Dach: erinevus redaktsioonide vahel

Allikas: Vikipeedia
Eemaldatud sisu Lisatud sisu
Uus lehekülg: ''''Dach''' on saksa perekonnanimi (''katus''). Eestis on perekonnanime Dach pandud Arula mõisas Otepää kihelkonnas Tartumaal. nimede eest...'
 
Resümee puudub
1. rida: 1. rida:
'''Dach''' on saksa [[perekonnanimi]] (''katus'').
'''Dach''' on saksa [[perekonnanimi]] (''katus'').


Eestis on perekonnanime Dach pandud [[Arula mõis]]as [[Otepää kihelkond|Otepää kihelkonnas]] [[Tartumaa]]l. [[nimede eestistamine|Nimede eestistamisel]] määrati Dachi-nimelistele isikutele uueks perekonnanimeks [[Kase]], [[Tahk]], [[Tammeraid]] ja [[Tähe]]. 1. jaanuaril 2018 sellise perekonnanimega inimesi Eestis ei ela või on neid vähem kui 5.
Eestis on perekonnanime Dach pandud [[Arula mõis]]as [[Otepää kihelkond|Otepää kihelkonnas]] [[Tartumaa]]l. [[nimede eestistamine|Nimede eestistamisel]] määrati Dachi-nimelistele isikutele uueks perekonnanimeks [[Kase (perekonnanimi)|Kase]], [[Tahk (perekonnanimi)|Tahk]], [[Tammeraid]] ja [[Tähe]]. 1. jaanuaril 2018 sellise perekonnanimega inimesi Eestis ei ela või on neid vähem kui 5.


[[Kategooria:Saksa perekonnanimed]]
[[Kategooria:Saksa perekonnanimed]]

Redaktsioon: 25. oktoober 2018, kell 23:47

Dach on saksa perekonnanimi (katus).

Eestis on perekonnanime Dach pandud Arula mõisas Otepää kihelkonnas Tartumaal. Nimede eestistamisel määrati Dachi-nimelistele isikutele uueks perekonnanimeks Kase, Tahk, Tammeraid ja Tähe. 1. jaanuaril 2018 sellise perekonnanimega inimesi Eestis ei ela või on neid vähem kui 5.