Kasutaja arutelu:194.126.101.133

Selle lehekülje sisule puudub teiste keelte tugi.
Allikas: Vikipeedia

Tere tulemast Vikipeediasse!

Minu süül on meil praegu kaks artiklit liigi kohta: Sinu Liik bioloogias ja minu Liik (bioloogia). Mõtlesin ümber ja muutsin artikli pealkirja, sest mõiste on ikkagi "liik", mitte "liik bioloogias", ja sulgudes olev "bioloogia" võimaldab eristada liiki bioloogias teistest sõna "liik" tähendustest.

See, mis ma tolles teises artiklis kirjutasin, on õieti ainult algus, millest võib loobuda, ja artiklit võib otsast peale alustada. Kasutada võib ka teistes vikipeediates tehtut, millele ma lisasin lingid. Igatahes kasutaksime hea meelega Sinu teksti. Andres 03:31, 11 Jan 2004 (UTC)


Tervist,

Vaatan, et oled juba pikemat aega Vikipeediale kaastööd teinud anonüümse kasutajana. Ma soovitan soojalt registreerida ennast kasutajaks (näiteks siin), sest sellega kaasneb mitu eelist - artiklite ajalukku jääb kasutajanimi, mitte IP-aadress, sa saad muuta mitmeid eelistusi seoses lehekülgede vaatamise ja toimetamisega, jne.

Kui aga siiski ei soovi kasutajaks registreerida, siis vähemalt artiklite arutelulehekülgedel võiksid oma kommentaaaridele alla kirjutada, kirjutades kas neli tildet (~~~~) või vajutades tööriistakastil paremalt teist nuppu. Peep 18. mai 2006, kell 17.23 (UTC)


Tegemist on puhverserveriga cache1.elion.ee ja seetõttu võib sellelt IP aadressilt olla palju kaastöid. --Jaan513 9. aprill 2008, kell 14:13 (UTC)


See on anonüümse kasutaja arutelulehekülg. See kasutaja pole kontot loonud või ei kasuta seda. Sellepärast tuleb meil kasutaja tuvastamiseks kasutada tema IP-aadressi. Sellist IP-aadressi võib kasutada mitu kasutajat. Kui oled anonüümne kasutaja ning leiad, et siinsed kommentaarid ei puutu kuidagi sinusse, siis palun loo kasutajakonto või logi sisse, et sind ei aetaks edaspidi segi teiste anonüümsete kasutajatega.