Kasutaja arutelu:Mkristel

Selle lehekülje sisule puudub teiste keelte tugi.
Allikas: Vikipeedia

Tere tulemast Vikipeediasse, Mkristel! Adeliine 6. november 2011, kell 18:26 (EET)[vasta]

Tere! Pildid kuuluvad vaba litsentsi alla siis, kui nende juures on nii kirjas. Beckeri artikli juures seda kirjas pole ja need joonised ei sobi seetõttu Vikipeediasse laadimiseks. Lisaks peaks joonistel olema eestikeelsed kirjad. Pikne 9. november 2011, kell 20:48 (EET)


Tere!

Ma arvasin, et kuna seal polnud nad kui pildid, vaid kui graafikud/tabelid, siis võib neile nii viidata nagu mingile konkreetsele faktile. Vikimeedias puudub selle teema kohta pildid/graafikud, siis ma pean osad lõigud välja jätma, eeldan siis, et seda võetakse arvesse, kui hakatakse tähemärke lugema.

Viidata küll, aga mitte luba küsimata kasutada. Nii nagu teksti, millele viidatakse, ei kirjutata eeldatavasti sõna-sõnalt maha. Võid ise sarnasesisulised joonised teha või juttu pisut ümbersõnastada, nii et saaks joonisteta läbi ajada. Arutelulehel allakirjutamiseks sisesta neli tildet (~~~~). Pikne 9. november 2011, kell 22:05 (EET)

Mkristel 10. november 2011, kell 18:03 (EET) Kahjuks puuduvad vajalikud programmid/oskused, et kõiki pilte ise teha. Paaris kohas saab teksti ka vastavalt ümber teha, et pilti pole vaja. Kaks lõiku on sellised, mille puhul see muutub keerukaks, rakse on hakata graafikut sõnadega kirjeldama. Paljud ei pruugi sellest aru saada. Pärast, kui artikkel on nö ärahinnatud, siis võib selle ju põhimõtteliselt maha võtta.[vasta]