Jakob Hurda nimeline Põlva Rahvahariduse Selts: erinevus redaktsioonide vahel

Allikas: Vikipeedia
Eemaldatud sisu Lisatud sisu
P masintoim using AWB
 
1. rida: 1. rida:
'''Jakob Hurda nimeline Põlva Rahvahariduse Selts''' (lühemalt: ''Jakob Hurda Selts'') on 1995. aastal [[Põlva]]s asutatud selts<ref>http://jakobhurt.ee/rahvahariduse-selts/seltsi-pohikiri/ (vaadatud 26.07.2013)</ref>. Selts annab välja [[Jakob Hurda rahvuskultuuri auhind]]a<ref>http://jakobhurt.ee/rahvahariduse-selts/seltsi-pohikiri/ (vaadatud 26.07.2013)</ref>.
'''Jakob Hurda nimeline Põlva Rahvahariduse Selts''' (lühemalt: ''Jakob Hurda Selts'') on 1995. aastal [[Põlva]]s asutatud selts<ref name="jakobhurt.ee">http://jakobhurt.ee/rahvahariduse-selts/seltsi-pohikiri/ (vaadatud 26.07.2013)</ref>. Selts annab välja [[Jakob Hurda rahvuskultuuri auhind]]a<ref name="jakobhurt.ee"/>.


[[Põhikiri|Põhikirja]] järgi on seltsi eesmärkide seas muu hulgas "[[rahvuskultuur]]i ([[koorilaul]], [[rahvatants]], [[rahvamuusika|rahva]]- ja puhkpillimuusika, näitemäng, käsitöö jne.) traditsioonide hoidmine ja edasiarendamine"<ref>http://jakobhurt.ee/rahvahariduse-selts/seltsi-pohikiri/ (vaadatud 26.07.2013)</ref>.
[[Põhikiri|Põhikirja]] järgi on seltsi eesmärkide seas muu hulgas "[[rahvuskultuur]]i ([[koorilaul]], [[rahvatants]], [[rahvamuusika|rahva]]- ja puhkpillimuusika, näitemäng, käsitöö jne.) traditsioonide hoidmine ja edasiarendamine"<ref name="jakobhurt.ee"/>.


== Viited ==
== Viited ==

Viimane redaktsioon: 12. august 2013, kell 11:26

Jakob Hurda nimeline Põlva Rahvahariduse Selts (lühemalt: Jakob Hurda Selts) on 1995. aastal Põlvas asutatud selts[1]. Selts annab välja Jakob Hurda rahvuskultuuri auhinda[1].

Põhikirja järgi on seltsi eesmärkide seas muu hulgas "rahvuskultuuri (koorilaul, rahvatants, rahva- ja puhkpillimuusika, näitemäng, käsitöö jne.) traditsioonide hoidmine ja edasiarendamine"[1].

Viited[muuda | muuda lähteteksti]

Välislingid[muuda | muuda lähteteksti]