Kasutaja arutelu:Christopher Robin

Selle lehekülje sisule puudub teiste keelte tugi.
Allikas: Vikipeedia

Tere tulemast Vikipeediasse, Christopher Robin! Andres 17. mai 2006, kell 16.24 (UTC)

Vabadusristi kavaleride mall[muuda lähteteksti]

Su VR kavaleride malli idee on hea. Sa võiksid selle malli ära teha--Boy 14. juuni 2006, kell 18.08 (UTC)

Tänan. Aga ma ei oska. Kui oskaksin, oleksin juba ära teinud.
Tegin Mall:Vabadusrist. Kasutamist vaata Johan Laidoner--Boy 15. juuni 2006, kell 19.34 (UTC)

kuupäeva ja aastaartiklid[muuda lähteteksti]

Väike tähelepanek: kuupäeva ja aastaartiklites kasutame mitte side- vaid mõttekriipsu (Alt+0150), see on väheke pikem. Jõudu! --TarmoK 20. juuni 2006, kell 17.52 (UTC)

Mõttekriips on saadaval ka redigeerimisboksi all (vasakpoolne, lühem kriips). Andres 20. juuni 2006, kell 18.32 (UTC)

Need videod Konstantin Pätsist on väga hea leid! --Boy 20. juuli 2006, kell 07.38 (UTC)

Tänan. Minu püüdlus on leida ja ka teistele kättesaadavaks teha võimalikult ausad ja representatiivsed algmaterjalid, mille põhjal igaüks võiks ise järelduse teha Eesti Vabariigist ja tema riigipeast. --Christopher Robin 20. juuli 2006, kell 07.45 (UTC)

Sul vist on riiulis raamat nimega "Tõotan ustavaks jääda....". Kui leiad aega äkki täiendad sealse personaalia põhjal Avdy Andressoni artiklit. Ma raamatupoes sirvisin seda. Praegusest artiklist on palju informatsiooni puudu. Tundub, et paljud teised allikad peale antud raamatud tema kohta infot ei sisalda. --Boy 30. juuli 2006, kell 19.07 (UTC)



Puhastasin oma kasutajalehe mustast pesust ja suunasin selle vastava artikli arutelusse. Ma ei kavatse enam sõna võtta tundlikel politiseeritud teemadel, millel võib tekkida ohtlik, nüri ja mõttetu vaidlus. Keskenduks faktidele, mitte nende tõlgendamisele. Ilmselt pean mingil hetkel lõplikult Wikipediast lahkuma ja paiknema ümber Wikisource'i. --Christopher Robin 10. august 2006, kell 09:12 (UTC)

Christopher Robin, veelkord, Su kaastöö on vajalik - Sul on väga huvitavaid allikaid, mis pole kõigile kättesaadavad. Mina, ega ilmselt keegi ei soovi vaielda vaidlemise pärast või selleks, et Sind solvata, vaid selleks, et artikkel saaks tervikuna parem. Allikatega kaetud faktide esitamine ongi see, millest Vikipeediat tuleks kokku panna - faktide tõlgendamine jäägu teadlaste pärusmaaks - Vikipeedia peaks koosnema refereerivast materjalist.--Boy 10. august 2006, kell 10:29 (UTC)

Lisan siia ühe tsitaadi, mis peaks õigupoolest kuuluma artiklisse Konstantin Päts:

Pätsi teguviisist võib aru saada. Eestil ei olnud neid võimalusi ennast kaitsta, mis olid Soomel Talvesõjas. Peale vabatahtlike saime me Rootsilt ka tuntavat ainelist abi, ning Suurbritannia ja Prantsusmaa abipakkumine aitas ilmselt kaasa sellele, et Stalin otsustas sõja lõpetada. Kuid Eesti oleks jäänud täiesti üksi võitlema ülekaaluka vastasega. Usutavasti mõtles Päts, et Molotovi-Ribbentropi pakt oli Hitleri poolt ajutine järeleandmine seljataguse kindlustamiseks ja et varem või hiljem tungib Saksamaa itta ning vabastab Balti riigid Nõukogude võimu alt.

Max Jakobson. XX sajandi lõpparve. Vagabund 2005. Lk. 405.

Usun, et Max Jakobsoni ei saa süüdistada Isamaaliitu kuulumises. (Ja minu lugupeetud oponentidel on nüüd võimalus öelda midagi antisemiitlikku - või sellena tõlgendada võidavat.) --Christopher Robin 11. august 2006, kell 09:46 (UTC)

Selle tsitaadi saaks põhimõtteliselt panna artiklisse Konstantin Päts, alajaotusse, mis käsitleb diskussiooni Konstantin Pätsi käitumise ja motiivide üle baasidekriisis. Andres 11. august 2006, kell 10:05 (UTC)