Lovi: erinevus redaktsioonide vahel

Allikas: Vikipeedia
Eemaldatud sisu Lisatud sisu
PResümee puudub
Resümee puudub
1. rida: 1. rida:
'''Lovi''' on [[šamanism|šamanistlikes]] praktikates kasutatav [[muutunud teadvusseisund]]. Šamanistliku kirjelduse järgi on loves olija hing kehast lahkunud, mis võimaldab sel liikuda tavaseisundis ligipääsmatute maailmaosade vahel ning suhelda [[vaim]]ude jts. [[üleloomulik olend|üleloomulike olenditega]]. Lovesse langemisel kasutatakse keskendumise abivahenditena tihti aromaatseid ja joovastavaid aineid ja taimi, [[tants]]u ning (tugevarütmilist) [[muusika]]t.
'''Lovi''' ehk '''lõvi''' on [[šamanism|šamanistlikes]] praktikates kasutatav [[muutunud teadvusseisund]]. Šamanistliku kirjelduse järgi on loves olija hing kehast lahkunud, mis võimaldab sel liikuda tavaseisundis ligipääsmatute maailmaosade vahel ning suhelda [[vaim]]ude jts. [[üleloomulik olend|üleloomulike olenditega]]. Lovesse langemisel kasutatakse keskendumise abivahenditena tihti aromaatseid ja joovastavaid aineid ja taimi, [[tants]]u ning (tugevarütmilist) [[muusika]]t.


==Vaata ka==
==Vaata ka==

Redaktsioon: 17. august 2006, kell 16:10

Lovi ehk lõvi on šamanistlikes praktikates kasutatav muutunud teadvusseisund. Šamanistliku kirjelduse järgi on loves olija hing kehast lahkunud, mis võimaldab sel liikuda tavaseisundis ligipääsmatute maailmaosade vahel ning suhelda vaimude jts. üleloomulike olenditega. Lovesse langemisel kasutatakse keskendumise abivahenditena tihti aromaatseid ja joovastavaid aineid ja taimi, tantsu ning (tugevarütmilist) muusikat.

Vaata ka