Kasutaja arutelu:Kazorro

Selle lehekülje sisule puudub teiste keelte tugi.
Allikas: Vikipeedia

Tere tulemast Vikipeediasse, Kazorro!

Palun selgita artikli Weezer pealkirja muutmist. Andres 13. jaanuar 2006, kell 06.23 (UTC)


Tere. Vabandan, olen uus ja katsun wiki võimalusi järele. Mis puutub sellesse "aita toimetada!" kirja artikli üleval osas ( kuskilt hakkas silma, et sellisel juhul on artikkel halvasti koostatud vms), siis see tekst ei ole minu kokku pandud vaid tõlkisin selle nende kodulehelt. Avastasin ka, et Rivers Cuomo kohta on inglise keeles pikk ja põhjalik tekst wikis olemas.[[1]] Loodan, et tekib peagi võimalus ja aeg seda eestikeelsena avaldada.

"aita toimetada!" -märget (malli) kasutatakse et märgistada artikleid mis vajavad vormistamist, vikindamist jne. See on märge teistele kaastöölistele et tekst on olemas aga vajab veel n.ö. lihvimist et oleks Vikipeedia stiilis või selgemini mõistetav jne. see ei tähenda et artikkel oleks vilets. Näiteks selle "Weezer" artikli puhul on vaja lisada sõnadele linke, järjestada teksti, jaotada alaosadeks. Vikipeedia on kollektiivse töö tulemus ja keegi ei ootagi et üks inimene kirjutab artikli ühe ropsuga valmis, nii et seda ei ole enam vaja kohendada, kui vaatad viimased muudatused -lehekülge siis näed et paljude artiklite puhul tehakse jätkuvalt täiendusi, parandusi jne.
kirjuta (tõlgi) julgelt, iga lisandus tuleb kasuks Vikipeediale. Jõudu --TarmoK 13. jaanuar 2006, kell 09.38 (UTC)
P.S. arutelude lehel on hea lisada "allkiri" et oleks lihtsam näha kes on midagi kirjutanud. Seda saad teha vajutades redigeerimiskasti ülal olevatest nuppudest paremalt teist nuppu või kirjutades 4 tildet ~~~~.