Kasutaja:LucSaffre/VT/Pildiretk 2015/Kuulutus

Allikas: Vikipeedia

Kuidas teha ilusaid loodusepilte?[muuda | muuda lähteteksti]

Mustoja MKA metsas (Foto: Ivo Kruusamägi)

Sul on fotokas? Sulle meeldib seda kasutada? Sa tahad õppida uusi nippe, kuidas teha ilusaid pilte? Siis osale 15. augustil Vigala valla Vikipeedia pildiretkel.

Kuressaare linnus õhtuhämaruses (Foto: Ivo Kruusamägi)

Külalisena tuleb Tartust fotograaf Ivo Kruusamägi, kes jagab oma kogemusi ja annab nõu. Ivo kirjutab artikleid nagu Kuhu koguda häid Eesti looduse pilte? ajakirjas Eesti Loodus, ning Internetis saab imetleda tema tehtud pilte.

Aga Ivo pole ainult fotohull, vaid ka vaba informatsiooni liikumise esindaja ja eestikeelse Vikipeedia administrator. Samal õhtul näitab ta meile ka, miks ka sina peaksid oma parimad pildid Vikipeediasse ülesse laadima ja jäädvustada Vigala ilusaid vaatenurgaid nii, et sinu pilte saavad ka tulevased põlvkonnad veel kasutada.

Pildiretk algab 15. augustil kell 18.00 Vana-Vigala raamatukogus. Koos sõidame auto ja/või bussi ringi. Igas peatuses on väike sissejuhatus objektile ja siis algab fotojaht: piiratud aeg ringi lipata ja pildistada. Kas üksi ja omapäi või Ivo juhtimisel. Ametlik lõpp kell 22. Kui töö tehtud, siis kutsub Jaan Viska oma kodusauna päeva lõpetamiseks. Palume ennast registreerida 12. augustiks telefonil 56672435.

Veel mõned Ivo Kruusamägi pildid