Mine sisu juurde

Kasutaja arutelu:Annikav/Päikesekiirgus

Lehekülje sisu ei toetata teistes keeltes.
Allikas: Vikipeedia

Juhin tähelepanu sellele, et olemasolev artikkel Päikesekiirgus tuleb aluseks võtta. Loomulikult võib selles teha kõiki vajalikke parandusi. Andres (arutelu) 6. oktoober 2015, kell 21:44 (EEST)[vasta]


Artikkel on hästi koostatud ja liigendatud, selge ja ilusate piltidega. Teen mõned kommentaarid, kuidas artiklit veel paremaks teha.

Üle võiks vaadata ka, kas kõik terminid, mida tavalugeja ei mõista, on siselingitud - isegi, kui konkreetse mõiste kohta veel artiklit kirjutatud ei ole.

Viidetest: kõik viited peavad sisaldama autori nime, teose ja teksti pealkirja, avaldamise aastat ja kohta. Netiviidete puhul vähemalt autorit ja teksti pealkirja, linki ja vaatamise kuupäeva. Vaadake viidete vormistus üle, s.t. kuidas autorite nimed ja pealkirjad on esitatud, kus on punkt või sulud jne.

tähenduses "kuni" kasutatakse ilma tühikuteta mõttekriipsu, mis on pikem kui sidekriips. See kehtib nii arvude kui nt asukohtade nimede vahel.

Loetelud on vormistatud väga korrektselt, kiidan!

"Mitu" ei ole arv, mida saaks panna mitmusesse. Ehk siis, "mitmete" ei ole päris õige vorm. Parem paljude või mitme.

Väga hea, et olete sisse toonud ka Eesti.

Kui need muudatused tehtud, on artikkel veel parem.

Margotmöller (arutelu) 19. november 2015, kell 11:46 (EET)[vasta]

Mõttekriipsu peaks sidekriipsu asemel kasutama järgmistes kohtades: vastupidine - mida rohkem pilvi 0,39-0,76 1953 – 1964 - üleliigsed tühikud.

Viimases lõigus on kolm lauset eraldi ridadel, aga üks lause ei moodusta lõiku, seega on reavahe üleliigne.

Margotmöller (arutelu) 1. detsember 2015, kell 13:39 (EET)[vasta]