Kasutaja arutelu:JanarSaks/EstSum

Selle lehekülje sisule puudub teiste keelte tugi.
Allikas: Vikipeedia

Aitäh ülevaatliku artikli eest!

  1. Inimestele soovitatakse tekstis viidata esimesel korral nii ees- kui ka perenimega ning edaspidi ainult ühte neist kasutades. Praegu sobiks paremini perekonnanimi. Palun ühtlusta inimestele viitamine oma tekstis.
  2. Sõna „poolt“ kasutatakse tihti kantseliitlikult. Palun vaata ametniku soovitussõnastikust, kuidas lauses „EstSumi autori enda poolt läbiviidud hinnang andis tulemuseks, et valitud laused kattuvad ~60% ulatuses inimese poolt valitud lausetega“ seda kõige paremini vältida saaks.
  3. Vaata üle lause „Samuti on EstSumi tulemuslikkust analüüsinud ka Keili Sellik enda bakalaureusetöös, kus K. Sellik leidis, et EstSumi genereeritud kokkuvõtted…“. Seal on kaks kordamist: „samuti“ tähendab sama, mida „ka“, ja teisel korral võib Sellikule viidata asesõnaga.
  4. Kust pärineb peatüki „Kirjeldus“ viimane lõik? Sellelgi võiks olla viide.
  5. Kas kaks viimast allikat on internetiallikad? Kui nii, siis peaks nende juurde märkima ka kasutamise aadressi ja kuupäeva.
  6. Oleks hea, kui kirjutaksid veel mõne lause juurde: praegu jääb maht napilt 3000 tähemärgi piiri alla.

Kui oled teinud vajalikud parandused, anna mulle siin arutelulehel teada, et saaksin artikli veelkord üle vaadata.

--Kairijan (arutelu) 6. aprill 2018, kell 12:32 (EEST)[vasta]

Viisin muudatused sisse. Peatüki "Kirjeldus" viimase lõigu kirjutasin ma ise, sest olen tuttav, kuidas EstSum töötab. Preagu kirjutan lõputööd, kus analüüsin EstSumi tulemuslikkust, kui sellele lisada lemmatiseerija.

--JanarSaks (arutelu) 23. aprill 2018, kell 17:03 (EEST)[vasta]

---

Suur tänu tehtud paranduste eest! Üks asi on mul kahe silma vahele jäänud. Välislinke ei ole soovitatav teksti sees kasutada. Seega loo palun "Viidete" järele peatükk "Välislingid" ja pane praegu teksti sees olevad välislingid sinna. Lähemalt saab vaadata siit. Kui oled selle ära teinud, võid artikli põhiruumi laadida. Juhend selleks on siin. Seejärel on töö arvestatud. --Kairijan (arutelu) 25. aprill 2018, kell 17:38 (EEST)[vasta]

---

Lisasin tekstisisesed välislingid uute peatükki ja laadisin artikli põhiruumi.

--JanarSaks (arutelu) 26. aprill 2018, kell 18:13 (EEST)[vasta]