Mine sisu juurde

Kasutaja arutelu:MariLiis308/Eesti regionaalarengu strateegia

Lehekülje sisu ei toetata teistes keeltes.
Allikas: Vikipeedia

Retsensioon

  • Esimesel pildil võiks samuti pildi allkiri olla.
  • Kirjavead üle vaadata
  • Viited: 2 viidet on lukustatud, see tähendab et on vajalik Google konto olemasolu, sest muidu pole võimalik allikat avada).

Töö üldmulje on väga hea, ja sisu poolest ei jäänud ka midagi vajaka. Hästi tehtud ja läbi mõeldud. Tubli!

PirgitSoomer 29. veebruar 2012, Kell 22:04 (EET)


Leitud vead

Esinesid mõned kirja- ja lauseehituse vead:

  • Teine lause konseptisoon- kirjaviga + lauseehitus
  • Piirialade programm – eesmärgiks kindlustada kohalikele elanikele lojaalsus (eesmärgiks kindlustada kohalike elanike lojaalsus)
  • oli vajalik koostada regionaalse arengu strateegiat (strateegia)
  • 1999.aastal kiideti heaks Eesti regionaalarengu strateegia, mis arendas edasi põhiseisukoti(kirjaviga), mis olid eelnevalt kontseptsioonis esitatud, taotleb eelnevate probleemide lahendamist ning arendab edasi positiivseid külgi. (Võiks teha kaks lauset sellest või parandada seda, hetkel raskesti loetav)
  • tuginedes piirkondade sisestele (sisemistele)
  • Lõigus Visioon loetletud punktides on kasutatud oleks vormi ,antud loetelusse tingiva kõneviisi kasutus ei ole sobilik. Kaks viimast punkti selles lõigus tuleks paremini sõnastada.

Positiivne pool

On tunda, et artikkel on koostatud põhjaliku uurimistöö tulemusena. Autor on endale selgeks teinud Eesti regionaalpoliitika suunad ja visioonid.Samuti on autor tutvunud regionaalpoliitika saavutustega nii positiivses- kui ka negatiivses võtmes Artikkel on kirjutatud arusaadavalt , kergesti loetavalt . Informatsiooni antud teema kohta on piisavalt.

--RaunoA (arutelu) 3. märts 2012, kell 19:35 (EET)[vasta]


Lõpliku artiklipealkirjana oleks parim ehk "Eesti regionaalarengu strateegia", mis viitaks konkreetsele regionaalpoliitilisele dokumendile. Muidu jääb lahtiseks, et millest õigupoolest peaks artiklis rääkima.
Tegin siin mõned väikesed muudatused ja tekitasin sissejuhatuse. Seda peaks aga kindlasti edasi arendama.
NB! kirjutatakse "2005. aastal" ja mitte "2005.aastal" vms.
Viited on vaja üle käia (näiteks viitamine google otsingule on jabur – tuleks viidata ikka konkreetsele failile ja mitte google leitule).
Ivo (arutelu) 4. märts 2012, kell 19:27 (EET)[vasta]


Parandused on tehtud ning tööd on täiendatud. Uued hinnangud, soovitused ja parandused on teretulnud. Mari-Liis R. (arutelu) 15. märts 2012, kell 16:28 (EET)[vasta]