Kasutaja arutelu:Karelpaan/Idiokraatia

Selle lehekülje sisule puudub teiste keelte tugi.
Allikas: Vikipeedia

Sisu[muuda lähteteksti]

Osades[muuda lähteteksti]

Kaarelkutt[muuda lähteteksti]

Teema on kindlasti hästi piiritletud ja teemast välja väga ei saa minna. Ilmselt on inimesi, kes tahaks selle kohta lugeda. Mina näiteks ei olnud sellest filmist varem kuulnudki.

Alapealkirjad vastavad teemale, kuid võib-olla võiks mõne juurde lisada, näiteks: kriitika – mida on filmikriitikud sellest filmist arvanud. Kui leiad, lisa ka huvitavaid fakte: midagi tegijate kohta, välja jäänud stseene jne.

Kaarelkutt (arutelu) 17. oktoober 2016, kell 23:21 (EEST)[vasta]

Teema huvitab kindlasti filmihuvilisi ja inimesi, kes tahavad näiteks seda vaatama hakata ja otsivad selle kohta infot. Teema on kindalt piiritletud. Struktuur vastab teemale, aga võiks ja rohkem alateemasid olla. Näiteks tootmine, filmis kasutatav muusika, kindlasti viited, välislingid, avaldamine jne. Kindlasti töö käigus tuleb veel mõtteid.

Lenuker

Lisbetholesk[muuda lähteteksti]

Arvan, et teema on hasti piiritletud, kuid pealkirju ja alapealkirju voiksid rohkem lisada. Kindlasti tuleks see kellelegi kasuks, mina polnud samuti varem sellest filmist midagi kuulnud.

Kommentaar assistendilt[muuda lähteteksti]

Põhjalik ja konstruktiivne tagasiside. Kommenteeritud on nii teemavalikut kui artikli struktuuri, ettepanekud ja soovitused (milliseid märksõnu ja alateemasid võiks lisada) on esitatud asjatundlikult, ent seejuures sõbralikus ja heatahtlikus vormis. Tubli töö! Olete õppematerjalidest ja juhendist õigesti aru saanud ning oskate õpitut edukalt ka praktikas rakendada.

Kaarelkutt[muuda lähteteksti]

Sa oled tublisti teksti lisanud, aga sa pole üldse viidanud. Just see oli selle peatüki põhiülesanne. Ma loodan, et see tekst pole vähemalt kuskilt lihtsalt copy paste'tud Väga rohkem ma kommenteerida ei oskagi.

Ürita nüüd ka viiteid lisada!

Kaarelkutt (arutelu) 31. oktoober 2016, kell 23:57 (EET)[vasta]

Ega sa seda teksti peast võtnud kuskilt? Igatahes võiks viited kiiremas korras panna.

Kommentaar assistendilt[muuda lähteteksti]

Juhin samuti tähelepanu, et kolmanda õppetüki eesmärk on harjutada kirjutamist allikate abil, st õppida refereerimist ja tsiteerimist. Sellest, kui alguses viitamist katsetades ka mõni apsakas sisse juhtub, ei ole suuremat viga - parandamisvõimalus on alati.

Rõhutan ka kõigi rühmakaaslaste artiklite tagasisidestamise olulisust. Lisaks oma artikli kirjutamisele on väga tähtis aidata oma asjakohaste mõtete ja konstruktiivse kriitikaga ka kaaslasi.

Kaarelkutt[muuda lähteteksti]

Kahjuks pole sa suuutnud jälle õppetüki ülesannet täita ja ka eelmine ülesanne on täitmata.

Kaarelkutt (arutelu) 7. november 2016, kell 17:39 (EET)[vasta]