Kasutaja arutelu:Mjaago/Kubernetes

Selle lehekülje sisule puudub teiste keelte tugi.
Allikas: Vikipeedia

Aitäh sisuka artikli eest!

Mõned kommentaarid:

  • Viide peab olema vähemalt iga lõigu lõpus. Saan aru, et oled tõlkinud ingliskeelsest artiklist, kus polegi kõiki viiteid, aga see tähendab, et pead ise leidma allikad, kus vastav info olemas on. Viideteta artikkel jääda ei saa.
  • "Kubernetese määravad ehitusplokid ("primitiivid"), mis üheskoos tagavad mehhanismi, mis võtab kasutusele , tagab rakenduse jätkusuutlikuse ja skaleeruvuse." Võtab kasutusele mille?
  • "See haldab veel asendavate podide loomist, kui olemasolev maha kukub." Ei kuku ju päriselt mingi asi maha? Sõnasta paremaks.
  • Kas tõesti pole võimalik mõisteid pod, label ja selector eesti keelde tõlkida? Soovitaksin lisaks neile vaadata üle ka kõik muud ingliskeelsed väljendid sinu tekstis ja leida ka neile eestikeelsed vasted. Kui ei leia kuskilt, võid ka ju oma äranägemise järgi tõlkida ja lisada selguse mõttes sulgudesse ingliskeelne mõiste.
  • Viited peavad olema vormistatud korrektselt, vt täpsemalt siit. Vormista kõik viited ühtmoodi, paranda neis kõik veateated ja kui netiviide töötab ja viib endiselt samasse kohta, kus info olemas on, siis muuda vaatamise kuupäev praeguseks.

Palun anna mulle siin arutelulehel teada, kui kõik parandused tehtud on, siis saan artikli veel kord üle vaadata.

Õppeassistent HPook (arutelu) 9. november 2018, kell 15:52 (EET)[vasta]


Artikkel on täiendatud, kuid otsustasin siiski inglise keelsed väljendid sisse jätta. Eesti keelde tõlkimine vähendaks teksti väärtust, sest tegu on väga rakenduse spetsiifilise sõnavaraga. Lisaks on kergem lugejal luua seoseid rakendusega ning teiste inglise keelsete allikatega internetis. Lisasin tõlked kohtadesse, kus tõlge on selgelt ja üheselt mõistetav.

Õpilane Mjaago (arutelu) 30. november 2018, kell 19:28 (EET)[vasta]


Aitäh paranduste eest! Võid artikli põhiruumi laadida. Juhend selleks on siin. Kui artikkel on põhiruumi laaditud, on töö arvestatud. HPook (arutelu) 2. detsember 2018, kell 21:11 (EET)[vasta]