Peamised avalikud logid

See on Vikipeedia kõigi olemasolevate logide ühendkuva. Valiku kitsendamiseks vali logitüüp, sisesta kasutajanimi (tõstutundlik) või huvipakkuva lehekülje pealkiri (samuti tõstutundlik).

Logid
  • 19. aprill 2023, kell 23:53 Ooosek arutelu kaastöö alustas lehekülge Pärimismenetlus (Uus lehekülg: ''''Pärimismenetlus''' ehk pärimisprotsess on menetlus, mille käigus selgitatakse välja, kes on pärandaja pärijad. Pärimismenetluse eesmärk on selgitada välja pärijad ning soovi korral pärandvara koosseis. Pärimismenetluse käigus ei toimu pärandvara valitsemist ega kohustuste täitmist. Oluline on, et pärijad tegutseksid kiirelt ning aktiivselt, kuna pärandi moodustavad õigussuhted kestavad sõltumata nende kandja surmast edasi.<ref>Mikk, T. Pärimisõigus:...') Märgis: Visuaalmuudatus: ümberlülitus
  • 7. aprill 2023, kell 21:35 Ooosek arutelu kaastöö alustas lehekülge Perekonnaelu kaitse (Uus lehekülg: ''''Perekonnaelu kaitse''' on inimese põhiõigus perekonnale ja selle puutumatusele, kaitstes perekonda riigi ülemäärase sekkumise eest. Seega avalik võim ei tohi takistada põhjendamatult pereliikmete kooselu ja tal on kohustus luua asjakohased tingimused ja kaitsemehhanismid perekonnaelu tagamiseks <ref>Maruste, R. Konstitutsionalism ning põhiõiguste ja –vabaduse kaitse. Tallinn: Juura 2004, lk 422.</ref>. == Perekonna mõiste == Kuigi Eesti Vabariigi Põhiseadus...')
  • 5. oktoober 2021, kell 00:06 Loodud kasutajakonto Ooosek arutelu kaastöö