Enzo Trulli

Allikas: Vikipeedia

Enzo Trulli (sündinud 15. aprillil 2005 Pescaras) on Itaalia võidusõitja. Ta on 2021. aasta Araabia Ühendemiraatide Vormel 4 meister ja sõidab praegu FIA Vormel 3 Meistrivõistlustel Carlin Motorspordi meeskonnas.

Ta on Vormel 1 võidusõidu võitja Jarno Trulli poeg.

Karjäär[muuda | muuda lähteteksti]

Madalamad valemid[muuda | muuda lähteteksti]

Trulli tegi oma üheistmelise debüüdi 2021. aasta alguses, olles partneriks Enzo Sciontiga Araabia Ühendemiraatide Vormel 4 Meistrivõistlustel Cram Durangos. Ta sattus kogu kampaania vältel tihedasse tiitlivõitlusse Dilano van 't Hoffiga, võites neli sõitu ja lõpetades veel üheksa korda poodiumil. Poodium Dubai Autodrome’i finaalsõidus tähendas, et Trulli võidab tiitli, edestades ainsa punktiga oma hollandlasest vastast.

Euroformula Open[muuda | muuda lähteteksti]

Oma 2021. aasta põhikampaaniaks siirdus itaallane Drivex Schooliga Euroformula Open Meistrivõistlustel, sõites taas Scionti kõrval.

FIA Vormel 3[muuda | muuda lähteteksti]

Olles enne 2022. aasta hooaega "[töötanud] väga kõvasti Euroformula tegemiseks", tõusis Trulli viimasel minutil FIA Vormel 3 Meistrivõistlustel, olles Carlinis Zak O'Sullivani ja Brad Benavidesega partneriks. Suurema osa hooajast jäi itaallane võistlustel oma meeskonnakaaslastele märkimisväärselt maha, punkte ei saanud ja vaid harva õnnestus tal võita O'Sullivanit ja Benavidesit.

Välislingid[muuda | muuda lähteteksti]

  • Enzo Trulli karjääri kokkuvõte saidil DriverDB.com (inglise keeles)