Entel-tentel: erinevus redaktsioonide vahel

Allikas: Vikipeedia
Eemaldatud sisu Lisatud sisu
Rickrick93 (arutelu | kaastöö)
PResümee puudub
1. rida: 1. rida:
"'''Entel-tentel'''" oli [[Eesti Televisioon]]i eetris olnud [[Lastelaul|lastelaulude]] [[telesaade]]. Saate režissöör oli [[Tiiu Vahi]]. Saadet juhtis [[Kalmer Tennosaar]].
'''"Entel-tentel"''' oli [[Eesti Televisioon]]i eetris olnud [[Lastelaul|lastelaulude]] [[telesaade]]. Saate režissöör oli [[Tiiu Vahi]]. Saadet juhtis [[Kalmer Tennosaar]], lõppkontserti aga [[Georg Ots]].


Saates osales mitmeid hiljem tuntuks saanud muusikuid, näiteks [[Klarika Kuusk]], [[Kirsti Kuusk]], [[Kadri Hunt]], [[Aet Ratassepp]].
Nii mõnestki selles saates osalenud laululapsest on hiljem saanud kutselised muusikud või lauljad, näiteks [[Jassi Zahharov]], [[Klarika Kuusk]], [[Kirsti Kuusk]], [[Kadri Hunt]], [[Aet Ratassepp]].


1998 anti välja CD "Entel-tenteli parimad laulud", mis sisaldab 50 laulu.
1998. aastal anti välja CD "Entel-tenteli parimad laulud", mis sisaldab 50 laulu.


==Viited==
==Viited==

Redaktsioon: 19. aprill 2021, kell 15:53

"Entel-tentel" oli Eesti Televisiooni eetris olnud lastelaulude telesaade. Saate režissöör oli Tiiu Vahi. Saadet juhtis Kalmer Tennosaar, lõppkontserti aga Georg Ots.

Nii mõnestki selles saates osalenud laululapsest on hiljem saanud kutselised muusikud või lauljad, näiteks Jassi Zahharov, Klarika Kuusk, Kirsti Kuusk, Kadri Hunt, Aet Ratassepp.

1998. aastal anti välja CD "Entel-tenteli parimad laulud", mis sisaldab 50 laulu.

Viited