Kasutaja arutelu:MihVeski/Hannes Tõnisson

Selle lehekülje sisule puudub teiste keelte tugi.
Allikas: Vikipeedia

Mõned kommentaarid/soovitused artiklile:

Artikli alguses peaks olema Hannes Tõnissoni nimi paksus kirjas. Samuti võiks olla kasutatud rohkem viiteid, et kust sa lugesid, millal ta ülikooli lõpetas ja kus töötab jne. Eriti just sissejuhatuses pärast seda teist ja kolmandat lauset. Lisaks ka Teadustöö lõik. Võib jääda mulje nagu sa oleksid kõik selle info võtnud Eesti Noorte Teaduste Akadeemia lehelt. Paha ei teeks ka, kui sissejuhatuses juba mainiksid natukene tema täpsemat uurimis-/tegevusvaldkonda. See äratab rohkem tähelepanu ja kutsub lugema.

Muidu on artikli struktuur loogiline, aga pakuksin välja, et haridus ja töökäik teha eraldi lõikudeks, näiteks kohe pärast sissejuhatust teha eraldi pealkirjaga lõik - haridus/teaduskraadid ja siis karjäär vms ja siis tuleks alles teadustöö. See oleks kronoloogiliselt mõistetavam.

Mis sa arvad, kui teaduskraadid järjestada alates varasemast ehk magister enne ja siis doktor, seal kus on Teadustöö ja selle alapunkt Teaduskraadid. Samuti ka tunnustused, et alustaks kõige varasemast 2002 ja lõpetaks 2016.

Et natuke rohkem tähemärke saada, siis äkki võiksid kirjutada rohkem tema uurimisteemadest ja projektidest. Mida ta on avastanud ja nt viidata juurde mõnele teadusartiklile, mis ta avaldanud on. Äkki leiad ka mõne artikli ajakirjandusest, mis ta avaldanud on või äkki leidub kuskil intervjuu temaga jne. See ralliilma ennustamine on väga põnev teema, äkki leidub selle kohta rohkem infot,et kuidas ta seda teeb jne.

Jõudu! --Toluca12 (arutelu) 2. november 2017, kell 13:48 (EET)[vasta]


Õppeassistendi tagasiside:

  • Palun lisa iga lõigu lõppu viide.
  • Sissejuhatuse laused võiks siduda üheks või kaheks lõiguks (praegu on neli lõiku).
  • Välislinkide vormistus: välislink vormista kujul Wikipedia (vt vormistusjuhendit).
  • Ühe minuti loengutele võiks lisada välislingid, et huvlilised saaksid kohe neid vaatama minna.
  • Kõigile tsitaatidele tuleb lisada viited.

Kui need parandused on sisse viidud, võib laadida artikli põhiruumi (vt videojuhendit) ning seejärel on töö arvestatud.--Kleppik (arutelu) 6. detsember 2017, kell 23:19 (EET)[vasta]