Haut-Rhini departemangu haldusüksuste loend

Allikas: Vikipeedia
Jump to navigation Jump to search

PS. Artikkel võib osutuda ebatäpseks, sest 2015. aasta alguses toimus ringkondade liitmine selles departemangus.

Haut-Rhini departemangu haldusüksuste loetelu toob ära kõik departemangu haldusüksused (alldepartemangud, kantonid ja vallad). Lisaks on toodud ka INSEE kood. Vallad Colmar ja Mulhouse on jagatud mitme kantoni vahel. Igasse kantonisse mille vahel on vald jagatud kuulub ka kindel territoriaalne osa vallast.

Altkirch[muuda | muuda lähteteksti]

Altkirchi kanton

  1. Altkirch 68 004
  2. Aspach 68 010
  3. Ballersdorf 68 017
  4. Berentzwiller 68 027
  5. Carspach 68 062
  6. Eglingen 68 077
  7. Emlingen 68 080
  8. Franken 68 096
  9. Frœningen 68 099
  10. Hausgauen 68 124
  11. Heidwiller 68 127
  12. Heiwiller 68 131
  13. Hochstatt 68 141
  14. Hundsbach 68 148
  15. Illfurth 68 152
  16. Jettingen 68 158
  17. Luemschwiller 68 191
  18. Obermorschwiller 68 245
  19. Saint-Bernard 68 081
  20. Schwoben 68 303
  21. Spechbach-le-Bas 68 319
  22. Spechbach-le-Haut 68 320
  23. Tagolsheim 68 332
  24. Tagsdorf 68 333
  25. Walheim 68 356
  26. Willer 68 371
  27. Wittersdorf 68 377

Dannemarie' kanton

  1. Altenach 68 002
  2. Ammerzwiller 68 006
  3. Balschwiller 68 018
  4. Bellemagny 68 024
  5. Bréchaumont 68 050
  6. Bretten 68 052
  7. Buethwiller 68 057
  8. Chavannes-sur-l'Étang 68 065
  9. Dannemarie 68 068
  10. Diefmatten 68 071
  11. Elbach 68 079
  12. Eteimbes 68 085
  13. Falkwiller 68 086
  14. Gildwiller 68 105
  15. Gommersdorf 68 107
  16. Guevenatten 68 114
  17. Hagenbach 68 119
  18. Hecken 68 125
  19. Magny 68 196
  20. Manspach 68 200
  21. Montreux-Jeune 68 214
  22. Montreux-Vieux 68 215
  23. Retzwiller 68 268
  24. Romagny 68 282
  25. Saint-Cosme 68 293
  26. Sternenberg 68 326
  27. Traubach-le-Bas 68 336
  28. Traubach-le-Haut 68 337
  29. Valdieu-Lutran 68 192
  30. Wolfersdorf 68 378

Ferrette'i kanton

  1. Bendorf 68 025
  2. Bettlach 68 034
  3. Biederthal 68 035
  4. Bouxwiller 68 049
  5. Courtavon 68 067
  6. Durlinsdorf 68 074
  7. Durmenach 68 075
  8. Ferrette 68 090
  9. Fislis 68 092
  10. Kiffis 68 165
  11. Kœstlach 68 169
  12. Levoncourt 68 181
  13. Liebsdorf 68 184
  14. Ligsdorf 68 186
  15. Linsdorf 68 187
  16. Lucelle 68 190
  17. Lutter 68 194
  18. Mœrnach 68 212
  19. Mooslargue 68 216
  20. Muespach 68 221
  21. Muespach-le-Haut 68 222
  22. Oberlarg 68 243
  23. Oltingue 68 248
  24. Raedersdorf 68 259
  25. Roppentzwiller 68 284
  26. Sondersdorf 68 312
  27. Vieux-Ferrette 68 347
  28. Werentzhouse 68 363
  29. Winkel 68 373
  30. Wolschwiller 68 380

Hirsingue'i kanton

  1. Bettendorf 68 033
  2. Bisel 68 039
  3. Feldbach 68 087
  4. Friesen 68 098
  5. Fulleren 68 100
  6. Grentzingen 68 108
  7. Heimersdorf 68 128
  8. Henflingen 68 133
  9. Hindlingen 68 137
  10. Hirsingue 68 138
  11. Hirtzbach 68 139
  12. Largitzen 68 176
  13. Mertzen 68 202
  14. Oberdorf 68 240
  15. Pfetterhouse 68 257
  16. Riespach 68 273
  17. Ruederbach 68 288
  18. Saint-Ulrich 68 299
  19. Seppois-le-Bas 68 305
  20. Seppois-le-Haut 68 306
  21. Steinsoultz 68 325
  22. Strueth 68 330
  23. Ueberstrass 68 340
  24. Waldighofen 68 355

Colmar[muuda | muuda lähteteksti]

Andolsheimi kanton

  1. Andolsheim 68 007
  2. Artzenheim 68 009
  3. Baltzenheim 68 019
  4. Bischwihr 68 038
  5. Durrenentzen 68 076
  6. Fortschwihr 68 095
  7. Grussenheim 68 110
  8. Holtzwihr 68 143
  9. Horbourg-Wihr 68 145
  10. Houssen 68 146
  11. Jebsheim 68 157
  12. Kunheim 68 172
  13. Muntzenheim 68 227
  14. Riedwihr 68 272
  15. Sundhoffen 68 331
  16. Urschenheim 68 345
  17. Wickerschwihr 68 366
  18. Widensolen 68 367

Colmar-Lõuna kanton

  1. Colmar 68 066
  2. Sainte-Croix-en-Plaine 68 295

Colmar-Põhja kanton

  1. Colmar 68 066

Munsteri kanton

  1. Breitenbach-Haut-Rhin 68 051
  2. Eschbach-au-Val 68 083
  3. Griesbach-au-Val 68 109
  4. Gunsbach 68 117
  5. Hohrod 68 142
  6. Luttenbach-près-Munster 68 193
  7. Metzeral 68 204
  8. Mittlach 68 210
  9. Muhlbach-sur-Munster 68 223
  10. Munster 68 226
  11. Sondernach 68 311
  12. Soultzbach-les-Bains 68 316
  13. Soultzeren 68 317
  14. Stosswihr 68 329
  15. Wasserbourg 68 358
  16. Wihr-au-Val 68 368

Neuf-Brisachi kanton

  1. Algolsheim 68 001
  2. Appenwihr 68 008
  3. Balgau 68 016
  4. Biesheim 68 036
  5. Dessenheim 68 069
  6. Geiswasser 68 104
  7. Heiteren 68 130
  8. Hettenschlag 68 136
  9. Logelheim 68 189
  10. Nambsheim 68 230
  11. Neuf-Brisach 68 231
  12. Obersaasheim 68 246
  13. Vogelgrun 68 351
  14. Volgelsheim 68 352
  15. Weckolsheim 68 360
  16. Wolfgantzen 68 379

Wintzenheimi kanton

  1. Eguisheim 68 078
  2. Herrlisheim-près-Colmar 68 134
  3. Husseren-les-Châteaux 68 150
  4. Obermorschwihr 68 244
  5. Turckheim 68 338
  6. Vœgtlinshoffen 68 350
  7. Walbach 68 354
  8. Wettolsheim 68 365
  9. Wintzenheim 68 374
  10. Zimmerbach 68 385

Guebwiller[muuda | muuda lähteteksti]

Ensisheimi kanton

  1. Biltzheim 68 037
  2. Blodelsheim 68 041
  3. Ensisheim 68 082
  4. Fessenheim 68 091
  5. Hirtzfelden 68 140
  6. Meyenheim 68 205
  7. Munchhouse 68 225
  8. Munwiller 68 228
  9. Niederentzen 68 234
  10. Niederhergheim 68 235
  11. Oberentzen 68 241
  12. Oberhergheim 68 242
  13. Pulversheim 68 258
  14. Réguisheim 68 266
  15. Roggenhouse 68 281
  16. Rumersheim-le-Haut 68 291
  17. Rustenhart 68 290

Guebwilleri kanton

  1. Bergholtz 68 029
  2. Bergholtzzell 68 030
  3. Buhl 68 058
  4. Guebwiller 68 112
  5. Lautenbach 68 177
  6. Lautenbachzell 68 178
  7. Linthal 68 188
  8. Murbach 68 229
  9. Orschwihr 68 250
  10. Rimbach-près-Guebwiller 68 274
  11. Rimbachzell 68 276

Rouffachi kanton

  1. Gueberschwihr 68 111
  2. Gundolsheim 68 116
  3. Hattstatt 68 123
  4. Osenbach 68 251
  5. Pfaffenheim 68 255
  6. Rouffach 68 287
  7. Soultzmatt 68 318
  8. Westhalten 68 364

Soultz-Haut-Rhini kanton

  1. Berrwiller 68 032
  2. Bollwiller 68 043
  3. Feldkirch 68 088
  4. Hartmannswiller 68 122
  5. Issenheim 68 156
  6. Jungholtz 68 159
  7. Merxheim 68 203
  8. Raedersheim 68 260
  9. Soultz-Haut-Rhin 68 315
  10. Ungersheim 68 343
  11. Wuenheim 68 381

Mulhouse[muuda | muuda lähteteksti]

Habsheimi kanton

  1. Eschentzwiller 68 084
  2. Habsheim 68 118
  3. Riedisheim 68 271
  4. Rixheim 68 278
  5. Zimmersheim 68 386

Huningue'i kanton

  1. Attenschwiller 68 013
  2. Blotzheim 68 042
  3. Buschwiller 68 061
  4. Folgensbourg 68 094
  5. Hagenthal-le-Bas 68 120
  6. Hagenthal-le-Haut 68 121
  7. Hégenheim 68 126
  8. Hésingue 68 135
  9. Huningue 68 149
  10. Knœringue 68 168
  11. Leymen 68 182
  12. Liebenswiller 68 183
  13. Michelbach-le-Bas 68 207
  14. Michelbach-le-Haut 68 208
  15. Neuwiller 68 232
  16. Ranspach-le-Bas 68 263
  17. Ranspach-le-Haut 68 264
  18. Rosenau 68 286
  19. Saint-Louis 68 297
  20. Village-Neuf 68 349
  21. Wentzwiller 68 362

Illzachi kanton

  1. Baldersheim 68 015
  2. Bantzenheim 68 020
  3. Battenheim 68 022
  4. Chalampé 68 064
  5. Hombourg 68 144
  6. Illzach 68 154
  7. Niffer 68 238
  8. Ottmarsheim 68 253
  9. Petit-Landau 68 254
  10. Ruelisheim 68 289
  11. Sausheim 68 300

Mulhouse-Ida kanton

  1. Mulhouse 68 224

Mulhouse-Lõuna kanton

  1. Bruebach 68 055
  2. Brunstatt 68 056
  3. Didenheim 68 070
  4. Flaxlanden 68 093
  5. Galfingue 68 101
  6. Heimsbrunn 68 129
  7. Morschwiller-le-Bas 68 218
  8. Mulhouse 68 224
  9. Zillisheim 68 384

Mulhouse-Lääne kanton

  1. Mulhouse 68 224

Mulhouse-Põhja kanton

  1. Mulhouse 68 224

Sierentzi kanton

  1. Bartenheim 68 021
  2. Brinckheim 68 054
  3. Dietwiller 68 072
  4. Geispitzen 68 103
  5. Helfrantzkirch 68 132
  6. Kappelen 68 160
  7. Kembs 68 163
  8. Kœtzingue 68 170
  9. Landser 68 174
  10. Magstatt-le-Bas 68 197
  11. Magstatt-le-Haut 68 198
  12. Rantzwiller 68 265
  13. Schlierbach 68 301
  14. Sierentz 68 309
  15. Steinbrunn-le-Bas 68 323
  16. Steinbrunn-le-Haut 68 324
  17. Stetten 68 327
  18. Uffheim 68 341
  19. Wahlbach 68 353
  20. Waltenheim 68 357
  21. Zaessingue 68 382

Wittenheimi kanton

  1. Kingersheim 68 166
  2. Lutterbach 68 195
  3. Pfastatt 68 256
  4. Reiningue 68 267
  5. Richwiller 68 270
  6. Wittenheim 68 376

Ribeauvillé[muuda | muuda lähteteksti]

Kaysersbergi kanton

  1. Ammerschwihr 68 005
  2. Beblenheim 68 023
  3. Bennwihr 68 026
  4. Ingersheim 68 155
  5. Katzenthal 68 161
  6. Kaysersberg 68 162
  7. Kientzheim 68 164
  8. Mittelwihr 68 209
  9. Niedermorschwihr 68 237
  10. Riquewihr 68 277
  11. Sigolsheim 68 310
  12. Zellenberg 68 383

Lapoutroie' kanton

  1. Le Bonhomme 68 044
  2. Fréland 68 097
  3. Labaroche 68 173
  4. Lapoutroie 68 175
  5. Orbey 68 249

Ribeauvillé kanton

  1. Bergheim 68 028
  2. Guémar 68 113
  3. Hunawihr 68 147
  4. Illhaeusern 68 153
  5. Ostheim 68 252
  6. Ribeauvillé 68 269
  7. Rodern 68 280
  8. Rorschwihr 68 285
  9. Saint-Hippolyte 68 296
  10. Thannenkirch 68 335

Sainte-Marie-aux-Mines'i kanton

  1. Aubure 68 014
  2. Lièpvre 68 185
  3. Rombach-le-Franc 68 283
  4. Sainte-Croix-aux-Mines 68 294
  5. Sainte-Marie-aux-Mines 68 298

Thann[muuda | muuda lähteteksti]

Cernay' kanton

  1. Aspach-le-Bas 68 011
  2. Bernwiller 68 031
  3. Burnhaupt-le-Bas 68 059
  4. Burnhaupt-le-Haut 68 060
  5. Cernay 68 063
  6. Schweighouse-Thann 68 302
  7. Staffelfelden 68 321
  8. Steinbach 68 322
  9. Uffholtz 68 342
  10. Wattwiller 68 359
  11. Wittelsheim 68 375

Masevaux' kanton

  1. Bourbach-le-Haut 68 046
  2. Dolleren 68 073
  3. Kirchberg 68 167
  4. Lauw 68 179
  5. Masevaux 68 201
  6. Mortzwiller 68 219
  7. Niederbruck 68 233
  8. Oberbruck 68 239
  9. Rimbach-près-Masevaux 68 275
  10. Sentheim 68 304
  11. Sewen 68 307
  12. Sickert 68 308
  13. Soppe-le-Bas 68 313
  14. Soppe-le-Haut 68 314
  15. Wegscheid 68 361

Saint-Amarini kanton

  1. Fellering 68 089
  2. Geishouse 68 102
  3. Goldbach-Altenbach 68 106
  4. Husseren-Wesserling 68 151
  5. Kruth 68 171
  6. Malmerspach 68 199
  7. Mitzach 68 211
  8. Mollau 68 213
  9. Moosch 68 217
  10. Oderen 68 247
  11. Ranspach 68 262
  12. Saint-Amarin 68 292
  13. Storckensohn 68 328
  14. Urbès 68 344
  15. Wildenstein 68 370

Thanni kanton

  1. Aspach-le-Haut 68 012
  2. Bitschwiller-lès-Thann 68 040
  3. Bourbach-le-Bas 68 045
  4. Guewenheim 68 115
  5. Leimbach 68 180
  6. Michelbach 68 206
  7. Rammersmatt 68 261
  8. Roderen 68 279
  9. Thann 68 334
  10. Vieux-Thann 68 348
  11. Willer-sur-Thur 68 372