Kasutaja arutelu:Lisandra

Selle lehekülje sisule puudub teiste keelte tugi.
Allikas: Vikipeedia

Tere tulemast Vikipeediasse, Lisandra! Andres 31. jaanuar 2006, kell 18.12 (UTC)

--- Tere! Vikipeedias kasutatakse rasvast kirja vaid vähestel puhkudel. Kui eesmärgiks on teha sõnu linkideks siis ümbritse sõna nurksulgudega [[ ]]. Jõudu ja jaksu! --TarmoK 1. veebruar 2006, kell 14.01 (UTC)

Olen siin teist päeva ja see on minu panus.Ei saa veel mõnedele asjadele pihta, andeks:)

Teed head tööd. Küll Sul varsti on asjad selged. Andres 1. veebruar 2006, kell 18.17 (UTC)

Artikkel peaks natuke pikem olema kui ainult välislink. --Metsavend 2. veebruar 2006, kell 08.55 (UTC)

Ma tean ise ka, et peab olema aga ma teen seda järk-järgult...olen siin kolmas päev ja teen seda hobikorras-nii et kannatust veidi või jätan kõik pooleli?:)

Tööta aga julgelt edasi! Andres 2. veebruar 2006, kell 09.00 (UTC)
Lihtsalt katsu alguses kirjutada kas või üks lause, mis ütleks, millega on tegemist. Andres 2. veebruar 2006, kell 09.01 (UTC)

Väike probleem tekkis-avastasin, et Trollveggen on ikka 2 g-ga ja kui parandasin selle õigeks algallikas, ei toiminud link enam ning kustutasin selle praegu ära.Mis teha?Tänan:)


Linkide lisamisel vaata, et nurksulgudesse jääks (tulevase) artikli pealkiri. Vaata näiteks, kuidas siin on tähistatud kõik lingid:

Storfjord on Tromsø maakonna keskus Norras, mis asub Lyngenfjordi ümbruses. Sealne etniline kooslus on esindatud nii saamide kui ka soome kultuuri näol. Signaldaleni orus räägitakse Norra lõunapiirkondadest pärit murrakut, mis meenutab aega 19. sajandi alguses, mil asuti lõuna poolt orgu elama. Storfjord piirneb Soome ja Rootsiga ning kolme riigi piirid kohtuvad Rootsi põhjapoolseima punkti, Treriksrøysa tuletorni juures.

Ja veel: kirjavahemärgi järel käib üldiselt tühik. Loe näiteks Vikipeedia:Tühiku ja diakriitiliste märkide kasutamine. Aga sisu on sul hea. Taivo 2. veebruar 2006, kell 13.08 (UTC)


Selleks, et sinu pilte saaks kasutada ka muukeelsete Vikipeediate ja vikiprojektide illustreerimisel, täpsusta palun millistel tingimustel sa lubad enda tehtud pilte kasutada.

Kas, sa avaldad oma pildid sama litsentsi alusel nagu tekstki Vikipeedias GFDL

või soovid kasutada mõnda muud vaba-litsentsi (vt ka commons:Copyright_tags)

või avaldad oma pildid en:Public_domain'i. --WikedKentaur 20. veebruar 2006, kell 07.52 (UTC)

Æbleskiver[muuda lähteteksti]

Tere,

Palun abi-ingliskeelses vikipeedias ei näita, et see artikkel oleks ka eestikeelsena olemas?


Tänud

Nüüd peaks näitama. Ave Maria 1. märts 2010, kell 11:03 (UTC)

Tere! Palun lisa piltide GeirangeFfjordjuuni2004.jpg, Bergen juuni 2004.jpg ja Trollstigen2004juuni.jpg juurde sobiv litsentsimärgis (selleks redigeeri pildi lehekülge). Pikne 23. aprill 2010, kell 11:01 (EEST)