Kasutaja arutelu:Dagmar Liisi/spetsiifiline kõnearengupuue

Selle lehekülje sisule puudub teiste keelte tugi.
Allikas: Vikipeedia

Aitäh sisuka artikli eest!

Tähtis tähelepanek: kuna Vikipeedias on alaalia artikkel juba olemas, siis peate oma artikli kirjutamisel arvestama, kuidas enda artikli sisu juba olemasolevaga ühendada. Üldiselt ei tohiks te olemasolevast artiklist midagi kustutada, aga mingeid muudatusi võite loomulikult teha.

Muud kommentaarid ja parandused olen kirja pannud WikiCommentisse: http://www.wikicomment.ut.ee/article/?u=5614E2B. Palun tehke oma parandused hiljemalt 6. maiks.

HPook (arutelu) 2. mai 2017, kell 23:39 (EEST)[vasta]


Püüdsin nüüd alaalia teksti siduda meie omaga. Võtsin appi ka raamatu ning sain enamvähem viidatud. Paar lauset, millele viidet ei suutnud leida ja raamatus ka sellekohast vihjet ei saanud, panin hetkel kaldkirja. Ma ei tea, kas wikipeediale selline tekst sobib nagu mina kokku kombineerisin. Põhimõtteliselt jäi välja üks lause praegu "RHK-10 järgi liigitatakse süsteemsete ehk polümorfsete kõnepuuete hulka." Meil on RHK jaotus kirjas ja selliselt deffineerida ma ka ei oska nagu selles lauses. Kas see lause tuleb ikkagi siis sisse jätta või ei. Praegu puuduvad artikli juurest ka alaalia leheküljel olev kasutatud kirjandus. Selle saab veel lisada pärast. Lõputöödele panin dspace lingid ka külge, kuna need internetist leitavad.