Kasutaja arutelu:Kaarelaare

Selle lehekülje sisule puudub teiste keelte tugi.
Allikas: Vikipeedia

Tere tulemast Vikipeediasse, Kaarelaare! Andres 26. oktoober 2006, kell 15:15 (UTC)

Punane link biograafiate loendis oligi selleks, et keegi seda täidaks.

Orienteerumiseks võiksid vaadata reegleid. Aga küllap oled juba vaadanud:-) Tasapisi õpid kirjutama.

Arutelulehel allakirjutamiseks vajuta neli korda ~ . Andres 27. oktoober 2006, kell 11:21 (UTC)

Tere ka minu poolt ja loodan, et hakkad siin ennast peatselt koduselt tundma. Artiklite vormistamine ja piltide integreerimine artiklisse võtab algul veidi õppimist ja harjumist, kuid vanusest sõltumata oleme me siin selle kõik kord läbi teinud. Esmast abi saab Andrese antud lingilt. Kui täiendavat abi vaja, anna teada, üritan/üritame võimaluste piires toetada. Ja kui leiad teemasid, millest tahad ja oskad kirjutada, siis igasugune kaastöö on ju ainult tervitatav. Näiteks usun, et tulenevalt oma pikaajalisest kogemusest raadioside valdkonnasoskad nii mõndagi kirja panna tehnika teemadel – kui ainult aega ja tahtmist leidub, muidugi... Mingeid kohustusi siin kellelgi meist ei ole! :-) -- Toomas 27. oktoober 2006, kell 11:24 (UTC)

Piltide nimetamine[muuda lähteteksti]

uute piltide lisamisel Vikipeediasse on hea nimetada pildi nimi selliseks et nime põhjal on aru saada mida pildil on kujutatud. näiteks Pilt:Rein Haavel GOFREP keskuses.jpg kuvab millega tegu, kuid kahjuks sama ei saa öelda Pilt:Tööl.jpg kohta. Kui võimalik, siis lae see pilt uuesti ja üleslaadimise ajal muuda nimi kuvavaks. Pildi üleslaadimise lehel on natuke ka viidatud milline on hea nimi. pärast seda võime peale pildi viitamise muutmist artiklis kustutada praeguse. aitäh ja jõudu --TarmoK 28. oktoober 2006, kell 09:47 (UTC)

Tere! Palun lisa piltide Rein Haavel GOFREP keskuses.jpg ja Mootorlaev "Ristna" Aafrikas 1980.jpg juurde sobiv litsentsimärgis (selleks redigeeri pildi lehekülge) ja Ristna pildi juures võiksid täpsustada, mis laevaga tegu ja kus seda pilti Vikipeedias kasutada võiks. Pikne 14. august 2010, kell 12:23 (EEST)

Samuti on litsentsita jäänud Fail:Kaarel Aare tööl Veeteede Ametis.jpg. Pikne 6. juuni 2019, kell 16:34 (EEST)[vasta]