Kasutaja arutelu:PinkPearl

Selle lehekülje sisule puudub teiste keelte tugi.
Allikas: Vikipeedia

Miks Sa intervikid ära kustutad merineitsi muusika artiklis. Põhjenda, palun.--Rünno 5. august 2009, kell 17:49 (UTC)

Ma ei ole midagi kustutanud !

Ridade nagu [[de:Mermaid Melody – Pichi Pichi Pitch!]] rodu redigeerimisakna lõpus kuvab artikli kõrvale menüüsse lingid erikeelsete vikide samast asjast rääkivatesse artiklitesse. Näiteks siintoodud rea alguses olev "de" on saksa keele kood ja see rida kuvab artikli kõrvale lingi Deutsch.
Kui sa siin artikliga alguse ära oled teinud, saavad teised samuti seda täiendama ja toimetama hakata. Seetõttu tuleks hoolas olla ja tähele panna, et teiste lisatu kaotsi ei lähe – antud juhul lisatigi need lingid ja artikli algusesse toimetamismärkused, mis näevad redigeerimiskastis nii välja: {{vikinda}} {{toimeta}}.
Arutelu lehtedel allakirjutamiseks (ehk kasutajanime ja kellaja mahajätmiseks) pane oma jutu lõpu neli tildet (~~~~) või klõpsa redigeerimisakna kohal paremalt teist nuppu. Jõudu tööle! 195.50.206.178 5. august 2009, kell 20:09 (UTC)

Jõudu tööle. Kuid katsetuste jaoks on liivakast--Rünno 9. august 2009, kell 15:02 (UTC)

Palun ära kustuta teiste tehtut lihtsalt ära. Panin selle märkuse artiklisse põhjusega. Kui sul on midagi selle vastu, siis palun esita oma argumendid artikli arutelus. Kui seal otsustatakse ühiselt, et märkuse võib maha võtta, siis alles võib seda teha. Adeliine 9. august 2009, kell 15:10 (UTC)