Corse du Sudi departemangu haldusüksuste loend

Allikas: Vikipeedia
Jump to navigation Jump to search

Corse du Sudi departemangu haldusüksuste loend toob ära samanimelise departemangu täieliku poliitilise haldusjaotuse alates departemangust ja lõpetades valdadega. Sulgudes on toodud halduskeskused, mis ei vasta haldusüksuse nimele.

Ajaccio[muuda | muuda lähteteksti]

Ajaccio 1. kanton

  1. Ajaccio

Ajaccio 2. kanton

  1. Ajaccio

Ajaccio 3. kanton

  1. Ajaccio

Ajaccio 4. kanton

  1. Ajaccio

Ajaccio 5. kanton

  1. Ajaccio

Ajaccio 6. kanton

  1. Ajaccio

Ajaccio 7. kanton

  1. Afa
  2. Ajaccio
  3. Alata
  4. Appietto
  5. Bastelicaccia
  6. Villanova

Bastelica kanton

  1. Bastelica
  2. Cauro
  3. Eccica-Suarella
  4. Ocana
  5. Tolla

Celavo-Mezzana kanton (Bocognano)

  1. Bocognano
  2. Carbuccia
  3. Cuttoli-Corticchiato
  4. Peri
  5. Sarrola-Carcopino
  6. Tavaco
  7. Tavera
  8. Ucciani
  9. Valle-di-Mezzana
  10. Vero

Cruzini-Cinarca kanton (Sari-d'Orcino)

  1. Ambiegna
  2. Arro
  3. Azzana
  4. Calcatoggio
  5. Cannelle
  6. Casaglione
  7. Lopigna
  8. Pastricciola
  9. Rezza
  10. Rosazia
  11. Salice
  12. Sari-d'Orcino
  13. Sant'Andréa-d'Orcino

Les Deux-Sevi kanton (Piana)

  1. Cargèse
  2. Cristinacce
  3. Évisa
  4. Marignana
  5. Osani
  6. Ota
  7. Partinello
  8. Piana
  9. Serriera

Les Deux-Sorru kanton (Vico)

  1. Arbori
  2. Balogna
  3. Coggia
  4. Guagno
  5. Letia
  6. Murzo
  7. Orto
  8. Poggiolo
  9. Renno
  10. Soccia
  11. Vico

Santa-Maria-Siché kanton

  1. Albitreccia
  2. Azilone-Ampaza
  3. Campo
  4. Cardo-Torgia
  5. Cognocoli-Monticchi
  6. Coti-Chiavari
  7. Forciolo
  8. Frasseto
  9. Grosseto-Prugna
  10. Guargualé
  11. Pietrosella
  12. Pila-Canale
  13. Quasquara
  14. Serra-di-Ferro
  15. Santa-Maria-Siché
  16. Zigliara
  17. Urbalacone

Zicavo kanton

  1. Ciamannacce
  2. Corrano
  3. Cozzano
  4. Guitera-les-Bains
  5. Palneca
  6. Sampolo
  7. Tasso
  8. Zévaco
  9. Zicavo

Sartène[muuda | muuda lähteteksti]

Bonifacio kanton

  1. Bonifacio

Figari kanton

  1. Figari
  2. Monacia-d'Aullène
  3. Pianotolli-Caldarello
  4. Sotta

Levie kanton

  1. Carbini
  2. Levie
  3. San-Gavino-di-Carbini
  4. Zonza

Olmeto kanton

  1. Arbellara
  2. Fozzano
  3. Olmeto
  4. Propriano
  5. Santa-Maria-Figaniella
  6. Viggianello

Petreto-Bicchisano kanton

  1. Argiusta-Moriccio
  2. Casalabriva
  3. Moca-Croce
  4. Olivese
  5. Petreto-Bicchisano
  6. Sollacaro

Porto-Vecchio kanton

  1. Conca
  2. Lecci
  3. Porto-Vecchio
  4. Sari-Solenzara

Sartène kanton

  1. Belvédère-Campomoro
  2. Bilia
  3. Foce
  4. Giuncheto
  5. Granace
  6. Grossa
  7. Sartène

Tallano-Scopamène kanton (Serra-di-Scopamène)

  1. Altagène
  2. Aullène
  3. Cargiaca
  4. Loreto-di-Tallano
  5. Mela
  6. Olmiccia
  7. Quenza
  8. Serra-di-Scopamène
  9. Sorbollano
  10. Sainte-Lucie-de-Tallano
  11. Zérubia
  12. Zoza