka mõni parem link, või oskab keegi midagi tarka soovitada). Ma olen kunagi palunud sealt asju kustutada ja see oli üle mõistuse tülikas ja võttis sada aastat aega. --Epp 18. jaanuar 2010, kell 12:49 (UTC)
Allkirjastamiseks kasuta kasti kohal paremalt teist nuppu või nelja tildet (~). --Epp 18. jaanuar 2010, kell 12:51 (UTC)
Kui on enda üleslaetud pilt, siis piisab selle jubina pildilelisamisest: {{delete}}. Siis kustutatakse vist mõne päeva jooksul pilt. Kui on kellegi teise poolt pilt üles laetud, siis on vist mingid muud nõuded. Ave Maria 18. jaanuar 2010, kell 12:51 (UTC)

Tere! Vikipeedias kasutatavad pildid peaks reeglina olema vabalt kasutatavad. Mittevabu pilte kasutatakse erandjuhul. Näiteks elusoleva isiku illustreerimiseks litsentsipoliitika järgi mittevaba pilti kasutama ei peaks, kuna tõenäoliselt on võimalik hankida vaba asenduspilt. Kui oled järgmiste piltide autor ja oled nõus lubama nende kasutust kindla vaba litsentsi tingimustel, siis palun redigeeri piltide lehekülgi ja märgi see piltide kirjeldusse.

--Pikne 14. juuni 2019, kell 22:14 (EEST)[vasta]