Kasutaja arutelu:Kipelton/2017. aasta Vormel 1 hooaeg

Selle lehekülje sisule puudub teiste keelte tugi.
Allikas: Vikipeedia

1. Artikkel on piisavalt pikk. Ületab selgelt 6000 tähemärgi piiri
2. Üldmulje tundub hea. On piisavalt informatiivne, kuid tundub, et artikli lõpus on mõned peatükid veel pooleli.
3. Artikli struktuur on loogiline ning peatükkide järjestus ja nimetused sobivad. Artikkel algab samade sõnadega, mis teema pealkiri ning esimene lause defineerib teema piisavalt. Järgnevad laused sissejuhatuses annavad lühidalt ja kokkuvõtlikult teemast üldpildi.
4. Artikli üldine ülesehitus on inglise keelse artikliga võrreldes peaaegu sama. Päris otse siiski tõlgitud ei ole. On loetud ingliskeelse artikli algallikaid ja vahel ka mõni täiendav lause lisatud.
5. Viitamine on korrektne ja seostatud algallikatega õigesti. Teemale iseloomulikult puuduvad pikad tekstilõigud ja on palju punkthaaval välja toodud fakte, mille kohta on piisavalt tihedalt viidatud.
6. Üldine loetavus on hea, kuid punkthaaval ühe lause kaupa ongi teksti lihtsam kirjutada. Siiski sissejuhatuses, kus on ainuke pikem tekstilõik, võiks lauseid natuke muuta. Need laused on kuidagi pikad ja lohisevad.
7. Üks pilt artiklis on ja tekst sellel on eestikeelne, nagu nõutud on.
KarliKannel (arutelu) 14. november 2017, kell 20:30 (EET)[vasta]


Aitäh väga tiheda tekstiga artikli eest! Veebiallika peab teiste viidete juurde lisama ja kõigi viidete vormistust ühtlustama, vt siit. Ühtlusta ka tekstisiseste viidete puhul, kas viide on enne või pärast punkti ja kas selle ees on tühik või mitte. Seejärel liida tekst olemasoleva artikliga (vt videojuhendit) ja pärast nende etappide täitmist on töö arvestatud. Tervitab Annn (arutelu) 4. detsember 2017, kell 21:39 (EET)[vasta]


Vormel 1 ja FIA ametlikul kodulehel ei ole artiklitel enamjaolt autorit määratud. --Kipelton (arutelu) 5. detsember 2017, kell 16:22 (EET)[vasta]